- Poruka
- 384.220
U životu a i u vezi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seks je veoma bitan, mozes tacno da vidis koje zene nemaju seks, izgledaju daleko starije, mozda je ista stvar i sa muskarcima.U životu a i u vezi
Kao i kod drugih..potreban je
Nebitan.U životu a i u vezi
Не бих се сложио. Чак мислим да је супротно. Неке жене у окружењу које су познате да би свима дале и то практикују баш су оронуле у лицу, изгледају старије иако по годинама нису.Seks je veoma bitan, mozes tacno da vidis koje zene nemaju seks, izgledaju daleko starije, mozda je ista stvar i sa muskarcima.
Не бих се сложио. Чак мислим да је супротно. Неке жене у окружењу које су познате да би свима дале и то практикују баш су оронуле у лицу, изгледају старије иако по годинама нису.
To su zene koje imaju tezak zivot i pritisak okoline. Zene koje nemaju seks ne paze vise na svoj izgled i nervozne su.Не бих се сложио. Чак мислим да је супротно. Неке жене у окружењу које су познате да би свима дале и то практикују баш су оронуле у лицу, изгледају старије иако по годинама нису.
Све зависи од особе колико им је секс битан у животу. Некима није и осећају се срећно и испуњено и радост им чине друге ствари, а жене и мушкарци који немају задовољавајући секс а имају потребу за тим, слажем се Салко са тобом, нервозни су, оронули и то се види.To su zene koje imaju tezak zivot i pritisak okoline. Zene koje nemaju seks ne paze vise na svoj izgled i nervozne su.
sa tim se igraju decaci i devojciceŠta je to seks?
Na ovih 40+ složila bih se sa tobomNebitan.
Na ovih 40+ složila bih se sa tobom![]()
A kako se to igua? Recite mi teta Nina?sa tim se igraju decaci i devojcice![]()
ne mogu maleni, mnogo je toplo...A kako se to igua? Recite mi teta Nina?
Pa ua sam mauen. Mauena mi patka.ne mogu maleni, mnogo je toplo...![]()