Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo prvo mogu da razumem. Zvuci mi logicno.
Ali mi nije jasno ono sa brojem partnerki. Je l' daju neko objasnjenje ti uceni Englezi?

40.000 zena je anketirano i treba da budete doktor ili advokat koji: zarađuje više od 30.000 funti, a ima nekretnine u vrednosti od 300.000 funti.
Međutim, utešno je da 28 odsto žena tvrdi da im nije važno koliko njihov partner zarađuje. Važna im je i fakultetska diploma, a strastveni pušači i obožavatelji fudbala nisu poželjni. Nežne partnere priželjkuje 21 odsto žena, dok 18 odsto želi jakog, surovog, ali pristojnog gospodina, poput Brusa Vilisa. Sedog muškarca volelo bi da upozna 18 odsto žena. Pored boje kose, ženama je važna i brada. Čak 28 odsto žena želi muškarca s bradicom, a 21 odsto volelo bi da upozna nekog s brkovima. Ipak, većini su najdraži oni glatko obrijani.:lol:

to pucakuca nam ga dala tak odokativno... bum joj ujko ak mi da ujnu al to je preko osem.... :mrgreen:

Javno se odricem:
jedne Vesne, dve Zorice, dve Snezane, jedne Marijane, dve Mirjane, tri Ane, jedne Azre, jedne Ksenije, jedne Sabrine, jedne Gordane, dve Maje, jedne Jelene i njene kcerke zaboravio sam joj ime, jedne Anje, jednog Zeljka i njegovog druga Gorana, jedne Borjane, jedne Magde, dve Dragane, jedne Ulrike i njenog muza Petera, jedne Zrinke, jedne Eme, dve Milene, jedne baka Kosane i njenog kuceta Cici, dve Svetlane, jedne Amele, jednog Markosa, jedne Gabi, tri Marine, jedne Lidije, dva labuda nepoznatog pola, dve Ljiljane, jedne Irene, jedne Irine, jedne Li Nan, jedne Mitre, dve Suzane, jedne Shanie, dve Bojane, jedne Danijele i njene sestre Gorane, jednog Miraša iz Danilovgrada i dve Olivere.

Javno se odricem:
jedne Vesne, dve Zorice, dve Snezane, jedne Marijane, dve Mirjane, tri Ane, jedne Azre, jedne Ksenije, jedne Sabrine, jedne Gordane, dve Maje, jedne Jelene i njene kcerke zaboravio sam joj ime, jedne Anje, jednog Zeljka i njegovog druga Gorana, jedne Borjane, jedne Magde, dve Dragane, jedne Ulrike i njenog muza Petera, jedne Zrinke, jedne Eme, dve Milene, jedne baka Kosane i njenog kuceta Cici, dve Svetlane, jedne Amele, jednog Markosa, jedne Gabi, tri Marine, jedne Lidije, dva labuda nepoznatog pola, dve Ljiljane, jedne Irene, jedne Irine, jedne Li Nan, jedne Mitre, dve Suzane, jedne Shanie, dve Bojane, jedne Danijele i njene sestre Gorane, jednog Miraša iz Danilovgrada i dve Olivere.

:lol::lol::lol::lol:

Javno se odricem:

a cuj stari...si onda znaci ostel na tisucuistoednaest, ne?

Ta izjava 1377 nije ni malo ozbiljna i kako je neko tek tako napisao ..isto tako je ne bi trebalo uzimati ni u razmatranje..osim ako se ne radi o profesionlnom poslu..
Istomisljenik sam s tim da brojka nije bitna ..vec smisao svake veze koja podrazumeva emotivnu zrelost..postoje osobe koje se pronadju i emotivno ostvare u potpunosti samo u jednoj zeni ili muskrcu....A za vas muskarce u jednoj studiji u engleskoj znas sta kazu :da bi trebali da imate bar tri ozbiljne veze kako bi znali da se ponasate...:lol:, ali ne bi trebalo da imate vise od sest seksualnih partnerki.

sest..sa foruma?:D

Koliko partnera sme promeniti?

Dokle god ne dobije jednu od neizlecivih bolesti.........po etici....
Dok ne nadje odgovarajuci HaFi ..............................po metrici
Dok ne ispuca sve fantazije ....................................po erotici
Dok ne oseti sve ukuse...........................................po egzotici
Dok ne oseti fizicku slabost ....................................po medicini
Dok ne nadje svog majmuna....................................po veterini
Dok ne prestane da leti...........................................po avijatici
Dok ne pocne da suska u izgovoru ..........................po gramatici
Dok izmedju stoji I..................................................po logici
Dok ume da pruzi odgovarajuci odgovor....................po retorici
Dok ima dobar kapacitet pluca................................po muzici
Dok ruka ide glatko................................................po guzici
Dok boja ne dobije tamne pege...............................po slikarstvu
Dok se ulje ne uzegne............................................po kulinarstvu

Postujem..:D ali sto nula sestro slatka....:confused:

Pa kako drugačije da bude poštena žena? I jedan je dovoljan da se muškarac sa pravom zapita da li mi je duži, da li sam bolji, da li ga voli, da li ga zamišlja dok je sa mnom, šta će reći ljudi kada se sazna da nisam prvi, šta ako je trudna sa njim, šta ako je spermatozoid ostao negde sklonjen na toplom, pa preživeo i sada će dete biti njegovo a ne moje? O dovraga, celog života će me mučiti pitanja ! (kaže jadni pošteni muškarac.) A zamisli da je taj jedan nju otkačio? Da li pati? Da li ga još voli? Ako je pozove, hoće li otići? Možda je bolji.

Eto zašto kažem nula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back