BigZexy2000
Ističe se
- Poruka
- 2.411
dobro je, onda se neces udaviti... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svi
do jednog
i bas nas briga
 e pa evo i ja sebi uplaćujem 7 dana wellnes-a pa ću i ja
 e pa evo i ja sebi uplaćujem 7 dana wellnes-a pa ću i ja  ali ću da vam se javljam pošto moram zbog posla da nosim punu ratnu opremu komp, telefone i slično....
 ali ću da vam se javljam pošto moram zbog posla da nosim punu ratnu opremu komp, telefone i slično.... 

....e pa evo i ja sebi uplaćujem 7 dana wellnes-a pa ću i ja
ali ću da vam se javljam pošto moram zbog posla da nosim punu ratnu opremu komp, telefone i slično....

ja sam mislio da idemo na more

pa da izigravamo Stanija i Olija
 pa da izigravamo Stanija i Olija  daj ti pare pa ćemo ja i moja drugarica D da idemo na more
 daj ti pare pa ćemo ja i moja drugarica D da idemo na more  ti si mator šta ćeš nam
 ti si mator šta ćeš nam 

ima nas
sve vise i vise
dok na kraju ne zaebemo beogradjane
 jeli ti mali, šta ti imaš protiv nas
 jeli ti mali, šta ti imaš protiv nas  
  ...
 ......jeli ti mali, šta ti imaš protiv nas

...

Na zalost,nista efikasno
 alo moderator nemo se mešaš da ne dobiješ i ti
 alo moderator nemo se mešaš da ne dobiješ i ti  ovo je lično između mene i mog druga
 ovo je lično između mene i mog druga  ,  bolje da ga ja prebijem ovde u virtualnom svetu nego da ga tabam uživo (u poverenju bar sam 3 puta veća i deblja od njega
 ,  bolje da ga ja prebijem ovde u virtualnom svetu nego da ga tabam uživo (u poverenju bar sam 3 puta veća i deblja od njega  ) ja sam glavna veštica ovdi na pdf-u
) ja sam glavna veštica ovdi na pdf-u  ...
...