Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa ne može se uvek sve slušati. Ima dana kad Pink Floyd ne mogu da slušam, kad mi treba nešto brže, tipa Apokaliptika. Kako kad. Nekad volim i makedonsku muziku. Sve zavisi od tog kakvog sam raspoloženja.
Pa ne može se uvek sve slušati. Ima dana kad Pink Floyd ne mogu da slušam, kad mi treba nešto brže, tipa Apokaliptika. Kako kad. Nekad volim i makedonsku muziku. Sve zavisi od tog kakvog sam raspoloženja.
Zhizhi, zavisnost od muzike nije losa stvar, svi mi imamo neke svoje zavisnosti i osobenosti, ponekad slusam jednu pesmu mnogo puta zaredom, licni rekord sam postigao sa “Time” Hans Zimmer.
3 i pol sata.
Inace, interesanto je da tvoja prijateljica vidi pesme u bojama- mi svi vidimo iz svog ugla ne svatajuci da mnogi drugi ljudi dozivljavaju svet mnogo drugacije- neki ljudi imaju jako dobru vizualizaciju, neki losu neki je uopste.
Neki imajj unutrasnji monolog neki i dijalog, a neki uopste nemaju unutrasnji glas.