Koliko možete da postignete?

1. Дневне обавезе нас спречавају да радимо на више поља,
2. Кад нађемо једно, релативно нам је довољно, па престанемо на другој страни превише да се трудимо да ловимо.

Потребно је пуно труда уложити у једно такво жонглирање.

1. Дневне обавезе нас спречавају да радимо на више поља,
2. Кад нађемо једно, релативно нам је довољно, па престанемо на другој страни превише да се трудимо да ловимо.

Потребно је пуно труда уложити у једно такво жонглирање.
Pa dobro, puno truda, da, ali neki pokušavaju više žena da ishendluju tako što će neku da otaljavaju, recimo ženu zanemare a ljubavnici se posvete, ili ženi koja ima perspektive se posvete, onu drugu otaljavaju itd. Tj trude se, ali nekad im ide nekad ne ide. Zato proređuju susrete itd. Ali @Will to Power na drugoj temi reče da mu uspeva, e sad kako

Lakse je voditi vise veza. Pogotovu za muskarca.
Ovako ako se zaljubiska u jednu, smoris je. Aj ti prekini, aj ti prekini, ne vole to zene.
Ovako si joj taman onaj izazov i onda je oprezna. Pazi da te ne smori jer zna da imas izbor, a onda smalaksa kad skapira da je sve ou kej.

mladost ludost ...mogao sam da zongliram ali mi nije bilo prijatno :D
u jednom momentu ludila mladosti dva meseca sa njih tri... jesam, keve mi, bio sam i mladji i zgodniji i sa vise kondicije :mrgreen:

tako da jedna ali vredna a svaka koja je se zahebala da budem njen mi je bila vrednija od njih 10

Мене тако једна наватала здругу,

па се од тад варкам.

Hoćeš da se pohvališ da konstantno možeš jednom dnevno na duže staze? 🙃
Kenan Thompson Nbc GIF by Saturday Night Live

Back