- Poruka
- 17.234
Људи, ово је страшно !
У шпицу је немогуће прећи реку, Саву или Дунав - све једно !
У шпицу је немогуће прећи реку, Саву или Дунав - све једно !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budimpesta sam grad oko 1.8m a metropolitan area 3., Beograd oko 1.2m a metro oko 1.6.budimpesta ima stanovnika otprilike kao i beograd a ima 9 mostova preko dunava pa ti sad vidi.
koliko mi imamo? 4..5?
Da, o tom kod Vinče se odavno govori i treba izmestiti taj zeretni saobraćaj.Када... негде тамо 2022. године, мислим до краја следеће године, буде коначно завршена (јужна) аутопут обилазница, то ће да реши неке ствари.
Никада нисам видео податке колико је странаца на аутопуту, али нека их је 10%, па је и то нешто.
Верујем да ће застоји да буду смањени.
Камионски саобраћај из Срема према Банату је преусмерен преко земунског моста, то је већ сређено, неће имати нов утицај на било шта.
Једног лепог дана, верујем не пре 2025. ће бити и мост код Винче, који ће имати прикључак на аутопут. Тиме ће тек бити завршени сви обилазни путеви око града.
Све у свему, помињем само још један мост, али разни путеви још треба да буду завршени.
И метро, наравно.
Тачно, говорило се али се не ради.Trebao je da bude jedan i u produžetku Mirijevskog bulevara
Minimum deset još
Metro bi smanjio guzve za minimum 50%
...
А на шта бисмо прикључили додатне траке?Metro bi smanjio guzve za minimum 50%
Ma primorani smo da idemo kolima, ko jos voli da se vozi 45 min za nesto sto realno treba 15min i posle jos trazi parking mesto 20 min.
A i ne bi bilo lose da stari Savski jos 2 trake.![]()
Мислим да су га поправили ратни заробљеници. Обновљен је отворен 1946.Мени се чини да сам Панчевац видела у некој документарној емисији о рату на територији Немачке.
да ли је он добијен као део ратне оштете?
Могуће да је био сличанМислим да су га поправили ратни заробљеници. Обновљен је отворен 1946.
Upravo to je najveći problem ali genijalnošću gradske vlasti kada ga dobijemo jednog lepog dana spajaće Makiš i Karaburmu...i opet sve isto. Pa za nekih 30 godina će prebaciti liniju preko. A do aerodroma ni tad.Budimpesta sam grad oko 1.8m a metropolitan area 3., Beograd oko 1.2m a metro oko 1.6.
Znaci 50% vise sam grad a metropolitan deo skoro 2x vise. Gde je to otprilike.
I nisu problem mostovi vec sam metro koji Budimpesta ima a BG ne
Da, o tom kod Vinče se odavno govori i treba izmestiti taj teretni saobraćaj.
Види се да пут после моста скреће десно ка Земуну. Штета што Земун није на фотографији.Probu novog Mosta kralja Aleksandra izvršilo je 1000 konjanika, pre otvaranja
Na pilonima ovog mosta danas je Brankov most.
Močvarna oblast u daljini danas je Novi Beograd
Pogledajte prilog 950197
Зато ће укрштање метроа да буде баш код Преваре на водиUpravo to je najveći problem ali genijalnošću gradske vlasti kada ga dobijemo jednog lepog dana spajaće Makiš i Karaburmu...i opet sve isto. Pa za nekih 30 godina će prebaciti liniju preko. A do aerodroma ni tad.
Da apsurd bude veći i aerodrom i glavna Bus stanica će biti preko reke.
Поправљен је као део ратне одштете, пошто су га Немци и срушили. И звао се Мост Краља Петра IIМени се чини да сам Панчевац видела у некој документарној емисији о рату на територији Немачке.
да ли је он добијен као део ратне оштете?