Koliko jedan muskarac treba da bude ubedljiv?

eh...sto ja ovako ne razmisljam...zivot bi mi bili zmajevi,roze poze,pticice bi uvek pevale...
zajjebo me svevisnji,pa mi dao da razmisljam...

Trebamo biti iskreni prema sebi, i prema zenama. Muskarci vole zene, a zene zele tu ljubav, jedino sto je potrbno je malo inicijative, malo pogurkavanja napred, prema krevetu ... :D

Pa, to je bar lako...
Ubacis joj bug u sistem... Ima da poludi zbog tebe :mrgreen:
- Ce te vija i u sanovima i na javi...

Jesi li sigurna u ovaj metod slatkice?
Ce da me vija, i kad me dovati sta? Ocemo zavrsiti u krevetu? Ili cu da dobijem po nosu i po usima? :D

sta znam....sad imam 32 ,mozda za nekih 30ak godina necuu toliko birati. znaci,moguce da ce biti vise sexa ovde oko 2040te godine. strpite se. ne kaze narod za dzabe "strpljen spashen"

Ovo su ti najbolje godine mlada damo, sve sto sada propustis neces sebi nikad oprostiti kasnije. To su godine rezervisane za ljubav kod zena, svaki sekund tog vremena treba iskoristit za ljubavne trenutke. ;)

Nema ubeđivanja, one znaju šta ih čeka :cool:

Jeste li culi forumasice, nemate pojma sta je to ljubav i sex ako niste isprobali i jednog forumasa :D

Pozove je na fazoniranje brkova kod brice, jer se zna da smo mi brkate ženturače!:aha::zaljubljena:
Mislis na ono 'hairy', sto se mene tice to nije nista izvan vecinskog muskog ukusa, prirodno je to i zavodno :rumenko:

pa kazes joj molim te molim te mooooolim te
ili joj kazes naaaas sto sam zaeban baja i imam bre tuuuki eeeej tuki..jesi za trojku
i tako to...to uvek pali
:neutral:

Izgleda jednostavno, ko zna mozda najednostavnije metode jesu i najefikasnije, nasa greska je izgleda sto bespotrebno sve komplikujemo :)

Da ne bude forumash to mu je sasvim dovoljno za pocetak :lol:

Sudbina nas je napravila forumasima, ne mozemo pobeci od toga, sad nam jedino predstoji da se ovde snadjemo kako znamo i umemo :)

a što mora u krevet..
To se tako kaze, termin je to koji svi razumeju...

Da prere zube posle svakog jela, a ruke pre istog.

I da se redovno kupa, brije i menja čarape.
I da je služio vojsku, al ne onu civilnu.:mrgreen:

Ova tema mu dođe kao kad se u rl-u neko čudi zašto jedan petao pokupi sve kokoške iz kokošinjca a drugi ostane praznih ruku , pardon, krila.
Stvar je valjda u šarmu. Neko ga ima, neko ne.
E sad, uživo u šarmiranju odabrane mete se aktivira više "sektora": izgled, šta muškarac govori, kako govori, miris, boja glasa, pogled, pokret.
Ovde se sve svede na "pisanije" koje mogu ali i ne moraju biti istinite.
Kada stupiš u forumsku komunikaciju sa nekom osobom, ti nemaš jasnu sliku već samo obrise, naznake. I tu radi tvoja mašta. Svi mi imamo neku idealnu personu u glavi. I ko se od forumaša/forumašica uklopi svojim lagarijama u tu predstavu, on možda i prosperira.
Jer u virtuelnom svetu ne zaljubljuješ se u realnu osobu, već u sopstvenu projekciju svojih želja i maštarija.

... da bi jednu forumasicu zaveo u krevet?

To jest koje forumske atribute bi trebao da poseduje da bi uopste postao kandidat?
Isto tako koje forusmke stvari ga cine odbojnim?

Tema bi se mogla zvati i kako zavesti orumasicu,
tako da svi koji imaju iskustva u tim vestinama neka ne budu sebicni i drze sve te tajne samo za sebe,
vec nesebicno i drugarski nek sve to podele i sa nama ostalima.
A devojke nek slobodno kazu koja reputacija i slicno je minimum.

