Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зато што си ти своје огорчење што се ниси допао НЕКИМ женама (а мораш ли да им се допадаш?) пренео на СВЕ жене!

То су разлике - драст'ћне!

(А шамар и постоји зато да би заболео. ;))
ali nisam ga preneo na sve zene..koliko to puta da ponovim trebam pa da dopre :dontunderstand:

opet ispadam najgori

Nisi najgori, mozda si lepsi, u sustini pametniji, zgodniji od tih drugih muskaraca, ja to ne znam, ali nisi imao to nesto sto bi privuklo devojke, onako kako si ti hteo.
E vidis ti pominjes i drugarice i inerciju, pa jesi li ti to isao od jedne do druge drugarice?:think:
Sta si ocekivao od neke devojke ciju si dobru drugaricu prethodno muvao, pa presao na nju? Nije tu u pitanju dizanje nosa na koje mislis, one su time pokazale da drze do sebe. Time si im mnogo govorio, zato su te i odbijale.

ali nisam ga preneo na sve zene..koliko to puta da ponovim trebam pa da dopre :dontunderstand:

А коме се онда обраћаш овде:

ili ovako..pogadja vas moje misljenje zar ne?
i mene pogadja kad mi pljusnete samara tipa onog kog mi je lupila gazdarica malocas..
to zaista zaboli coveka..bar je mene itekako zaboleo..al ajd sad..valjda ne sme ni da me zaboli..

da pitam..jer vas zene zaboli kad vam neko saspe neko misljenje kao sto je moje? voleo bih iskren odgovor

Како се то ''ми жене'' можемо ставити све под исту капу?

Nisi najgori, mozda si lepsi, u sustini pametniji, zgodniji od tih drugih muskaraca, ja to ne znam, ali nisi imao to nesto sto bi privuklo devojke, onako kako si ti hteo.
E vidis ti pominjes i drugarice i inerciju, pa jesi li ti to isao od jedne do druge drugarice?:think:
Sta si ocekivao od neke devojke ciju si dobru drugaricu prethodno muvao, pa presao na nju? Nije tu u pitanju dizanje nosa na koje mislis, one su time pokazale da drze do sebe. Time si im mnogo govorio, zato su te i odbijale.

Баш хтедох то да приметим.
Ако муваш једну, па онда све девојке из њеног друштва - тиме им стављаш до знања да у ствари ни за једну ниси посебно заинтерсован, него је само битно да је женско.
Жене неће да иду са мушкарцима којима је ''дај шта даш'' и који немају критеријум. Баш као што ни ти нећеш са таквим женама које немају критеријум и пристају са сваким. Иста ствар!

evo zasto,pa da idem vise u radnju
u profilu vidim nisi ruzan i uz sarm mogao bi da budes i zavodnik;)
al brate mnogo si isfrustriran,evo prvo ti mislis da si bolji od mene koja sam imala 18 (ovo sam lupila 18 al primio se pelcer:mrgreen: )nikad ne bih sebi dozvolila da budem s nekim ko misli da je bolji od mene,za vezu ili sex ja trazim medjusobno postovanje,pa makar bio i one night stand
to za pocetak
za sredinu ne podnosim taj stav "istrosila se" to nosi malo vise od samog stava o istrosenju,znaci odbojan mi je muskarac koji tako misli,zaostao i patrijarhalan
za kraj pokazao si prilicnu emotivnu nezrelost,pa bi bilo suludo upustati se u tako nesto s mojih 31 god ,da imam 15 pa i da mi se progleda kroz prste

ps ovo sve naravno pod uslovom da sam slobodna,jer sve i da ispunjavas sve uslove ja sam ipak udata zena:mrgreen:

Баш хтедох то да приметим.
Ако муваш једну, па онда све девојке из њеног друштва - тиме им стављаш до знања да у ствари ни за једну ниси посебно заинтерсован, него је само битно да је женско.
Жене неће да иду са мушкарцима којима је ''дај шта даш'' и који немају критеријум. Баш као што ни ти нећеш са таквим женама које немају критеријум и пристају са сваким. Иста ствар!

