Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btw..kad god sam nekom pomagao oko nekog zivotnog problema nikad nisam omanuo u svojoj pomoci..bar sto se psihoterapija tice..iako nemam PhD ladno mogu da radim posao..ali odavno nema vise zelje za tim..nekad me cinilo ispunjenim svaki taj moj pokusaj pomoci kad vidim da uspeva..

u svakom slucaju..na temi sam bio maximalno iskren..bez foliranja..i inace se ne foliram..i uglavnom mislim ono sto pricam ..samo sto misljenje zna i da se promeni..sto je valjda normalno:think:

ehh masa cura kao navodno trazi dobrog momka sa humorom a uvek nekako zavrsi negde sa nekim ko niti je dobar momak niti gaji zdrav humor ..opt cudno

Ima toga, nije da nema! Ali takodje postoji "masa" onih koje zaista traze dobrog momka sa humorom. Ali mozda one tebe ne privlace pa ih ne primecujes (ako uzememo da jesi dobar momak sa humorom koji je odbacio gorcinu).

Ima toga, nije da nema! Ali takodje postoji "masa" onih koje zaista traze dobrog momka sa humorom. Ali mozda one tebe ne privlace pa ih ne primecujes (ako uzememo da jesi dobar momak sa humorom koji je odbacio gorcinu).
ili dobar momak sa neutralnim smislom za humor (neuvredljiv humor) koji je postao ogorcen jel ne nalete ni na koju koja bas takvog kakav je on trazi..gresim..ovakvi kao ja se traze ali iz pogresnih razloga su trazeni.

ili dobar momak sa neutralnim smislom za humor (neuvredljiv humor) koji je postao ogorcen jel ne nalete ni na koju koja bas takvog kakav je on trazi..gresim..ovakvi kao ja se traze ali iz pogresnih razloga su trazeni.

Ma daaaj. Da li ti to volis da si odbacen, uzivas u tome? Pa nemas 15 godina.

Upoznala sam jednom momka koji je imao 1 devojku u zivotu, kratko. I stalno je kukao da ga devojke nece, sve hoce samo da se druze sa njim i da ga iskoriscavaju za intelektualne aktivnosti. A da nece da budu sa njim u vezi.

->

A sam se okretao samo za manikiranim plavusama bujnog poprsja. Naravoucenije?

Ma daaaj. Da li ti to volis da si odbacen, uzivas u tome? Pa nemas 15 godina.

Upoznala sam jednom momka koji je imao 1 devojku u zivotu, kratko. I stalno je kukao da ga devojke nece, sve hoce samo da se druze sa njim i da ga iskoriscavaju za intelektualne aktivnosti. A da nece da budu sa njim u vezi.

->

A sam se okretao samo za manikiranim plavusama bujnog poprsja. Naravoucenije?
i sad t mislis da se i ja isto tako ponasam? mislim da se okrecem za tamo nekim prsatim plavusama koje su ne znam sta bomba valjda..
uglavnom su to bile cure iz sredine..ni nesto posebno ni pak ruzne ..sasvim neki prosek..sem sto su nize rastom..valjda sto sam i ja nizak rastom pa sam takve i zagledao ..startovao ili sta vec. u vecini slucajeva ili ako su i bile vislje od mene to je bil aminimalna razlika..

Poslednja izmena:
i sad t mislis da se i ja isto tako ponasam? mislim da se okrecem za tamo nekim prsatim plavusama koje su ne znam sta bomba valjda..
uglavnom su to bile cure iz sredine..ni nesto posebno ni pak ruzne ..sasvim neki prosek..sem sto su nize rastom..valjda sto sam i ja nizak rastom pa sam takve i zagledao ..startovao ili sta vec. u vecini slucajeva ili ako su i bile vislje od mene to je bil aminimalna razlika..

Nisam mislila BUKVALNO na sisate plavuse. Govorila sam METEOROLOSKI ( :hahaha: ) sto bi rekao Del Boj u Muckama.

Dakle, ako prosecne, niske devojke iz kraja nisu reagovale kako treba, a ti probaj sa "bombama".

Ok, neozbilja sam, ali ne znam sta da ti kazem. U slucajevima kao sto je tvoj, ili je ono o cemu su pricali Hellen i drugi (odbijas devojke negativnoscu), onda mora biti da ti se svidja pogresan tip devojaka (ne mislim na fizicki izgled).

Nisam mislila BUKVALNO na sisate plavuse. Govorila sam METEOROLOSKI ( :hahaha: ) sto bi rekao Del Boj u Muckama.

Dakle, ako prosecne, niske devojke iz kraja nisu reagovale kako treba, a ti probaj sa "bombama".

