Koliko je kragujevcana na forumu?

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U svojim radovima dao sam misljenje zasto Beograd ne treba vise da bude glavni grad Srbije,a kada je vec tako sasvim je logicno da ta cast pripada Kragujevcu.
Nikada nisam ziveo ni u jednom od ova dva grada,ali volim svoju Srbiju i ima jakih razloga za moj predlog.
Normalno je da se tako velika promena ne moze ostvariti bez jedne jake idejno-politicke borbe.

Nema uslova za to, tako da je tesko izvodljivo.
Srbija je zavrsila 2o. vek sa saldom nula,pa je to jedan od razloga da Kragujevac postane njen glavni grad.Posle velikih lomova i padova zemlja ,htela nehtela ,mora ici u korenite promene
To sto bi Vladi i njenim cinovnicima u Kragujevcu bilo pritesno,bas me briga.Neka se potrude da izgrade jedan sasvim novi grad.Zasluzio je to.

Srbija je zavrsila 2o. vek sa saldom nula,pa je to jedan od razloga da Kragujevac postane njen glavni grad.
Kako bi premestanje glavnog grada pomoglo da se smanji dug?
Posle velikih lomova i padova zemlja ,htela nehtela ,mora ici u korenite promene
to da
To sto bi Vladi i njenim cinovnicima u Kragujevcu bilo pritesno,bas me briga.Neka se potrude da izgrade jedan sasvim novi grad.Zasluzio je to.
Sto bi samo dovelo da dodatnih troskova

Mislim da smo se ovom polemikom udaljili od teme. Bilo bi najbolje da napravis novu temu gde ce moci da se diskutuje o tvom predlogu.

P.S: Prethodne svoje poruke cu obrisati kako ne bi bilo spama

Ја сам из Тополе и дуго сам скупљао храброст да се овде јавим, јер сам зентовао да л` примате нас сељаке у Крагоевац... Таман кад сам стис`о дупенце да клекнем пред вас у свој својој простоти, па шта биде, добисмо ми наше, тополске регистарске таблице ***! И сад ми више не требате, кој` ћете ми... мис`ио сам да вас откачим скроуз, ал` видим да овде има и дама, а на даме из Крагоевац никада, ама баш никада нисам успео да не кидишем к`о бесан. Јебежга, има нека кемија...

:think:Сименталки? Види се да се ниси задржавао у Тополи дуже од времена које ти је требало да крај ње прођеш на путу према Београду, јер немаш пара да платиш лоповима путарину за аутопут. Е па, дечко, за`еб`о си се... Топола је високо концентрована девојачка лепота. Нема нигде у Србији толико лептирића који се на стомаку веселе као у Тополи. Кад будеш решио да попијеш пиво у неком тополском кафићу петком увече, јави ми, сав трошак нека иде по мом џепу...
Него, хтео сам још нешто да ти кажем, надам се да ме нећеш погрешно схватити: недостатак је џентлменства рећи за неке даме да су сименталке. На тај начин се нећеш свидети неким другим женама. Осим можда онима које воле такав вид комуникације, дијалог опањкавањем и увредама. Е сад, ако су ти такве циљна група, онда нека је са срећом... Пичи, Зеко, рупа је рупа јебежга, је л` да?
:think:

:think:Сименталки? Види се да се ниси задржавао у Тополи дуже од времена које ти је требало да крај ње прођеш на путу према Београду, јер немаш пара да платиш лоповима путарину за аутопут. Е па, дечко, за`еб`о си се... Топола је високо концентрована девојачка лепота. Нема нигде у Србији толико лептирића који се на стомаку веселе као у Тополи. Кад будеш решио да попијеш пиво у неком тополском кафићу петком увече, јави ми, сав трошак нека иде по мом џепу...
Него, хтео сам још нешто да ти кажем, надам се да ме нећеш погрешно схватити: недостатак је џентлменства рећи за неке даме да су сименталке. На тај начин се нећеш свидети неким другим женама. Осим можда онима које воле такав вид комуникације, дијалог опањкавањем и увредама. Е сад, ако су ти такве циљна група, онда нека је са срећом... Пичи, Зеко, рупа је рупа јебежга, је л` да?
:think:

hahahahahahahhaa
ne mogu da verujem...
ti si stvarno klinac, a?
al najbolje DECKO :dash::dash::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
alo, svemirac, ja kroz Topolu niti ne prolazim, toliko me zanima...
slusaj, ako si se nasao uvredjen nakon mojih komaentara, to je licno tvoja stvar, ali ne mozes doci na ovaj forum takokako si ti nastupio i nekaznjeno pisati na taj nacin na koji si ti pokusao. Ako si mangup u topoli, ne znaci da to isto mozes biti i ovde, ovde smo malo kulturniji...
A ako si gledao Lepa sela lepo gore, onda znas u vezi cega se pojavljuje ime Jovanka...:bye::bye::bye:

Back