*Mihal*
Domaćin
- Poruka
- 4.181
eh...sto ja ovako ne razmisljam...zivot bi mi bili zmajevi,roze poze,pticice bi uvek pevale...
zajjebo me svevisnji,pa mi dao da razmisljam...
Trebamo biti iskreni prema sebi, i prema zenama. Muskarci vole zene, a zene zele tu ljubav, jedino sto je potrbno je malo inicijative, malo pogurkavanja napred, prema krevetu ...

Pa, to je bar lako...
Ubacis joj bug u sistem... Ima da poludi zbog tebe
- Ce te vija i u sanovima i na javi...
Jesi li sigurna u ovaj metod slatkice?
Ce da me vija, i kad me dovati sta? Ocemo zavrsiti u krevetu? Ili cu da dobijem po nosu i po usima?

sta znam....sad imam 32 ,mozda za nekih 30ak godina necuu toliko birati. znaci,moguce da ce biti vise sexa ovde oko 2040te godine. strpite se. ne kaze narod za dzabe "strpljen spashen"
Ovo su ti najbolje godine mlada damo, sve sto sada propustis neces sebi nikad oprostiti kasnije. To su godine rezervisane za ljubav kod zena, svaki sekund tog vremena treba iskoristit za ljubavne trenutke.

Nema ubeđivanja, one znaju šta ih čeka![]()
Jeste li culi forumasice, nemate pojma sta je to ljubav i sex ako niste isprobali i jednog forumasa

Mislis na ono 'hairy', sto se mene tice to nije nista izvan vecinskog muskog ukusa, prirodno je to i zavodnoPozove je na fazoniranje brkova kod brice, jer se zna da smo mi brkate ženturače!![]()

pa kazes joj molim te molim te mooooolim te
ili joj kazes naaaas sto sam zaeban baja i imam bre tuuuki eeeej tuki..jesi za trojku
i tako to...to uvek pali
![]()
Izgleda jednostavno, ko zna mozda najednostavnije metode jesu i najefikasnije, nasa greska je izgleda sto bespotrebno sve komplikujemo

Da ne bude forumash to mu je sasvim dovoljno za pocetak![]()
Sudbina nas je napravila forumasima, ne mozemo pobeci od toga, sad nam jedino predstoji da se ovde snadjemo kako znamo i umemo

To se tako kaze, termin je to koji svi razumeju...a što mora u krevet..