Ok, neozbilja sam, ali ne znam sta da ti kazem. U slucajevima kao sto je tvoj, ili je ono o cemu su pricali Hellen i drugi (odbijas devojke negativnoscu), onda mora biti da ti se svidja pogresan tip devojaka (ne mislim na fizicki izgled).
e da..rekao sam uglavnom..napravio sam dva takva experimenta i oba puta dobio drugarice..a sto se tipova devojaka tice..sem nekog fizickog zajednistva u vidu visine..uglavnom sam i sa tipovima experimentisao..a o toj negativnsoti i sam podatak da su htele da se druze sa mnom govori u prilog da nisam ni bio negativan..uostalom da jesma ne bi se ni druzile ..zar ne? rekoste da niko ne voli negativne ljude..pretpostavicu da to vazi i za drugare:think:

tako da ja stvarno ne znam u cemu je stvar..polomio sam mozak da dokucim..i nista..bez odgovora sam

Pa ne znam (bre), stvarno je misterija. A posto smo ostali sami na ovoj temi (pristojan svet spava), moram da te upozorim da sam izuzetno los psiholog, cak i za forumske uslove. Ja, jednostavno, ne poznajem ljude. Ali znam da se mnogo puta desi da ti radis nesto i deluje ti sasvim normalno, a svi iz "aviona" vide sta ne valja i beze. Ne znam.

Ali posto, jelte, nije da nisi nikada imao devojku, ne vidim razlog da budes besan na sve zene... I da u broju seksulanih partnera trazis neki visi smisao. Znam mnogo zlobnih devojaka koje (tvrde) da su bile samo sa jednim momkom. Sta ce ti to?

Pa ne znam (bre), stvarno je misterija. A posto smo ostali sami na ovoj temi (pristojan svet spava), moram da te upozorim da sam izuzetno los psiholog, cak i za forumske uslove. Ja, jednostavno, ne poznajem ljude. Ali znam da se mnogo puta desi da ti radis nesto i deluje ti sasvim normalno, a svi iz "aviona" vide sta ne valja i beze. Ne znam.

Ali posto, jelte, nije da nisi nikada imao devojku, ne vidim razlog da budes besan na sve zene... I da u broju seksulanih partnera trazis neki visi smisao. Znam mnogo zlobnih devojaka koje (tvrde) da su bile samo sa jednim momkom. Sta ce ti to?
u svakom slucaju podvuceno je vec drustveni problem jer to sta je a sta nije normalno zavisi od trenutnih drustvenih tendencija..a evidentno je da u ovoj zemlji nista nije normalno vec poodavno..a ima i drugih faktora..mozda i nije u pitanju samo jedan krupan razlog vec gomila nekih sitnih..koji delimicno jesu moji a delimicno su tudji..ako sto su tudja shvatanja normalnosti..uostalom meni nikad i nisu zamerali kao sto mi ni danas ne zameraju da nisam covek..da sam djubre stoka kreten debil itd..skoro mi bas ortak prica o tome..povela se prica neka o starim ljudima drugarima..
i tako mi on kaze..e za tebe nikad nisam cuo da je neko rekao da nisi covek..

pa ja i nisam besan na sve zene..samo na one koje su imale svoj udeo u prici..i naravno one koje me zbog svega osudjuju..mislim malo je iluzorno ocekivati lepo misljenj s moje strane a da ta neka pljuje po meni samo tako..

citajuci vas sticem utisak da je najbolje ako je cura imala njih 1000 pre mene..da je ta najbolja

Навар, знам да ме не волиш, али покушај да овај мој пост схватиш заиста добронамерно, јер он то и јесте.

Ево, причаћу о себи, не о теби: био је један период у мом животу када сам била дуууго сама ...и патила сам због своје самоће неизмерно.
Тек касније сам схватила зашто ме тада нико није примећивао, зашто сам била неинтересантна мушкарцима: у питању је била бол, горчина и повређеност које сам носила у себи после једне велике емотивне трауме. Изгледала сам и онда ко авион, али изглед није довољан да би некога привукао. Људе (и жене) привлачи оно унутра, а особа која око себе емитује бес, тугу, очај, горчину - од такве особе ће се сви склањати, она не може да буде привлачна никоме, ма како добро изгледала!
Ја сам, на срећу, успела да превазиђем ту кризу...али има људи који заувек остану заробљени својом горчином. Такви људи остану сами и незадовољни и собом и другима....заувек!

Nisam pratila temu od pocetka do kraja pa ne znam zbog cega se vodi diskusija. @tema: zena moze promeniti onoliko partnera koliko joj dusa iste;)
@Hellenin post: to je notorna istina, imam identicno iskustvo. Sve dok sam u sebi nosila emotivni bagaz nisam uspevala da privucem nikoga...i odna KABUM! Onog trenutka kad sam u sebi presekla tu traumu, kad sam se osetila oslobodjenom, ma imam utisak da sam u roku od tri dana bila uparena. Potpuno je tacno da ljudi osecaju i vide kako zracis iznutra, ma kako izgledao.... I jos nesto sto je u neku ruku vezano za temu - seksualno aktivne osobe takodje su privlacnije od seksualno neaktivnih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back