Koliko imate prijatelja na fb-u

Facebook-Era-Politika.gif

:lol:

vidim da se ljudi dosta opterecuju tim brojem bilo da je prevelik ili premali ( ovi potonji su oni koji stalno isticu znacaj pravih prijatelja kao da mi to ne znamo ). Imam ih trenutno 94 i uvek mi je drago kad dodam nekog koga sam upoznao jer su nova poznanstva po mom misljenju pozitivna stvar.

Nemam nalog tako da nemam ni "prijatelje" :aha:
Ja imam 1.600 nazovi prijatelja.

Pa gde ce mi biti prijateljica Aziza Al-Davahiri. Ma hajde molim te .
Da me ozeni tamo za deset arapkinja i ona jedanaesta.
Unistile bi me ko seljak kais slanine.
Posle bi me zvali : Lizalica. I imao bi petnaestoro dece .
Cudim se, kako uopste svima zapamte imena. :P A mozda im i lepe brojeve na ledja,ko na konjskim trkama. :D

Pametno sto nemas nalog.

Ja sam daaavno aktivirao fb, i godinu ipo sam nijesam ni ulazio tamo posto je krenula masovna pomama za istim, a sad kad ima dosta protivnika fb-a, ja sam opet tamo :lol: udjem ponekad posto ne moze profil da se izbrise, samo moze da se privremeno deaktivira. A nijesam ga deaktivirao jer mi koristi, zbog fakulteta, jer stalno je neki od mojih kolega online, pa mogu da ga pitam za neku informaciju, a i preko fb-a se dogovaram sa bendom za probe.

A imam oko 180 prijatelja, prije sam imao vise, jer kad sam aktivirao fb, tad ga je malo ko imao, pa sam imao dosta prijatelja iz inostranstva ali sam svoj broj prijatelja iskljucivo na ljude koje poznajem, eventualno na nekog sa krstarice.

Ovo svi misle zato što je opcija za brisanje baš zatutumuljena pa svi misle da je deaktivacija najviše što mogu uraditi, što je urađeno baš zato što je velika verovatnoća da će se ljudi vratiti jer imaju svoj nalog koji ih čeka..

Brisanje naloga:
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Probao davno, ali ne radi. Cekao sam 15-tak dana pa mi je stigao mejl da mi se nalog izbrisao u potpunosti, ali kad sam jednom prilikom, cisto da vidim sta ce da mi pise ukucao svoj mejl i sifru, aktivirao se kao da nije izbrisan. Dakle ta opcija je uzaludna, napravljena pa poneki misle da im je profil stvarno izbrisan, ali zapravo mogu da se vrate kad hoce.

Oko 130... i sve ih poznajem, ne iz vidjenja nego bas poznajem iz srednje, osnovne, sa faksa itd... A anonimuse koji mi posalju zahtev ili poruku za prijateljstvo automatski odbijam... Inace da mi ne treba profil zbog faksa ne bih ga ni otvorila... ne razumem sta je kod tog fejsbuka toliko privlacno tolikim ljudima :confused:.

Back