Na to sam i mislila kad sam, kuckala, samo me mrzelo sve da objasnjavam (da kucka u stvari).

Si siguran da zelis da cujes odgovor na svoje pitanje?
Jer, ako ti ga budem dala, bojim se da ce jos vise da te zaboli...
A vjeruj, meni nije ni kraj pameti zelja da te vrijedjam...
Naprotiv!
ja kad sam i poceo da pisem ocekivao sam ono sto sam i dobio na temi..tako da sto se toga tice forum je ispunio moja ocekivanja..prosto bi me zacudilo da sam naisao na gram razumevanja..
pisi..udri..

samo pazi..kakvo ja lepo misljenje mogu da imam o tebi ako ti udaras po meni kao po boxerskom dzaku?
i ja sam ljudsko bice kao i svi ostali ovde..sa svim sto se pod ljudskim bicem podrazumeva..samo nesto ne vidim da me tako i tretirate..a znas li da covek uvek postane onakav kakavim ga tretiraju..tretiraj nekog kao kriminalca on ce to i postati..tretiraj nekog kao bednika on ce to i postati..
samo mi prvo reci jel zasnovano na duplim standardima ili nije? ako jeste onda ne zelim da cujem

ja kad sam i poceo da pisem ocekivao sam ono sto sam i dobio na temi..tako da sto se toga tice forum je ispunio moja ocekivanja..prosto bi me zacudilo da sam naisao na gram razumevanja..
pisi..udri..

samo pazi..kakvo ja lepo misljenje mogu da imam o tebi ako ti udaras po meni kao po boxerskom dzaku?
i ja sam ljudsko bice kao i svi ostali ovde..sa svim sto se pod ljudskim bicem podrazumeva..samo nesto ne vidim da me tako i tretirate..a znas li da covek uvek postane onakav kakavim ga tretiraju..tretiraj nekog kao kriminalca on ce to i postati..tretiraj nekog kao bednika on ce to i postati..
samo mi prvo reci jel zasnovano na duplim standardima ili nije? ako jeste onda ne zelim da cujem

Али, Навар, нико од нас те није познавао од раније. Ти си дошао овде као табула раза, могао си овде представити најлепши део себе, могао си привући пажњу многих девојака (и ја приметих у профилу да сасвим лепо изгледаш), могао си их до сада већ много упознати, дописивати се, па кренути да се дружиш са њима, виђаш... Знаш ли колико је форум људи ''спарио'' до сада? ;)

Ти си изабрао да нам (свима овде) прикажеш своју горчину, свој бес, љутњу на жене генерално (пичили смо се ти и ја на многим темама баш због тог твог уопштавања) - и како очекујеш да те људи другачије доживе? Значи, нисмо ми тебе овде првo третирали ''као криминалца'' јер ништа нисмо знали о теби. Ти си се прво поставио ''као криминалац'' и као такав си изазвао реакције.

Мој савет је да овај ник искористиш да избациш из себе то огорчење, а затим да отвориш нови, да никоме не кажеш да си то ти и да уђеш у нормалну и пријатну комуникацију са овдашњим девојкама. Видећеш да ће те другачије третирати! ;)

Poslednja izmena:
a sta sam im time govorio? da sam bednik? sta?
imao sam i takva iskustva..ali nisam prilazio curama koje mi se nisu dopadale naravno..i vi ovde pricate o tome kako ne znas dok ne probas ..tako ni ja nisam znao hocu li se dopasti nekoj dok joj ne pridjem i ne pricam s njom..a do tog zakljucka o inerciji sam dosao iz raznih razgovora i prica koje sam slusao .inace to o inerciji sam zakljucio nakon nekoliko ponovljenih slusanja prica tih mojih drugarica ..ono nas 4 ili 5 za stolom ja jedini muskarac..i one pricaju ..a ja sam slusao i zakljucivao.."e znas mico..pera mi me sinoc startovao..odbila sam ga nije mi se dopao nastup" a mica ce ..stvarno? sta je rekao? pa to i to..a ja sam mislila da je on drugaciji..i onda sam mogao da gledam kako su sve prisutne digle nos na peru

