Koliko vam je bitan seks?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo.
Nije da mi sad treba svaki dan, ali ne mogu zamisliti vezu a da to nije kako treba. Da se privlačimo, da mi je lepo biti fizički pored te osobe, da mogu da spavam pored nje, i da ta privlačnost traje. To se ne može objasniti što sa nekom osobom ima toga, sa mnogima nema.

Zato mi i odgovara da na početku to bude kako treba, pa da se vide ostale stvari
Obrnuto sam probala i ne radi za mene.

Što se veze tiče.. generalno sam tolerantna i mogu sa različitim ljudima da imam dobro funkcionisanje... Ne mora da misli kao ja, ne mora da radi sa mnom sve, sasvim mi je ok da imamo različita interesovanja, a da budemo međusobna podrška.

Međutim, na telo i sex na to se ne može racionalno uticati. Mogu razumno da želim sa nekim da budem, recimo, ali ako telo odbaci to ne vredi. Ono osetiš neprijatan miris ili ti nešto smeta, u sexu nisi zadovoljan, kad ležiš pored te osobe nemaš mir, nešto jednostavno ne štima.
Ako nekome to nije bitno šta me briga, ali mogu da budem sama i ne treba mi patnja takve vrste. Veza treba da poboljša kvalitet života. A sex da me čini srećnom ženom. Tu nema kompromisa za mene .
Biti sam je mnogo bolje nego da mi neko ne prija ma kako se inače slagali.

Seks je veoma bitan, mozes tacno da vidis koje zene nemaju seks, izgledaju daleko starije, mozda je ista stvar i sa muskarcima.
Не бих се сложио. Чак мислим да је супротно. Неке жене у окружењу које су познате да би свима дале и то практикују баш су оронуле у лицу, изгледају старије иако по годинама нису.

Не бих се сложио. Чак мислим да је супротно. Неке жене у окружењу које су познате да би свима дале и то практикују баш су оронуле у лицу, изгледају старије иако по годинама нису.

Porediš neporedivo.
Mislim da je mislio na to kada je žena zadovoljna u sexu.
Ima i onih koje kažu dajem mužu itd i na njih se takođe ne odnosi ta ozarenost, jer je za njih sex muka. Drugim rečima, sama činjenica da se on ima ne znači i da je žena srećna.

To su zene koje imaju tezak zivot i pritisak okoline. Zene koje nemaju seks ne paze vise na svoj izgled i nervozne su.

https://www.tportal.hr/lifestyle/cl...jegove-najvece-zdravstvene-prednosti-20201116

Poslednja izmena:
Као вода. То ми је једна од основних људских потреба која се не може заменити ничим другим, од недостатка тога се не умире али страда психичко здравље. Ем је лепо, и за разлику од већине лепих ствари које су нездраве, то је нешто ретко што је и здраво, уз то осетиш повезаност са неким другим, излазиш из своје уобичајене љуштуре, тако радиш на себи, учиш о себи, градиш се, постајеш нормалан, социјализован, психички стабилан и задовољан човек.

Немам искуство секса али сигуран сам да је тако, па још и много боље него што могу да замислим.

Да, под сексом не сматрам само обичну пенетрацију која је само један делић свега, него и овако додир, нежне приче, мажење, страст, безобразне приче, садо-мазо 😶

To su zene koje imaju tezak zivot i pritisak okoline. Zene koje nemaju seks ne paze vise na svoj izgled i nervozne su.
Све зависи од особе колико им је секс битан у животу. Некима није и осећају се срећно и испуњено и радост им чине друге ствари, а жене и мушкарци који немају задовољавајући секс а имају потребу за тим, слажем се Салко са тобом, нервозни су, оронули и то се види.
Није секс сваком битан по сваку цену да би их чинили срећним у животу. Нпр.монахиње када их видиш како су радосне, просто пуцају од задовољства и то се не може сакрити.
Погледај ове масовне прељубе! Шта нам то говори. Чим неко у вези тражи секс са стране ту нешто опасно не штима и није нормално.

Back