Gost 131338
Domaćin
- Poruka
- 4.399
ma ovo je itekako bilo spontano praznjenje ..poenta je da ja zapravo to i ne trazim..moj stav na temi je izraz mog tog nekog revolta i ogorcenja kojeg sam prepun..razumem ja i mnoge tudje stavove ovde na temi..ali za sve to nisam samo ja odgovoran..ja ne bezim od svoje odgovornosti..podjednaku odgovornsot snose i sve te cure kojima je samo malkice nesto zasmetalo..kojim samo malkice nisam bio dovoljno dobar..(da ne pominjem dase njima ispostavi kao dovoljno dobar neko ko objektivno mi ni za u senku nije)..
naravno da ima boljih od mene..ali ima i gorih..
Mislim da ti nema druge nego da se prilagodjavas okolnostima ako hoces seks i ljubav ili kakvu-takvu vezu. Jer, ovo sto pricas je nezrelo razmiljanje o seksu - ponizenje, zena se trosi time, manje vredi...itd. 15-godisnja devojcica i te kako moze da ima osecaj stida jer jos nije izgradila osecaj prema sopstvenoj seksualnosti. Ali ne i 25-godisnja zena.
Svest o svojoj seksulanosti ne moze da se izgradi napamet - mora da se proba, da se uziva, da se pati, da se ima puno, da se nema uopste

Ako ti to zoves "trosenjem", onda si u velikom problemu. Jer si ostao tamo negde u pubertetu dok su ljudi oko tebe odrasli.
I kako onda mislis da se razumes i povezes sa nekim tvojih godina?
Ti zapravo hoces zenu koja je na mentalnom i emotivnom stupnju devojcice jer si i ti jos uvek mali decak.
Ali, nije jos nista izgubljeno.