Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e da..pa zasluzile su takav epitet bezdusne kucke isto koliko sam i ja zasluzio pljubanje na ovoj temi..ni manje ni vise..

kao sto rekoh losa i ruzna iskustva stvaraju lose i ruzne stavove..
a da bi do sexa i doslo potrebne su dve strane zar ne? tako da su za sve to koliko sam ja kriv krive i one..up[irati prst samo u mene ..je duplostandardno

Niko nije kriv ako mu se druga strana ne svidja na takav nacin da sa tom drugom stranom ima sex. :eek:
Niti su one krive sto su tebe privukle.
Zaboravih na derpe. E pa sto se njih tice, covek se ili rodi sa tim ili ne. Ako se rodi moze da se razvije, ako se ne rodi nece se reazviti, toliko ukratko o tome.

Poslednja izmena:
da li bi isto videla sebe..kad bi ti sad mi kreuli solimo pamet..narednih godinu dana..
da li bi imala visoko samopostovanje kad bi te svi muskarci narednih deset godina odbili?
vidi ovako navar.
ja verujem da ti mslis da je tvoja sudbina najtuznija na svetu, i da nema tuznije. da je tvoj bes i prezir prema zenskom rodu potpuno opravdan, i da te mi ne razumemo.i kazes, hajde da se menjamo.
hajde navar, da se menjamo,
ja sam imala 25 god kad je pao grad u kome je zivela moja porodica.
imala sam dete od 2,5 god, tad, muz mi je bio neprestano na terenu, ziveli smo kao podstanari, ja sam radila kod privatnika za bednu platu.
i onda su kd mene dosli brat koji je imao 8, i sestra koja je imala 18.
i ja, koja sam odrasla kao princeza, odjednom sam bila izbeglica..i ne samo ja..nego moja deca, moji najrodjeniji..vodala sam ih po raznim biroima, upisivla, ispisivala, i nemam pojam kako sam zivu glavu iznela iz te zime..
i da, mrzela sam celi svet tad..jer sam bila najnize od svih zivih bica, kako mi se cinilo.
znas li gde je bilo moje samopostovanje tad navar? nije postojalo. postojala je samo mrznja, ogorcenje, i bes. i pitanje zasto ja? cime sam to zasluzila..
kad sam shvatila u sta se pretvaram, kad sam se razbolela i fizicki od tog neprestanog izjedanja, isamarala sam se, i samarala sam se naredne tri godine..dok nisam izbacila iz sebe sva ta sranja, i bila u stanju normalno da nastavim svoj zivot.
ja sam izgradila moje samopostovanje.
a ti dobro razmisli o svom zivotu. put kojim ides je los, i vodi te u jos vecu samocu i izolaciju. ali nije jos kasno.
vazno je samo da shvatis gde gresis, i da se okrenes sebi.

Jao, Navar, stvarno nekad nisi fer. I bas me briga sto "drugi" nisu bili fer prema tebi, nismo ti mi ovde krivi zbog toga. Ja te prva nikad nisam pljuvala (a cini mi se da nisam jedina), pa opet kazes da te "svi" pljuju na temi.

Vidim ja da ti volis da uopstavas. Sto je lose.

Druga stvar... Mnoge zene vole da pored sebe imaju momka koji ih 100% muva ili im je 100% prijatelj. Slabo ko voli te varijante, druzicu se samo sa devojkama, mozda i smuvam neku. Devojak je devojka a drugarica je drugarica. Nekada i drugarica postane devojka, ali to je vec druga stvar. Ako prilazis svim devojkama samo sa misljenjem da ih muvas jer ti se dopadaju, a onda pocnes da se druzis sa njima, ti zapravo pokazujes da TI nemas kriterijum.

