brbljiva_kisa
Aktivan član
- Poruka
- 1.385
Po meni - nema pravila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo to toliko a onoga koga ne volis zgazi kao crva..jer to je zenstveno zar ne?Onoliko koliko sama želi, a ne koliko joj nameće stav okruženja. Epitet lake žene može steći žena koja je promenila malo muškaraca, kao i ona koja ih je imala neuporedivo više. A i taj epitet je bitno ko daje, i da li taj neko vredi poštovanja zauzetog stava. Treba voleti i biti sa onim koga voliš.

samo to toliko a onoga koga ne volis zgazi kao crva..jer to je zenstveno zar ne?
posle me pitaju otkud moja ogorcenost a citajuci potove na temi ona mi se samo gomila

cekaj bre, kako ti sa cifre 5 dodje do 1000?

Nema potrebe da bude ogorcen ..njega njegova ceka..i naci ce je..sigurna sam u to..i tada ce mu najmanje biti vazno koliko je partnera imala pre njega..

...al' kad zaspi...pa kad počMe da sanja...voljenu sa predhodnom "konjicom"...jaoooj...
Ako je zaludan neka sanja..nepotrebno mu je to..jer svaka zena u svom zivotu ima sasvim normalan broj partnera koji nije veliki.. sve prevelike dvocifrene i trocifrene cifre koje se navode su zezanje..( ne racunam promiskuitetne zene)
 ..
..
 .ja bih pre rekla uzivala i trebala sam jos vise...
.ja bih pre rekla uzivala i trebala sam jos vise...
Eee sorry a od kada se to..daje..ja bih pre rekla uzivala i trebala sam jos vise...

E to moze u nekom narednom zivotu... u ovom netje....a i sada ce 2012.. pa mu je ionako svejedno..

to jeste tacnoJa mislim da si ti Navar tipican predstavnik svoje kategorije - muskraca koji su imali manje od pet zena u zivotu... So, podrzavam te u tome da za sebe trazis zenu koja je imala jos manje muskaraca... Samo to ce tvoje nisko samopuzdanje i tvoji kompleksi, moci da prezive... U suprotnom, mogao bi i toj zeni i sebi da napravis pakao od zivota...
Za tebe definitivno nisu zene +18, kao ni ti za njih...
SVakom svoje i svi srecni...
Ajd sad nabaci osmijeh na lice...
 ono sto meni smeta je sto se provlaci "one su nepodobne" a zapravo su nepodobne NJEMU isto kao sto je i ON NJIMA
 ono sto meni smeta je sto se provlaci "one su nepodobne" a zapravo su nepodobne NJEMU isto kao sto je i ON NJIMAto jeste tacnoono sto meni smeta je sto se provlaci "one su nepodobne" a zapravo su nepodobne NJEMU isto kao sto je i ON NJIMA
kad malo razmislim,ni meni ne bi odgovarao muskarac -3,al nikad ne bih pljuvala javno takve,nekome su dobri sigurno(ma mozda bi i meni bio dobar,nisam iskljuciva,ali bi mi bilo neobicno)

bogami,ja sam onako odokativno pomislila da je bilo bar 300...tebi ne...al' evo ja npr...do braka samo 2 žeMske...i to kratko...i vid' čuda, ova moja (supruga) me voli...ko da sam ih im'o 1000...

bogami,ja sam onako odokativno pomislila da je bilo bar 300

bogami,ja sam onako odokativno pomislila da je bilo bar 300

pa recimo da ne bih pomisljala na brak...e ...a recimo...ti to pomislila...o meni...kao žensko...i recimo da je tačno...bil' li bila ogorčena k'o onaj paćenik...?