Koliko je i da li je velicina bitna za zene i muskarce?

Ali zato moze da ubije ili da te onesvesti :aha:

- - - - - - - - - -

Cista istina...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Slusam jutros na radiju, ali mi j cerka bila u autu i pricala sa mnom pa nisam citavu istoriju cula...odprilike radi se o zenskoj osobi kojoj je velicina grudi L ili tako nesto...znaci ogromana:)....e ta osoba se igrala sa verenikom sedeci na njemu i mazeci ga grudima po vratu (mozda i nesto drugo :)...) . To je bilo tako jako da je verenik poceo da se gusi i na kraju se onesvestio:zcepanje:....Prica se zavrsila tako sto su prekinuli veridbu..verenik misli da ne odgovaraju jedan drugom :)

pa i loloferara riknula od tereta :lol:

nije sve u grudima cuvaj zdravlje

Znam sta mislite, "opet tema o velicini, pa milion puta bilo, nije bitno, nije!". Citam ja onu temu o sirokim gacama i cini mi se da jeste, ali nije to poenta teme.
Neretko cujemo "nije velicina bitna" i to zene cesto kazu, a opet, vidimo zene koje ugradjuju silikone u grudi, usne, zadnjicu, pa onda kako to da velicina nije bitna? :think:

Da li ja vama kao muskarcima i zenama, velicina grudi, usana, zadnjice, penisa, bicepsa, tricepsa, visina (iskljucivo se misli na telesne osobine) ili ne?
U sustini, pitanje je da li vam je bitna velicina (navedite bilo koji deo tela) i koliko kod osobe suprotnog pola ili kod vas?
Da li bi ste se osecali manje muzevno ili zenstveno zbog toga, tj. da li bi vam neka osoba delovala manje muzevno i zenstveno, pa i manje privlacno zbog toga?

naravno da je bitna kad se dodje do toga...ako imas pitona ko magarac a ona je uska tesko da cete se sloziti oko elementarnih stvari vezanih za penetraciju jer je tebi bitno da ga zakucas ko coek a nju da ne vrisne i umre ti na njemu... opet ako je njemu ko francuzu ili nemcu, a ona imala nekoliko porodjaja i na tom mestu solidno raskokana, onda cete se voleti verovatno emotivno i osecajno a manje strastveno i razbijacki... osim ako te ona ne zajasi na glavu i ne udavi te stenjuci od srece ko jazavicar kad uskoci u otvoren frizider :mrgreen:

naravno da je bitna kad se dodje do toga...ako imas pitona ko magarac a ona je uska tesko da cete se sloziti oko elementarnih stvari vezanih za penetraciju jer je tebi bitno da ga zakucas ko coek a nju da ne vrisne i umre ti na njemu... opet ako je njemu ko francuzu ili nemcu, a ona imala nekoliko porodjaja i na tom mestu solidno raskokana, onda cete se voleti verovatno emotivno i osecajno a manje strastveno i razbijacki... osim ako te ona ne zajasi na glavu i ne udavi te stenjuci od srece ko jazavicar kad uskoci u otvoren frizider :mrgreen:

E da....

Back