Koliko dugo se moze ziveti bez televizije?

Mogu bez TV-a, ima dana kada ga i ne palim, kada imam neke obaveze. Međutim, volim
da gledam razne kvizove, po neku seriju, i po neki dobar film kada ima. A i ima kanala
poput discovery-a, TCM, history-a, gde može nešto pametno da se čuje...od mnoštvo
kanala, ipak mislim da za svakoga može da se nađe po nešto.

3 meseca bez tv programma... i traje.

Ima li smisla tako ostaviti ili da se vratim?
Ovo se ne odnosi na dvd ili kasete ili bilo sta sta je sopstveni program

/u
Mnogo toga propustam. Znam.
Ako na vagu stavim sta propustam i sta dobijam... nekako mi se cini da moram da stavim veliki teg na stranu sta dobijam da bih mozda malo popravio balans...

Ili sam opet crna ovca :-(

Alal vera brate ako si izdrzo izlecen si

3 meseca bez tv programma... i traje.

Ima li smisla tako ostaviti ili da se vratim?
Ovo se ne odnosi na dvd ili kasete ili bilo sta sta je sopstveni program

/u
Mnogo toga propustam. Znam.
Ako na vagu stavim sta propustam i sta dobijam... nekako mi se cini da moram da stavim veliki teg na stranu sta dobijam da bih mozda malo popravio balans...

Ili sam opet crna ovca :-(

Kad je bilo bombardovanje uopšte nisam gledala televiziju. Imamo kablovsku i naše kanale nisam uopšte mogla da pratim već samo mađarske a to mi se nije htelo. I šta, pa ništa, za to vreme sam pročitala mnogo dobrih knjiga, družila se sa prijateljima, boravila u prirodi. Dobra ideja, od proleća krećem ponovo kao da je puj, puj, bombardovanje, a i internet je poveliko sranje, zakačimo se i ne skidamo po nekoliko sati odjedared, a život neumitno prolazi pored nas.

Back