Koliko dugo izdržite u seksu

Skoro sam pročitala od par žena a i za mene važi slično, ako ne svrše u prvih 15tak min posle ništa. Sam sex max pola sata i to je mnogo...
Osim ukoliko je u pitanju maženje, ljubljenje dok se leškari kada je sex propratna stvar...posebno noću. Tada može malo sna malo maženja i u krug. Ali to kad postoji bliskost i ljubav i ne želiš da se odvojiš od nekog, tad i nije bitno mnogo šta, uživa se u svemu, dodirima, poljupcima itd

👍

Nekoliko sličnih tema pa da ovde napišem pošto se ne uklapa ni u jednu :zcepanje:
Moj dragi je morao da otputuje zbog nekih porodičnih običaja u mali grad u kome je dugo živeo. Dogovorilismo se da (naravno) nema seksa, ali da nema ni masturbacije.
Zadržao se 12 dana. Bez seksa sam izdržala ali bez masturbacije jedva. Za mog dragog sumljam, mislim da je bacio drkicu bar jedared, ali kaže da se pridržavao obećanja.
Mogu da se pohvalim da je po dolasku mog dragog spajanje bilo vrlo burno i uspešno.
P. S. Samo da se pohvalim ;)

Popizdim kad svrsi pre mene. Jos se iskontrolisem, kazem sacekaj mene sad cu ja doci, ona aaa gotova sam sorry, i pocne da se grci. I to nije sad kao hebac sam mogu satima, orgazmiraju mi zenske pod sakama, nego stvar kulture. Ako sam se ja zrtvovao, zrtvuj se i ti. Iduci put je obavezno iskoristim i svrsim pre nje. Hoces draga da ti plesem, ti se pipkaj?

Back