brbljiva_kisa
Aktivan član
- Poruka
- 1.385
Po meni - nema pravila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo to toliko a onoga koga ne volis zgazi kao crva..jer to je zenstveno zar ne?Onoliko koliko sama želi, a ne koliko joj nameće stav okruženja. Epitet lake žene može steći žena koja je promenila malo muškaraca, kao i ona koja ih je imala neuporedivo više. A i taj epitet je bitno ko daje, i da li taj neko vredi poštovanja zauzetog stava. Treba voleti i biti sa onim koga voliš.

samo to toliko a onoga koga ne volis zgazi kao crva..jer to je zenstveno zar ne?
posle me pitaju otkud moja ogorcenost a citajuci potove na temi ona mi se samo gomila

cekaj bre, kako ti sa cifre 5 dodje do 1000?![]()

Nema potrebe da bude ogorcen ..njega njegova ceka..i naci ce je..sigurna sam u to..i tada ce mu najmanje biti vazno koliko je partnera imala pre njega..![]()
...al' kad zaspi...pa kad počMe da sanja...voljenu sa predhodnom "konjicom"...jaoooj...![]()
Ako je zaludan neka sanja..nepotrebno mu je to..jer svaka zena u svom zivotu ima sasvim normalan broj partnera koji nije veliki.. sve prevelike dvocifrene i trocifrene cifre koje se navode su zezanje..( ne racunam promiskuitetne zene)
..Eee sorry a od kada se to..daje..ja bih pre rekla uzivala i trebala sam jos vise...
![]()

E to moze u nekom narednom zivotu... u ovom netje....a i sada ce 2012.. pa mu je ionako svejedno..![]()

to jeste tacnoJa mislim da si ti Navar tipican predstavnik svoje kategorije - muskraca koji su imali manje od pet zena u zivotu... So, podrzavam te u tome da za sebe trazis zenu koja je imala jos manje muskaraca... Samo to ce tvoje nisko samopuzdanje i tvoji kompleksi, moci da prezive... U suprotnom, mogao bi i toj zeni i sebi da napravis pakao od zivota...
Za tebe definitivno nisu zene +18, kao ni ti za njih...
SVakom svoje i svi srecni...
Ajd sad nabaci osmijeh na lice...
to jeste tacnoono sto meni smeta je sto se provlaci "one su nepodobne" a zapravo su nepodobne NJEMU isto kao sto je i ON NJIMA
kad malo razmislim,ni meni ne bi odgovarao muskarac -3,al nikad ne bih pljuvala javno takve,nekome su dobri sigurno(ma mozda bi i meni bio dobar,nisam iskljuciva,ali bi mi bilo neobicno)

bogami,ja sam onako odokativno pomislila da je bilo bar 300...tebi ne...al' evo ja npr...do braka samo 2 žeMske...i to kratko...i vid' čuda, ova moja (supruga) me voli...ko da sam ih im'o 1000...![]()

bogami,ja sam onako odokativno pomislila da je bilo bar 300![]()

bogami,ja sam onako odokativno pomislila da je bilo bar 300![]()

pa recimo da ne bih pomisljala na brak...e ...a recimo...ti to pomislila...o meni...kao žensko...i recimo da je tačno...bil' li bila ogorčena k'o onaj paćenik...?![]()