S
srednjoskolka
Gost
Dali muskaecima smeta kada njihova devojka ima veliki i kriv nos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
srednjoskolka:Dali muskaecima smeta kada njihova devojka ima veliki i kriv nos.
Incognito:Sram da te bude... neznas odakle je gonzoNecuveno
![]()
Moras pod hitno da odgledas neku epizodu Muppet Show-a (il' barem da cujes soundtrack iz istog... Gonzo je onaj sto na kraju dune u trubu, totalno denotirano od cele melodije :wink
![]()
srednjoskolka:Izgleda da ste svi shvatili da ja imam veliki i kriv nos.Nemam ga ja ,ja imam normalan nos.ali sadasnja devojka mog bivseg decka ima veliki nos,i interesuje me kako se on nosi sa tim,dali mu se i pored toga svidja.Jer je po meni strasno ruzna.
srednjoskolka:Izgleda da ste svi shvatili da ja imam veliki i kriv nos.Nemam ga ja ,ja imam normalan nos.ali sadasnja devojka mog bivseg decka ima veliki nos,i interesuje me kako se on nosi sa tim,dali mu se i pored toga svidja.Jer je po meni strasno ruzna.
Dali muskaecima smeta kada njihova devojka ima veliki i kriv nos.
Ja sam cuo jednu drugu teoriju...
Vel'ki nos... velika ona stvar...![]()
Ja sam cuo jednu drugu teoriju...
Vel'ki nos... velika ona stvar...![]()
Kod muskaraca
Ne znam, ne znam... mislim da treba poraditi na forumuli koja vam na osnovu merenja partnerovog nosa daje optimalnu velicinu penisa.
Evo, ja se cak nudim da patentiram softver za mobilne telefone, koji ce metodom fotkanja nosa kamerom izmeriti velicinu, a zatim automatski izracunati velicinu penisa.
Genijalna ideja, zar ne?![]()