Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj sad ti isto pitanje:whistling:

...kao muško...pokloniću se i početi...

...ne volim nevine...mučenje do bola...bolje je drqanje...100%...ženidba sa takvim...:dash:
...mlađahne...neiskusne...samo turi-vadi...i onda "ajkulama" da mogu...yebiga...nisam rođen za Pigmaliona...loš sam pedagog...:mrgreen:...nikad ne bih oženio...
...iskusne...koje umeju, znaju...uvek bi oženio...bar' one znaju šta je veselje...:D
...ultra-iskusne...woow...tu se i mašta otvara...a to znači...'di mi je kraj...i njih bi ženio...

a sad ti...:hvala:

...kao muško...pokloniću se i početi...

...ne volim nevine...mučenje do bola...bolje je drqanje...100%...ženidba sa takvim...:dash:
...mlađahne...neiskusne...samo turi-vadi...i onda "ajkulama" da mogu...yebiga...nisam rođen za Pigmaliona...loš sam pedagog...:mrgreen:...nikad ne bih oženio...
...iskusne...koje umeju, znaju...uvek bi oženio...bar' one znaju šta je veselje...:D
...ultra-iskusne...woow...tu se i mašta otvara...a to znači...'di mi je kraj...i njih bi ženio...

a sad ti...:hvala:
znaci ozbiljno:
bila sam jednom prva,i nisam ni provalila,on je bio talenat,da l za sex ili za mene uglavnom saznala sam posle nekoliko meseci da nije imao ljubavnice pre mene
tako da:bitno je kako se nadjemo,prva ili 71. svejedno mi je,vazno da nije zapatio neku boles',da me ne zove "marina?ovaj,lidija?" i da sam u tom momentu jedna jedina i najnaj:mrgreen: cak i ako zajedno uporedo povecavamo brojke hehehe vidis kako sam tolerantna:mrgreen:

znaci ozbiljno:
bila sam jednom prva,i nisam ni provalila,on je bio talenat,da l za sex ili za mene uglavnom saznala sam posle nekoliko meseci da nije imao ljubavnice pre mene
tako da:bitno je kako se nadjemo,prva ili 71. svejedno mi je,vazno da nije zapatio neku boles',da me ne zove "marina?ovaj,lidija?" i da sam u tom momentu jedna jedina i najnaj:mrgreen: cak i ako zajedno uporedo povecavamo brojke hehehe vidis kako sam tolerantna:mrgreen:

...ok...nema bolesti...nema Marina, Lidija...oooppsss,pardon...
...ti si jedna jedina i najnaj...bil' se udala za takvog...(pritom, on je još i virtuoz)...?

hm.
secam se u srednjoj skoli nekih devojcica koje su davale sakom i kapom..ono, ne birajuci..i jednom sam jednu pitala dal bar uziva..i ona mi rece da nikad nije dozivela orgazam.
sex je njoj bio nacin da dobije neciju paznju, pa makar za vece..***.
nije toliko bitno sta covek u zivotu radi, koliko je bitno zasto..

samo to toliko a onoga koga ne volis zgazi kao crva..jer to je zenstveno zar ne?:think:
To je poštovanje sebe i svojih osećanja. Biti sa onim koga voliš, a ne tek reda radi. To je onda varanje i sebe i onog drugog. (Ako to spada u ženstvenost, onda jeste.)
S tom razlikom što mislim da i kod muškaraca treba da bude tako.
Ljude ne "gazim kao crve", nikada i nisam. Ako nekoga ne volim, to mu stavim i do znanja, a ponajmanje želim da glumim nepostojeća osećanja.
Dakle, partner je nerazdvojan od osećanja prema njemu. Uopšte ne razmatram veze/brakove iz interesa ili promiskuitetne ljude.

hm.
secam se u srednjoj skoli nekih devojcica koje su davale sakom i kapom..ono, ne birajuci..i jednom sam jednu pitala dal bar uziva..i ona mi rece da nikad nije dozivela orgazam.

To odprilike i ja slusam od drugarica koje "uzivaju u zivotu"

hm.

:)

Naravno.

I sad, pitanje: koliko "iskustvo" ima veze sa umešnošću? I, uopšte, koliko kvantitet ima veze sa iskustvom?
Onome, koji seks tretira kao krevetsku gimnastiku, nikad neće biti dovoljno iskustva ... a svaka "veština" biće samo imitacija umetnosti zvane "vođenje ljubavi".
Od broja partnera, uvek je bitniji motiv. A on mora biti iskren.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back