Koliko filmova ste odgledali u životu?

Isto kao i Moon, verovatno blizu pet-šest hiljada (365×51=18615 dana). Nekad sam gledao par filmova dnevno a nekad su postojali periodi da danima nisam gledao ni jedan. Većinu filmova sam dogledao do kraja, mali je broj onih koji su mi toliko išli na živce da jednostavno nisam mogao dočekati kraj. Postoje filmovi koje mogu uvek pogledati kao što je Kum I i II, Žaoka, Istvudov kaubojski ciklus, Barta Lankestera itd. Volim i holivudsku akcionu konfekciju, Umri muški (osim četvrtog dela, e taj je idiotski, kao i četvrti deo Indijane Džonsa).

Ne vidim film kao neko mesto gde se čovek može učiti životu, mada se mogu pokupiti neke dobre fore.

Uzmimo danas......da pocinjete da gledate filmove, kako prepoznati koji je film dobar?
Ima milion filmova......sta raditi , gledati samo nove, lako je nama koji smo imali predselekciju.....
Kako danas, kad su svi debili , a oni koji nisu se ne mesaju...jer su ostali debili...
Americki filmovi danas nisu dobri, evropski i azijski preuzimaju primat, pogotovo me iznenadili Skandinavski ....pricam za novije filmove.
Kako prepoznati, pa ako me film vraca da ga gledam iznova i da ga istrazujem ....za mene je to remek delo.

Back