:D

ne znam :(

mene zavode po zadnjim sjedishtima i po klupama :(

i stolovima i tako...:(

tako da nisam kompetentna da odgovorim na temu :mrgreen:

A šta je to kao različito od 'reala'? Ja uvek kontao da se bilo gde zagledamo u projekciju svojih želja i maštanja koju otelotvorujemo u baš toj osobi, a kasnije se bolje upoznamo, pa na nekog zagrizemo još više a od drugih se oladimo. Te mu ovde i nije neka razlika - ako možeš da prodaš svoju priču nekoj u kafiću il na godišnjici preduzeća ne vidim u čemu bi bio problem da i ovde neku zavedeš u krevet. Ako nemožeš ni net ti neće pomoći.

slazem se sa sith la seem. a i zasto generalizovati...forumashi, fejsbukashi, chatteri, shefovi, kelneri, vozaci, doktori, panduri, profesori.... pitanje se moze primeniti na sve.
a i cini mi se da je ovde sve to uraditi mnogo "lakse" :)
mozda nije ako "visis" na forumu 24/24h. i sto manje pricas, vece su ti sanse :)))

To jest koje forumske atribute bi trebao da poseduje da bi uopste postao kandidat?

tako da svi koji imaju iskustva u tim vestinama neka ne budu sebicni i drze sve te tajne samo za sebe,

Pa prvo mora malo pametujes..kao da izgleda da si nacitan..znaci nesto piskaras ono filozofski da te pola ne shvate..e to..mozes i copy/paste sa nekih sajtova..onda da se svidis nekim koje ne bi kresno..na pr da je trudna..ona nema sanse da ti da jel..nemoj da je samo udata one traze kombinacije i to su hard core varijante..znaci kao flertujes sa nekom a ortaci ste..ili ako neces se smaras otvoris par nickova kao zenskih i onda se kao citirate..a one te hvale sve u 16..kao nevidjen si frajer isli ste na kafu..tvrd si orah za osvojiti al kad ih dovatis kukulele..i to ti je to brale..cekas strpljivo ribu da zagrize mamac

Pa prvo mora malo pametujes..kao da izgleda da si nacitan..znaci nesto piskaras ono filozofski da te pola ne shvate..e to..mozes i copy/paste sa nekih sajtova..onda da se svidis nekim koje ne bi kresno..na pr da je trudna..ona nema sanse da ti da jel..nemoj da je samo udata one traze kombinacije i to su hard core varijante..znaci kao flertujes sa nekom a ortaci ste..ili ako neces se smaras otvoris par nickova kao zenskih i onda se kao citirate..a one te hvale sve u 16..kao nevidjen si frajer isli ste na kafu..tvrd si orah za osvojiti al kad ih dovatis kukulele..i to ti je to brale..cekas strpljivo ribu da zagrize mamac

:lol:..ahahaa

:per:

...dobar si...:lol:

A sta ce nekome neko u krevetu - onda je guzva... :eek:

leeeleeeee:lol:
e ljudi da znate sto sam srecna sto sam zensko :manikir:

Recimo otvaranje ovakvih tema svakako ga ne cini privlacnim :p

nego na stranu sad forum i sl.
muskarci su toliko optereceni nekim stvarima da upravo to postaje prepreka i smetnja. te "mamci", te "plen", te da "zagrize", te da se "ulovi", te da "da", i otale gluposti iz kojih se zakljucuje jedno- optereceni ste seksom ko moja baba politikom.
da vam je teziste malo drugacije postavljeno, u smislu, zelite neku zensku osobu da upoznate, da postanete bliskiji, da delite lepe trenutke itd itd, sve bi bilo drugacije. imali bi tada odnos dva ljudksa bica, a nikako odnos napaljenog pavijana naspram svesne zenske osobe, zbog koga ona ima ograde, gard stav i odbojni nastup.

za pocetak ne otvaras glupe teme sa ovako glupim pitanjima...:mrgreen:

Back