a nije nije baba deco, kud i pomisliste baba da se razboli tek tako, vazda sam kod lekara viz ambulantu
bila svega jedared i to nakon porodjaja , kod onog betjara doktora, bem li mu, hehe , ja ga zovijem mehanicar za papcihaaaaaaaaaaaaa, jelem, joooooooooj recide, aj more, aj bachi kavu, vis da pricam sama sa sobom, jes, ma ja luda neg sta, onako more srednja i slatko, jes moze, osh osh , aj , aj kad popish kavu, aj neg kako ide mobilni od maaaare jel, o kud i bog s tobom sto si je imao zvati bolan se nisi zaljubio ajaj djede hehe, mmmmmm more, vis li onaj bakratch, more kad ti mrak na oci pane, hahaha maaaaaara upalide mashinu djede , jes prvo ups, maaaaaaara avaj kako li bese ono njezim nick, jelide djede nick od maaara, ma ja bolan, kako ne znash pa joj djede ne moj me zajabavati aj bolan znam ja shve , reci bolan itno mi, ih kud i bog s tobom more
e vala bash, e odes li sada nemoj mi se vratjati, znam i ja more, i ja tebe, ma da, maaaara neg meti i jenu limunaaadu hehe vala sedi sam ocu i ja da budem vala malo djed aj more posle cu ti sve objasniti, jeli hehe e to vazda specijalno za tebe hehe, betjar , uh vala zaprica se sama sa sobom a posla pun apcihaaaaaaaaa be mu sto mi se stalno kija smrc avaj, kud li ga oshtavi , vidi sta ti je, joj nisam u horoskop pogled bachila, joj kud i bog sh tobom babo dje su ti naochari, aj more sad cu djede, jem iii bre vidje sta je nooviiinaaa , hihihi silikoni bem mu, avaj babo, vidje sta ona pije bem mu, ja sloboda, emancipacija, diskriminacija, i iz i iza apcihaaaaaaaaaa iza kulisa bem mu, ce baba ovo mete u furunu, gle dukat neg baba vam priprema paprikash cim bidne gotov ako je za jesti dobijete uputstvo