Али, Навар, нико од нас те није познавао од раније. Ти си дошао овде као табула раза, могао си овде представити најлепши део себе, могао си привући пажњу многих девојака (и ја приметих у профилу да сасвим лепо изгледаш), могао си их до сада већ много упознати, дописивати се, па кренути да се дружиш са њима, виђаш... Знаш ли колико је форум људи ''спарио'' до сада? ;)

Ти си изабрао да нам (свима овде) прикажеш своју горчину, свој бес, љутњу на жене генерално (пичили смо се ти и ја на многим темама баш због тог твог уопштавања) - и како очекујеш да те људи другачије доживе? Значи, нисмо ми тебе овде прове третирали ''као криминалца'' јер ништа нисмо знали о теби. Ти си се прво поставио ''као криминалац'' и као такав си изазвао реакције.

Мој савет је да овај ник искористиш да избациш из себе то огорчење, а затим да отвориш нови, да никоме не кажеш да си то ти и да уђеш у нормалну и пријатну комуникацију са овдашњим девојкама. Видећеш да ће те другачије третирати! ;)
vidi ..samo delimicno si u pravu..
a to da ce me drugacije tretirati pod drugim nickom imam samo tvoju rec..i svo moje ranije iskustvo koje mi kaze da se nista nece promeniti..opet moram da ponovim..nisam se ja uvek ovako ponasao ..nisam ja uvek ovako se predstavljao..
a uostalom da uradim to sto mi savetujes sa nickom..tek onda bi sve zene imale pravo da bez razmisljnja pljuju po meni..i tek onda samom sebi ne bih bio covek

nece me drugacije tretirati kao sto me nisu drugacije tretirale ni kad se nisam ovako ponasao i ovako predstavljao

Ako mislis da izazoves simpatiju kod makar ijedne zene, bice potrebno da popravis misljenje o zenama.
opet ponavljam nisam imao ruzno misljenje vec ga sad ga imam i zbog ovakvih postova koji mi ni najmanje ne popravljaju misljenje o zenama vec ga samo pogorsavaju..

aj mi reci kako cu ja da imam lepo misljenje o zenama kad me one na ovoj temi pljuju..a ja samo otvorio dusu kako se to kaze..i onda salva pljuvacine po meni

jel imas ti l;epo misljenje o nekom ko pljuje po tebi?

vi kazete sad meni da sam ja odbojan jer imam lose misljenje o zenama..dobro..ok..
a jeste li vi meni privlacne sa tim pljuvanjem po meni ili odbojne? sta mislis kako vi meni izgledate sa ovim postovima? privlacno?

kao sto rekoh nisam niti imam ruzno misljenje o svim zenama ali imam sve ruznije misljenje o zenama koje imaju ruzno miljenje o meni..sta tu nije jasno?

a sta sam im time govorio? da sam bednik? sta?
imao sam i takva iskustva..ali nisam prilazio curama koje mi se nisu dopadale naravno..i vi ovde pricate o tome kako ne znas dok ne probas ..tako ni ja nisam znao hocu li se dopasti nekoj dok joj ne pridjem i ne pricam s njom..a do tog zakljucka o inerciji sam dosao iz raznih razgovora i prica koje sam slusao .inace to o inerciji sam zakljucio nakon nekoliko ponovljenih slusanja prica tih mojih drugarica ..ono nas 4 ili 5 za stolom ja jedini muskarac..i one pricaju ..a ja sam slusao i zakljucivao.."e znas mico..pera mi me sinoc startovao..odbila sam ga nije mi se dopao nastup" a mica ce ..stvarno? sta je rekao? pa to i to..a ja sam mislila da je on drugaciji..i onda sam mogao da gledam kako su sve prisutne digle nos na peru

