Koliko često nosite mini suknje?

Баш хтедох да питам шта се подразумева под мини сукњом...:confused:
Носим оне у висини колена или тек мало изнад колена.... Добро ми стоје и оне краће, али ми не приличе више...:(

Na koji nacin odredjujes da ti nesto "vise ne prilici"? Na osnovu godina, situacija u kojima se nalazis ili na osnovu sopstvenog izgleda?
Mislim da se cesto gresi u toj proceni i da mnoge zene sebe pokrivaju zbog nekih drugih stvari, kao sto je to sto se neprijatno osecaju u necemu na sta nisu navikle. Ne mislim konkretno na tebe nego uopsteno. Zasto ne bi nekome vise prilicio ultra kratki minic za odlazak na plazu, npr? Zar to ne zavisi od izgleda, a ne od godina...a, kao sto znamo, ta dva ne moraju uvek biti uskladjena.

tema
Nosim mini suknje kad mi dodje, a to je jako retko jer se u njima ne osecam bas prijatno na poslu. U toku letnjeg raspusta ih nosim puno, ali nikad cesce od sorca jer je on zgodniji za razne pokrete.
A one koje sam vidjala da po svaku cenu nose mini suknje po smrzotini mislim da nisu bas normalne jer ugrozavaju svoje zdravlje zarad...nije mi jasno cega.:confused: To svom detetu nikad ne bih dozvolila.

Na koji nacin odredjujes da ti nesto "vise ne prilici"? Na osnovu godina, situacija u kojima se nalazis ili na osnovu sopstvenog izgleda?
Mislim da se cesto gresi u toj proceni i da mnoge zene sebe pokrivaju zbog nekih drugih stvari, kao sto je to sto se neprijatno osecaju u necemu na sta nisu navikle. Ne mislim konkretno na tebe nego uopsteno. Zasto ne bi nekome vise prilicio ultra kratki minic za odlazak na plazu, npr? Zar to ne zavisi od izgleda, a ne od godina...a, kao sto znamo, ta dva ne moraju uvek biti uskladjena.

Па и на основу година и статуса у друштву (пун је град мојих ђака, 16 генерација...;)), и на основу тога што се ја не бих осећала пријатно у мини-минићу...:(
Носила сам и те скроз кратке миниће док сам била студенткиња, док се нисам запослила....а онда само постепено почела да купујем мало дуже сукње (не свесно, него тако, само од себе)...

Мислим да ми мини сукња и данас добро стоји (нескромно ћу рећи да имам добре ноге ;):mrgreen: ), али ЈА бих се у тако скроз краткој сукњи осећала вулгарно, не би ми било пријатно..:confused:....а и иначе немам где да је обучем...:confused:

Носим мини сукње, али ретко.
Стоје ми, али се не осећам лагодно кад их носим, тачније, не волим кад мушки део популације буљи.
Данас сам баш купила две штрикане мини хаљинице и окачила их у орман. Једну ћу обући овог викенда за славу, код пријатеља.
А другу за Св. Николу- славу мог драгог.

Дакле, у кући их врло радо носим.:)

Nije mi bas sasvim jasno koja od ove dve suknje se zove mikro? Ja bih u to ubrojala prvu, ali drugu ne.:confused:
t_4754_02.jpg

http://4.***************/_EMNXbeZexdU/RhEMePVwKbI/AAAAAAAAAMM/JyD_WPWqEWs/s400/C0291.jpg

Volim i haljine i suknjice da nosim kad je toplo... s tim sto ih u zadnje vreme ne nosim uopste...jednostavno imam druge prioritete pa o suknjama i ne razmisljam...
Inace ne volim teksas suknje i sl..uopste ne prilice mom karakteru i deluju mi jeftno...za takve stvari spremna sam da odovojim vecu sumu novca da mi napravi krojacica bas onako kako ja zelim i osmislim..

Ne nosim... Leti nosim sortseve, a zimi pantalone i to je to...Nemam krive noge, vec ne kupujem mini suknje...Pre kupim neke pantalone jer znam da cu ih sigurno duze nositi, a suknju obucem jednom ili dva puta godisnje, imala sam dosta za gledanje u ormanu i shvatila da dzabe baca pare na to...

Back