Koliko ima istine...

Ja sam cuo pricu da su majstori pokrivali kuci i sada je domacin i ukucani doda ali crep na kucu majstorima i domacica je na cerpljici napisa i dodals majstotu koji joj se svidja tako dw mozes cuvati zenu ili zena coveka ona ako hoce hoce

Da li je moguce da devojka potpuno spontano, nesvesno i nenamerno zauzme ovakvu pozu?

Prilozi

• poza.png
    poza.png
    604,7 KB · Pregleda: 15
može ako je u teranju
Pa... U pitanju je bila srednjoskolka, u drustvu dve drugarice, na javnom mestu, za stajacim stolom baste objekta brze hrane uz ulicu, zauzevsi tu pozu za stolom. U okolini ni za susednim stolovima nije bilo muskog drustva...

Ja nemam znanja i iskustva pa mi bilo cudno i interesantno. Valjda sazrela i postala svesna svoje seksualnosti, pa...ne obuzdava se.

...o desavanjima u trecoj smeni po bolnickim/medicinskim ustanovama...
"11 medicinskih sestara zatrudnele u isto vreme"
"Medicinske sestre, preciznije, njih jedanaest, postale su pravi medicinski fenomen, ali i senzacija na društvenim mrežama kada su sve zatrudnele u isto vreme."

https://superzena.b92.net/bebe.php?yyyy=2023&mm=07&nav_id=2361234

Tema je zamisljena kao generalna tema gde se mogu postaviti pitanja koja bi mogla da se formulisu kao "Koliko ima istine...", "Da li je istina da...", "Koliko je tacno..." i slicno, a koja ne zasluzuju svoju posebnu temu i diskusiju.

...u pricama i desavanjima o radu u trecoj smeni po bolnickim/medicinskim ustanovama?
Daaaaaa...... Iiiiiiiiii??????
Sta stiiiim?
Jek studiras medicinu ili sta? 😁

Back