Pa rekla @Hellen u postu iznad, zene nece da budu sa muskarcem, koji prvo muva njihovu dobru drugaricu, pa onda njih, jer on time kaze d amu i nije stalo do zene. Drugo postoji nesto sto se zove vernost medju prijateljima. A ako bi devojka bila s anekim muskarce, koji je prvo startovao njenu drugaricu ili koji s eprvo dopao njenoj drugarici bar na trenutak, to bi bila pa da kazem vrsta izdajstva. Zar ti nisi kao prijatelj veran?
Drugoi ti ne kapiras te razgovore, pa koliko puta sam tako s adrugaricama razgovarala, ja svojoj najboljoj drugarici kazem "e zamisli uradio je to i to", a ona meni odgovori "e, pa to nisam od njega ocekivala, mislila sam da on to ne bi". Takve razgovore i ja vodim s asvojom najboljom drugaricom, s akojom s edruzim jos iz srednje skole i koja bar do sad mi nikad nije uzela momka, niti sam ja njoj, niti ti razgovori sluze da bi ona posle mene ili ja posle nje bila sa nekim momkom. Fuj bwe.

Pa rekla @Hellen u postu iznad, zene nece da budu sa muskarcem, koji prvo muva njihovu dobru drugaricu, pa onda njih, jer on time kaze d amu i nije stalo do zene. Drugo postoji nesto sto se zove vernost medju prijateljima. A ako bi devojka bila s anekim muskarce, koji je prvo startovao njenu drugaricu ili koji s eprvo dopao njenoj drugarici bar na trenutak, to bi bila pa da kazem vrsta izdajstva. Zar ti nisi kao prijatelj veran?
Drugoi ti ne kapiras te razgovore, pa koliko puta sam tako s adrugaricama razgovarala, ja svojoj najboljoj drugarici kazem "e zamisli uradio je to i to", a ona meni odgovori "e, pa to nisam od njega ocekivala, mislila sam da on to ne bi". Takve razgovore i ja vodim s asvojom najboljom drugaricom, s akojom s edruzim jos iz srednje skole i koja bar do sad mi nikad nije uzela momka, niti sam ja njoj, niti ti razgovori sluze da bi ona posle mene ili ja posle nje bila sa neim momkom. Fuj bwe.
ispada da ne valja da satartujes nijednu:dontunderstand:

opet ponavljam nisam imao ruzno misljenje vec ga sad ga imam i zbog ovakvih postova koji mi ni najmanje ne popravljaju misljenje o zenama vec ga samo pogorsavaju..

aj mi reci kako cu ja da imam lepo misljenje o zenama kad me one na ovoj temi pljuju..a ja samo otvorio dusu kako se to kaze..i onda salva pljuvacine po meni

jel imas ti l;epo misljenje o nekom ko pljuje po tebi?

vi kazete sad meni da sam ja odbojan jer imam lose misljenje o zenama..dobro..ok..
a jeste li vi meni privlacne sa tim pljuvanjem po meni ili odbojne? sta mislis kako vi meni izgledate sa ovim postovima? privlacno?

kao sto rekoh nisam niti imam ruzno misljenje o svim zenama ali imam sve ruznije misljenje o zenama koje imaju ruzno miljenje o meni..sta tu nije jasno?

Види, ниједна од нас овде не пише зато да би теби била привлачна него зато да би ти помогла.

Ако ти неко добронамерно каже нешто што је теби непријатно да чујеш, а у твоју корист је - зашто то називаш пљувањем?
Ја тренутно овде видим само добронамерне људе (невезано за то ког су пола) који се труде да ти помогну да сагледаш срж свог проблема и изнађеш начине да се избориш.
Ако тражиш помоћ - прихвати је, мајку му.

Добро Навар.
Јеси ти некад питао неку жену која те је одбила ЗАШТО је то урадила?

Ако хоћемо да решимо проблем морамо да откријемо узрок истог, за почетак, зар не?
pitao sam..uvek..i dobijao sam razne odgovore..najcesci odgovor je bio da se nisam dovoljno trudio..sto je sa moje tacke gledista zvucalo krajnje licemerno..ja se satreh oko nje a ona meni ehh nisi se dovoljno trudio uzas:(:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back