Koliko možete da postignete?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jesam prije, svaki dan obje i vise puta...
a el ti se ne pomesaju mirisi? ne smeta?

Ja sam prosle godine probala ono u istom danu, tj uvece i ujutru da se promeni. Ali to moye samo kada mi ni do jedne osobe nije stalo, tj to je ono sto bi se reklo obican sex. Ako bi sa jednim od njih bilo ba[ dobro, onda je drugi potpuni visak. To je ono isto kao da u jednom danu hoces dva sladoleda. Ako je jedan tako fenomenalan, pa ide i uz voce, za pamcenje, a posle ti daju neki vodenast bez ukusa reci ces bljak, sta ce mi ovaj posle onog. Posto kod mene jako varira osecaj od osobe do osobe, yaista se moze takva analagoija postaviti. Mozda kod nekih ljudi je sa razlicitim osobama sasvim slicno? Mozda se oni i ne udubljuju u te razlike ili ih zanima samo njihova uloga u svemu? Ne znam.

a el ti se ne pomesaju mirisi? ne smeta?

Ja sam prosle godine probala ono u istom danu, tj uvece i ujutru da se promeni. Ali to moye samo kada mi ni do jedne osobe nije stalo, tj to je ono sto bi se reklo obican sex. Ako bi sa jednim od njih bilo ba[ dobro, onda je drugi potpuni visak. To je ono isto kao da u jednom danu hoces dva sladoleda. Ako je jedan tako fenomenalan, pa ide i uz voce, za pamcenje, a posle ti daju neki vodenast bez ukusa reci ces bljak, sta ce mi ovaj posle onog. Posto kod mene jako varira osecaj od osobe do osobe, yaista se moze takva analagoija postaviti. Mozda kod nekih ljudi je sa razlicitim osobama sasvim slicno? Mozda se oni i ne udubljuju u te razlike ili ih zanima samo njihova uloga u svemu? Ne znam.
pratim te sta govoris,ali ja mislim, to je moje iskustvo, zivot i zivljenje da je normalno i moguce je da covik, zena u nekom periodu imaju dvi simpatije dva ili dvije koje su joj ili njemu napete do ludila i konkretno ne mozes a da ne mislis ili ne zelis i drugo...nije to mehanika da oden prostitutki, to ne volim , meni je nagrada da zenskica dozivi visestruke orgazme da je ispunjena ,stalo mi je do osobe, ne u mjeri da s njom proveden cijeli zivot ali mi je jako stalo , nek traje koliko traje i neka bude lipo...to je ono kad se sitis i nevidljivi osmjeh ti ispuni dusu...
dovoljna je i jedna da mi ispuni dusu i iscidi jaja ali dvije su dvije, ne mogu si pomoc :)
ja bi opet...
tek kad zensku u potpunosti zadovoljis otkrit ce ti bas sve i u potpunosti je mozes imat, preda ti se sva..
ja tako mislim

muskarci su racionalniji, zene emotivnije, to je biologija vec, muskarac proizvodi spermu i rasipao bi je po mogucnosti na sto vise zena..
zeni moras kazati u nekom trenutku da je volis na neki nacin da je zanosna i najbolja ali da se ne smije zaljubiti jer to nosi posljedice koje neces dozvoliti iz ovih ili onih razloga, da nudis koliko mozes i da je to romansa i uzitak, tajna sama nas dvoje, da mora bit spremna i na kraj ...onda zena razumi, prihvati, slozi se, zna da jest tako i uziva u mogucem

muskarci su racionalniji, zene emotivnije, to je biologija vec, muskarac proizvodi spermu i rasipao bi je po mogucnosti na sto vise zena..
zeni moras kazati u nekom trenutku da je volis na neki nacin da je zanosna i najbolja ali da se ne smije zaljubiti
a, to vi muski nista ne kapirate
pa ako se ne zaljubi ne moze ni uyivati
nego ce ona biti mudra pa ti nece reci :)
jer to nosi posljedice koje neces dozvoliti iz ovih ili onih razloga, da nudis koliko mozes i da je to romansa i uzitak, tajna sama nas dvoje, da mora bit spremna i na kraj ...onda zena razumi, prihvati, slozi se, zna da jest tako i uziva u mogucem
bilo bi lepo kada ne bi bilo krajeva.

a, to vi muski nista ne kapirate
pa ako se ne zaljubi ne moze ni uyivati
nego ce ona biti mudra pa ti nece reci :)

bilo bi lepo kada ne bi bilo krajeva.
vidi duso..kazali smo kako je ljubav kategorija bozanskog, ona je kao i Bog ( pojam, neovisno o religioznosti) vjecna i svemoguca, oduvijek i zauvijek, zakon najvisi, ne , ne mozemo imati bozansko, uostalom mozda je zabluda sama, hajdemo imati ljudsko...e to je racionalno i emotivno...zato , najprije svrsi, pricat cemo nanovo...nema beskraja Paula, cak i kad bi ga bilo nebismo ga mogli spoznati, ne mozemo ga dlanovima skupiti...zivot je more, piva nas Dole..

Ako imate 2 ili više žena koje istovremeno seksate, ili 2 ili više muškarca, koliko možete da postignete sve da ih zadovoljite?
Ako recimo jednom nedeljno treba svaku/svakog?
Jel to teško ili lako? :D
brate kad nema inspiracije
ne mora po svaku cenu da se pokrece tema,
mcm tu su kafane, tu je rubrika kopi pejst i to ostalo

vidi duso..kazali smo kako je ljubav kategorija bozanskog, ona je kao i Bog ( pojam, neovisno o religioznosti) vjecna i svemoguca, oduvijek i zauvijek, zakon najvisi, ne , ne mozemo imati bozansko, uostalom mozda je zabluda sama, hajdemo imati ljudsko...e to je racionalno i emotivno...zato , najprije svrsi, pricat cemo nanovo...nema beskraja Paula, cak i kad bi ga bilo nebismo ga mogli spoznati, ne mozemo ga dlanovima skupiti...zivot je more, piva nas Dole..
pa vidi, nisam ni mislila da večno traje, ali kada se stvari prirodno ugase između dvoje onda je oboma jasno da se završilo i nastavljaju dalje da uživaju u drugim ljudima i događajima. Loše je samo ako bi jedan da traje, a drugi ne. No, čim jedan izađe onda ni drugom više ne može biti nešto stalo. Tako se to prirodno postavilo. Prirodni ciklus je proleće, pa leto sve buja, onda jesen i zima. Odbaci se sve lišće i kreće nešto novo. To je prirodno. Loše je ako se prekine usred leta. Ali da se i to prevazići :)

Back