a nije nije baba deco,  kud  i pomisliste baba da se razboli tek tako, vazda sam kod lekara viz ambulantu
bila svega jedared i to nakon  porodjaja ,  kod onog betjara  doktora,  bem li mu,  hehe , ja  ga zovijem mehanicar za papcihaaaaaaaaaaaaa, jelem, joooooooooj recide, aj more, aj bachi  kavu, vis  da pricam sama sa sobom, jes,  ma  ja  luda  neg  sta,  onako  more srednja i slatko,  jes moze,  osh osh , aj , aj  kad popish kavu, aj neg kako ide mobilni od maaaare jel, o kud i bog s tobom sto si je  imao  zvati  bolan se nisi zaljubio ajaj djede hehe, mmmmmm  more,  vis li onaj bakratch, more kad ti mrak na oci pane,  hahaha maaaaaara upalide mashinu  djede ,  jes  prvo  ups, maaaaaaara avaj kako li bese ono njezim nick, jelide djede nick od maaara, ma ja bolan, kako ne  znash pa joj  djede  ne moj me  zajabavati aj  bolan znam  ja shve , reci bolan itno mi, ih kud i bog s tobom more
e vala bash,  e  odes li  sada nemoj mi se vratjati, znam i ja  more, i ja tebe,  ma da, maaaara neg meti i jenu  limunaaadu hehe  vala sedi  sam  ocu i ja da budem  vala  malo  djed  aj  more  posle  cu  ti sve objasniti, jeli  hehe e  to vazda specijalno za tebe hehe,  betjar , uh  vala zaprica se  sama sa sobom a posla pun apcihaaaaaaaaa be mu sto mi se stalno kija smrc avaj, kud li ga oshtavi ,  vidi  sta ti je, joj nisam u horoskop pogled bachila, joj kud  i  bog  sh tobom babo dje su ti naochari, aj more sad cu djede, jem  iii   bre  vidje  sta  je  nooviiinaaa , hihihi silikoni bem mu, avaj babo,  vidje  sta ona pije bem mu, ja sloboda,  emancipacija,  diskriminacija, i iz i iza apcihaaaaaaaaaa iza kulisa bem mu, ce baba ovo mete  u furunu,  gle dukat  neg  baba  vam  priprema paprikash cim bidne  gotov  ako je za jesti dobijete uputstvo