Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onoliko koliko sama želi, a ne koliko joj nameće stav okruženja. Epitet lake žene može steći žena koja je promenila malo muškaraca, kao i ona koja ih je imala neuporedivo više. A i taj epitet je bitno ko daje, i da li taj neko vredi poštovanja zauzetog stava. Treba voleti i biti sa onim koga voliš.

Onoliko koliko sama želi, a ne koliko joj nameće stav okruženja. Epitet lake žene može steći žena koja je promenila malo muškaraca, kao i ona koja ih je imala neuporedivo više. A i taj epitet je bitno ko daje, i da li taj neko vredi poštovanja zauzetog stava. Treba voleti i biti sa onim koga voliš.
samo to toliko a onoga koga ne volis zgazi kao crva..jer to je zenstveno zar ne?:think:

posle me pitaju otkud moja ogorcenost a citajuci potove na temi ona mi se samo gomila

Meni su ti epiteti za osobe koje imaju emotivnu vezu zasnovanu na više temelja, a ne samo na seksu, pa se onda seksaju "sa strane". Znači imaš muža ili momka, ali više seksualnih partnera.
Valjda je jasno šta sam htela da kažem jer ovih dana imam problema da se izrazim :roll:

A sad, što reče Beso, da li imaš 3 momka u životu i hiljadu kresanja ili hiljadu momaka,
paaaa... brojčano ispada isto, a u stvari nije ni slično. Za mene je to ipak degutantno - i 100 i 1000 partnera.

Ebi ga, ja izgleda previše razmišljam glavom. Ne mogu da se poistovetim sa životinjom. :eek:

Ako je zaludan neka sanja..nepotrebno mu je to..jer svaka zena u svom zivotu ima sasvim normalan broj partnera koji nije veliki.. sve prevelike dvocifrene i trocifrene cifre koje se navode su zezanje..( ne racunam promiskuitetne zene)

...nisam čitao dotičnog ogorčenog...al' mi se čini, da njemu i jednocifreni smetaju...on bi žene da svede na binarni kod...:hahaha:..

Ja mislim da si ti Navar tipican predstavnik svoje kategorije - muskraca koji su imali manje od pet zena u zivotu... So, podrzavam te u tome da za sebe trazis zenu koja je imala jos manje muskaraca... Samo to ce tvoje nisko samopuzdanje i tvoji kompleksi, moci da prezive... U suprotnom, mogao bi i toj zeni i sebi da napravis pakao od zivota...
Za tebe definitivno nisu zene +18, kao ni ti za njih...
SVakom svoje i svi srecni...

Ajd sad nabaci osmijeh na lice...

Ja mislim da si ti Navar tipican predstavnik svoje kategorije - muskraca koji su imali manje od pet zena u zivotu... So, podrzavam te u tome da za sebe trazis zenu koja je imala jos manje muskaraca... Samo to ce tvoje nisko samopuzdanje i tvoji kompleksi, moci da prezive... U suprotnom, mogao bi i toj zeni i sebi da napravis pakao od zivota...
Za tebe definitivno nisu zene +18, kao ni ti za njih...
SVakom svoje i svi srecni...

Ajd sad nabaci osmijeh na lice...
to jeste tacno;) ono sto meni smeta je sto se provlaci "one su nepodobne" a zapravo su nepodobne NJEMU isto kao sto je i ON NJIMA
kad malo razmislim,ni meni ne bi odgovarao muskarac -3,al nikad ne bih pljuvala javno takve,nekome su dobri sigurno(ma mozda bi i meni bio dobar,nisam iskljuciva,ali bi mi bilo neobicno)

to jeste tacno;) ono sto meni smeta je sto se provlaci "one su nepodobne" a zapravo su nepodobne NJEMU isto kao sto je i ON NJIMA
kad malo razmislim,ni meni ne bi odgovarao muskarac -3,al nikad ne bih pljuvala javno takve,nekome su dobri sigurno(ma mozda bi i meni bio dobar,nisam iskljuciva,ali bi mi bilo neobicno)

...tebi ne...al' evo ja npr...do braka samo 2 žeMske...i to kratko...i vid' čuda, ova moja (supruga) me voli...ko da sam ih im'o 1000...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back