Koliko nas "kosta" djak :D

Sa uciteljicom?moze
Mene nisu usmeravali a ne secam se da sam plakao ako ne ispratim vrsnjake u necemu,a mnogo toga nisam imao,znaci mozemo poraditi na skromnosti kod deteta i uskratiti mu vecinu nebuloza koje zeli poput moba,tableta,laptopa itd i objasnjavati stalno kako je iznad dece ako nema to a ima loptu i sposobnost da vozi bajs 20km

Sa uciteljicom?moze
Mene nisu usmeravali a ne secam se da sam plakao ako ne ispratim vrsnjake u necemu,a mnogo toga nisam imao,znaci mozemo poraditi na skromnosti kod deteta i uskratiti mu vecinu nebuloza koje zeli poput moba,tableta,laptopa itd i objasnjavati stalno kako je iznad dece ako nema to a ima loptu i sposobnost da vozi bajs 20km
Jako mi se svidja tvoj stav ali je vrlo nepopularan medju danasnjim roditeljima. Ovo pise mama koja je upravo zbog toga vecita crna ovca medju drugim mamama i nastavnim osobljem takodje.

Jako mi se svidja tvoj stav ali je vrlo nepopularan medju danasnjim roditeljima. Ovo pise mama koja je upravo zbog toga vecita crna ovca medju drugim mamama i nastavnim osobljem takodje.
nisi usamljena i ja sam sa mojim :heart: jos uvek PUNK...mislimo svojom glavom i vecito u manjini "ideja za decu iz razreda".

Da li primecujes da sve vise roditelja decu gura i bukvalno siluje na
ponedeljak - atletika
utorak - engleski
sreda - atletika
cetvrtak - madjarski
petak - atletika
subota - kod bake na salas
nedelja - "daj crno dete da mama i tata odmore"

hebote drugi da cuva i vaspitava VASU decu.
Meni je to nonsen kompletni

Ma mladi su vecinom nezreli balavci,niko pre 30e nije zreo dovoljno i iskusan pre svega ,sa samopouzdanjem koje je najbitnije za sablon koji plasira svom detetu,kad se spoje deca iz grada sa seoskim pa to je smejurija u pojmu vrednosti,pored milion igracaka oni zele nesto od deteta iz grada ,sto im vise das to traze vise a manje cene,sve ce unistiti,a ja dan danas par puta promislim da li da bacim obican sraf i pitam se od cega je mozda zatreba

Ja se trudim da budem sa mojim 🐞🐞drug ali pre svega da im postavim granice kao neki autoritet.
Nece ih SVET maziti kao u bajkama...i pricamo pricamo pricamo ... samo da im skroz probudim "mastu" i samo se sklonim.
Sve znaju nas roditelje gledam kao nekoga da usmeri i isprati detetova interesovanja. Ne da namecem.
Za sada suoer balansiramo :D

Sa uciteljicom?moze
Nisi me shvatio. Ne treba da ga učimo da ima sve što drugi imaju..Postoje učitelji koji imaju procenat od knjiga i svaki učenik koji ih ne kupi im je prepreka za zaradu. Čim mogu da uzimaju taj procenat mogu i da budu loši prema djeci koja donesu kopirane knjige.

Nisi me shvatio. Ne treba da ga učimo da ima sve što drugi imaju..Postoje učitelji koji imaju procenat od knjiga i svaki učenik koji ih ne kupi im je prepreka za zaradu. Čim mogu da uzimaju taj procenat mogu i da budu loši prema djeci koja donesu kopirane knjige.
Takoe,upravo je to prvi razgovor s njim i pojasnjenje da slucajno ne uzme na zub dete jer sam lud roditelj

nisi usamljena i ja sam sa mojim :heart: jos uvek PUNK...mislimo svojom glavom i vecito u manjini "ideja za decu iz razreda".

Da li primecujes da sve vise roditelja decu gura i bukvalno siluje na
ponedeljak - atletika
utorak - engleski
sreda - atletika
cetvrtak - madjarski
petak - atletika
subota - kod bake na salas
nedelja - "daj crno dete da mama i tata odmore"

hebote drugi da cuva i vaspitava VASU decu.
Meni je to nonsen kompletni
Naravno da sam primetila. Uzas!

Ne možete biti drugovi. Ti si roditelj i to treba da se zna. Treba da ti se povjeravaju da te se ne boje ali drugovi ne možete biti.
Ne moze drugovi dete zna ta su roditelji samo i deca su obicno mudrija od roditelja cak i matorih, tako da nju slusam za savet :P
autoritet ne namecem a kad neko pokusa da mi rasplace dete podviknem na toga. Dete samo prihvati autoritet i postuje te i voli.

Back