Treca stvar, koju sam ti ranije rekla sa sad je ponavljam, mnoge devojke vole da pored sebe imaju TAKOZVANE prijatelje, za koje veoma dobro znaju da nisu pravi priajtelji, vec momci koji im se dive. Sigurno ste svi videli 100 puta scenu, lepa devojka koja ima 50 drugova, i neka manje privlacna koja ih nema ili se druzi samo sa devojkama. To je zacarani krug- momci hoce da se "druze" sa devojkama koje su im privlacne, a one vole da imaju u blizini "drugove" koji se loze na njih. U tome ima podizanja zenske sujete, ali niko te ne tera da u tome ucestvujes.

Poslednja izmena:
Jao, Navar, stvarno nekad nisi fer. I bas me briga sto "drugi" nisu bili fer prema tebi, nismo ti mi ovde krivi zbog toga. Ja te prva nikad nisam pljuvala (a cini mi se da nisam jedina), pa opet kazes da te "svi" pljuju na temi.

Vidim ja da ti volis da uopstavas. Sto je lose.

Druga stvar... Mnoge zene vole da pored sebe imaju momka koji ih 100% muva ili im je 100% prijatelj. Slabo ko voli te varijante, druzicu se samo sa devojkama, mozda i smuvam neku. Devojak je devojka a drugarica je drugarica. Nekada i drugarica postane devojka, ali to je vec druga stvar. Ako prilazis svim devojkama samo sa misljenjem da ih muvas jer ti se dopadaju, a onda pocnes da se druzis sa njima, ti zapravo pokazujes da TI nemas kriterijum.

Treca stvar, koju sam ti ranije rekla sa sad je ponavljam, mnoge devojke vole da pored sebe imaju TAKOZVANE prijatelje, za koje veoma dobro znaju da nisu pravi priajtelji, vec momci koji im se dive. Sigurno ste svi videli 100 puta scenu, lepa devojka koja ima 50 drugova, i neka manje privlacna koja ih nema ili se druzi samo sa devojkama. To je zacarani krug- momci hoce da se "druze" sa devojkama koje su im privlacne, a one vole da imaju u blizini "drugove" koji se loze na njih. U tome ima podizanja zenske sujete, ali niko te ne tera da u tome ucestvujes.

evo bash si fino objasnila
meni se nebi dalo

Zhena sme da promeni partnera reciprochno onoliko koliko zheli da bude uvazhena i pozheljna u drushtvu.

Јеко, ово води ка страшно ниском самопоштовању жене...

Вредим више ако сам имала мање партнера?
Ако ме нико није хтео, нисам ником била занимљива? То је вредност? :dontunderstand:

Већ негде рекох, да ли је битно колико је партнера променила, или, колико ,,свет'' мисли да је она партнера променила?
И какве то везе са угледом има, ако је неко остварен као личност, као успешан на пољима где жели да се докаже?

Али, као жена, не могу да не протестујем против овог твог поста, јер ми се заиста чини да жене саме себе оваквим ставовима потцењују.

Већ негде рекох, да ли је битно колико је партнера променила, или, колико ,,свет'' мисли да је она партнера променила?

Svasta i ti pitas. Podrazumeva se da je vazno samo ono koliko svet misli da je promenila partnera. Znam mnogo primera (Navar mi je tu sumnjiv) kada se zenska osoba karakterise kao "k.urva", samo zato sto se, na primer, provokativno oblaci. A devojka nevina, u nekim slucajevima nikad nije ni imala decka. Imam drugaricu koja je taj primer.

A da vam ne pricam da poznajem mnogo, da kazem, promiskuitetnih devojaka koje ne izlaze iz vrecastih pantalona i staromodnih dzempera, niko ne bi verovao da su se sa nekim poljubile.

Dakle, sve je u stavu. Za "svet" nije bitno koliko ih promenis, sve dok odajes sliku nekog stereotipa.

Poslednja izmena:
pa zar je nisam pokzivao?:dontunderstand: mislim lepsu stranu svoju..imali ste svi prilike na forumu i to da citate zar ne?

