Quantcast

Koliko ljudi moze zajedno da napise knjigu?Budite lik price.

nesa zmaj

Primećen član
Poruka
508
Ako zelite da budete lik iz neke price, i da sa mnom zajedno pisete knjigu, pogledajte pravila igre na mom sajtu www.nesazmaj.com Ideja je da likovi price budu zivi ljudi, koji se jave na konkurs za licnost price, pod literarnim imenom koje izaberu. Prijave ce biti postavljene na sajt, i likovi ce moci da vide jedni druge, da se biraju, salju autoru sugestije o tome sa kim zele da budu u prici, u kakvim odnosima, predlazu zaplete i rasplete, da se bune...ili da napisu svoju pricu.Svako moze biti i pisac,ako izabere neke od prijavljenih likova.Tako ce nastati interaktivna knjiga, zbirka prica. Prvo na sajtu, a zatim i u stampanoj formi. Igrajte se sa mnom.
 

nesa zmaj

Primećen član
Poruka
508
Lilu:
a jel moze naucna fantastika? (moj princ se javio :PPPPP tj dzedaj)

kao mi spasavamo galaxiju od tamo nekih gamzova bla bla. Jao, jos kad bi bili sami u nekoj intergalaktickoj stanici... mmmmmmmmmmm


hehehehe


ma Neso veruj mi... smor tezak.....
Naucnu fantastiku jos nisam probao, ali moze i to. Samo nemoj ako je smor. Da ne ispadne neki mortal kombat
 

nesa zmaj

Primećen član
Poruka
508
JOVANA77:
joj, a jel mogu ja da budem neka veca veshtica.............i da jasem metlu................i da zivim u kucici od cokolade................i.............i..............joj kakvo bi ja bila "dobra" veshticaaaaaaaaaaaa :lol:
Jovana, duso, obozavam da pisem o vesticama.Mocne zene su mi uvek bile inspiracija.Izaberi dobru metlu, i javi se na konkurs likova na mom sajtu www.nesazmaj.com Uostalom, zmajevi i vestice imaju neke dodirne tacke.
 
Top