Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Jedna od muskih zabluda..zene nikada ne zboravljaju svoje ljubavnike..moze samo secanje da izbledi kao sto rece Borac ali zaboraviti ih..ne..
Baš tako.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna od muskih zabluda..zene nikada ne zboravljaju svoje ljubavnike..moze samo secanje da izbledi kao sto rece Borac ali zaboraviti ih..ne..
Ma nisu izbledeli nego su toliko mrljavili i yebuckali da ih se zena posteno ni ne seca![]()
Pa sad... Bas nedavno, u jednom od svojih esejistickih ispovjedi nekome koga trazim uvijek kad mi nedostaje bliskost, priznadoh da se nekima od muskaraca sa kojima sam spavala s mukom i imena prisjecam...Jedna od muskih zabluda..zene nikada ne zboravljaju svoje ljubavnike..moze samo secanje da izbledi kao sto rece Borac ali zaboraviti ih..ne..
Drolja je ona koja svaku noc ide sa drugim i koja je za godinu dana izmijenjala 15 momaka , koja nema sa kim nije izlazila.
Slicno vazi za muskarce.Mene ne pale momci koji imaju po 300 djevojaka.Jezim se od njih, okinula bih im onu stvar, jer ove nedelje spavaju sa 5, pa sjutra o njima kako su kur.ve.A sta su oni ako smijem da znam![]()
Kako sta su?Drolja je ona koja svaku noc ide sa drugim i koja je za godinu dana izmijenjala 15 momaka , koja nema sa kim nije izlazila.
Slicno vazi za muskarce.Mene ne pale momci koji imaju po 300 djevojaka.Jezim se od njih, okinula bih im onu stvar, jer ove nedelje spavaju sa 5, pa sjutra o njima kako su kur.ve.A sta su oni ako smijem da znam![]()
Dakle..koliko partnera zena sme promeniti u svom zivotu a da pri tom ne dobije epitet lake ili d.rolje?.Biti d.rolja je stvar stava po meni a ne broja partnera..ipak..pitanje stoji..
to se zove autocenzuraPa sad... Bas nedavno, u jednom od svojih esejistickih ispovjedi nekome koga trazim uvijek kad mi nedostaje bliskost, priznadoh da se nekima od muskaraca sa kojima sam spavala s mukom i imena prisjecam...
Znas koliki bi mi mozak trebao da ih sve detaljno popamtim...to se zove autocenzura
ljudski mozak elimise nevazne podatke, da bi mogao da pohrani znacajne![]()
Znas koliki bi mi mozak trebao da ih sve detaljno popamtim...![]()
a jel nekome piše na čelu koliko je partnera imao - la
ili važi ono pravilo:
žena ili nije imala nijednog ili je imala sto i više
a za muškarca važi što više to bolje
a za ženu ni jedno ne valja (ako je nevina - eto niko je nije hteo jer ne valja, ako nije nevina, ona je *****)
ali čemu sve to
Postoji u našim krajevima izreka koja lepo kaže da stanoviti ženski organ nije sapunče pa da se potroši![]()