Јесмо.
Одушевио си ме у почетку са пар постова на Филозофији. :)

...А онда си почео да пишеш о женама са израженим негативним набојем и да свако неслагање доживљаваш као лични сукоб...избила је из тебе гомила беса и горчине...и почела сам да те гледам другим очима. :confused:

Svasta i ti pitas. Podrazumeva se da je vazno samo ono koliko svet misli da je promenila partnera. Znam mnogo primera (Navar mi je tu sumnjiv) kada se zenska osoba karakterise kao "k.urva", samo zato sto se, na primer, provokativno oblaci. A devojka nevina, u nekim slucajevima nikad nije ni imala decka. Imam drugaricu koja je taj primer.

A da vam ne pricam da poznajem mnogo, da kazem, promiskuitetnih devojaka koje ne izlaze iz vrecastih pantalona i staromodnih dzempera, niko ne bi verovao da su se sa nekim poljubile.

Dakle, sve je u stavu. Za "svet" nije bitno koliko ih promenis, sve dok odajes sliku nekog stereotipa.

Шалим се ја, баш у томе је цака, шта ће све мислити... :dash:

Што рече моја баба: ,, А тај свет је углавном неки несвет...''

Поново сам то споменула баш због Јекиног става о ,,угледу у друштву''.
Управо си навела добре примере ,,угледних'' .
Ја и даље питам где је ту самопоштовање и могућност избора?

Мени је од стереотипа мука, одувек.

Zanemaricu tvoju drugu recenicu, koja je skolski primjer gresaka koje pravis i dacu ti odgovor...
Dakle, sta treba da radis?
1. Prestani da u drugima trazis krivce za sopstvene greske i promasaje
- Prihvati odgovornost za vlastite postupke
2. Promijeni stav prema sebi i drugima
- Pocni da gradis pozitivan stav
3. Poradi na samopouzdanju i samopostovanju, jer su ti ocito na veoma niskom nivou
4. Pocni da volis sebe, zivot i druge ljude
- Pocni da volis zene, nauci se da ih postujes i uvazavas.
5. Nauci se da se radujes zivotu, niko ne voli namrgodjene ljude, kivne na cijeli svijet.
6. Za sebe biraj samo ono sto te cini srecnim. Niko ne zasluzuje manje od toga.
7. Ako ne mozes sam da se izboris sa frustracijama, negativnim iskustvima i ogorcenjem, potrazi pomoc. To nije sramota.
8. Budi otvoren za promjene.

Hoces jos?
Их, бре, три пута данас већ кликћем на вагицу и никако да ми допусте да ти увалим појенчић... Ал, бићу упорна! ;)

Вредим више ако сам имала мање партнера?
Ако ме нико није хтео, нисам ником била занимљива? То је вредност? :dontunderstand:

И какве то везе са угледом има, ако је неко остварен као личност, као успешан на пољима где жели да се докаже?

Али, као жена, не могу да не протестујем против овог твог поста, јер ми се заиста чини да жене саме себе оваквим ставовима потцењују.

Bold: sve to isto vazhi i za muzhkarce. Shto manje raskalashnosti to je zdraviji i jednostavniji zhivot.:rtfm:
I kakve to veze ima sa samoposhtovanjem? a jos manje ima veze sa zanimljivoshcu. Mozh biti ekstra zanimljiva, a ipak izbirljiva. I promena partnera ima veze sa ugledom. Ono sto cenis ne das tek tako, ako sebe cenis pa stedish se . Za dobar seks nije bitan broj partnera koji se promene.

Bold: sve to isto vazhi i za muzhkarce. Shto manje raskalashnosti to je zdraviji i jednostavniji zhivot.:rtfm:
I kakve to veze ima sa samoposhtovanjem? a jos manje ima veze sa zanimljivoshcu. Mozh biti ekstra zanimljiva, a ipak izbirljiva. I promena partnera ima veze sa ugledom. Ono sto cenis ne das tek tako, ako sebe cenis pa stedish se . Za dobar seks nije bitan broj partnera koji se promene.

Ајдмо сад опет мало о трговини пичком, нисмо одавно. :roll:

Што јe мање трошена - више вреди! Ко даје више?!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back