Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drolja je ona koja svaku noc ide sa drugim i koja je za godinu dana izmijenjala 15 momaka , koja nema sa kim nije izlazila.
Slicno vazi za muskarce.Mene ne pale momci koji imaju po 300 djevojaka.Jezim se od njih, okinula bih im onu stvar, jer ove nedelje spavaju sa 5, pa sjutra o njima kako su kur.ve.A sta su oni ako smijem da znam:think:
Kako sta su?
Pa ybaci valjda...:roll:

Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..

Kome ce biti drolja? Imas muskarce koji ce smatrati da je zena drolja prosto ako voli sex i ako zahteva od njega da imaju redovan sex,pa cak i vise puta u toku dana..zatim,ima onih koji misle da je zena drolja ako su uospte imale odnose pre njih,ili promenile dvojicu pa trojicu..itd..mislim,da li se zaista to pitas? Koliko zena sme..? Koliko god zenu zadovoljava..Nekako je prirodno da u potrazi za dobrim ljubavnikom,zena promeni odredjeni broj dok ne nadje takvog..e sad,neke imaju srece pa naidju brzo na takvog..:)

a jel nekome piše na čelu koliko je partnera imao - la
ili važi ono pravilo:
žena ili nije imala nijednog ili je imala sto i više
a za muškarca važi što više to bolje
a za ženu ni jedno ne valja (ako je nevina - eto niko je nije hteo jer ne valja, ako nije nevina, ona je *****)

ali čemu sve to
Postoji u našim krajevima izreka koja lepo kaže da stanoviti ženski organ nije sapunče pa da se potroši:rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back