Koliko momci vole "punije" devojke?

• Začetnik teme Začetnik teme just girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obline su seksi, ali samo kod zena. To je simbol plodnosti, oduvek (da zanemarimo anoreksichne manekenke koje nam nametju kreatori homoseksualci koji teze da unakarade zenu shto je mogutje vishe). Shto se mushkaraca tiche, bogami...vishak kilograma nikada nije bio simbol plodnosti, a ni seksepila, tako da...Mushkarci, sport (kao imperativ) i zaboravite na mamine masne kuhinje :)
PS. Da se razumemo: IZGLED NIKAKO NIJE PRESUDNA STVAR!

pa ne bih bas voleo da je pre sex-a uvaljam u brasno i vidim gde je vlazno,ali ako postoji razmera,bar okom uocljiva,u njenom izledu mogla bi i da prodje ukoliko je psiho ok.
inace preferiram zategnute,ali ne mrsave vec da imaju ,nebitno da li 'meso' ili 'salo',bitno je da to stoji i da je zategnuto a ne da se otrembesi,nedaj boze

Znam da su tema devojke... ali ne mogu da odolim...
Zaista ne volim mrsave momke, ali ovi krupniji me uvek iznerviraju nekom svojom pasivnoscu... Pa eto.. ne odgovara mi njihov temperament... Jedan moj bivsi decko se ugojio nakon sto smo raskinuli, puno jeo cokolade jer sam mu nedostajala dok je ... novu ribu.

Kameni:
just girl:
Hej,momci!
Iskreno,kome bi dali vise sansi i kome ih dajete?
Anoreksicnim "manekenkama",atraktivnim plavusama ili "mogu i da prodju" malo "punije" devojke?
U stvari,koliko vam je vazan izgled kod devojki?
I koliko volite "punije" devojke? :)
[/b][/u]

Ja licno nemam nista protiv , samo ako postoji razmera ...jaka devojka ...sto da ne ! :lol: :lol: :lol: :D

Ja volim punije i kakve god bile samo se javi 064 155 ** ** e za to mora preko e-mail-a

Back