Koliko često nosite mini suknje?

...ajaoj...nezgodno...samo hrabro u okrsaj sa kilogramima...svaka ti cast i na ovakvom priznanju, mahom ljudi gledaju da zabasure svoj problem...dala bih ti gomilu reputacija sada da mogu...ne volim da prosipam savete ali nesto me tera da podelim sa tobom, poseti nutricionistu, on ce najbolje znati kako da postanes ponovo zadovoljna...moja prijateljica se prepolovila za pola godine...samo hrabro

Ja ih ne nosim od kad je, davno, davno, jedan moj bivsi rekao da imam super noge kao Milos Drizic (sto i ne bi bilo tako lose, da taj nije bio fudbaler Crvene Zvezde).
Naravno, kreten, ali ja ih i dalje ne nosim.

E njima se stvarno tesko moze ugoditi ili su prekratke ili su predugacke, ili su flasa ili su x ili su O...ili su nam noge prejake ili kvrgave ili nam clanci dodju punacki ili listovi prejaki ili butine malko bucmastije, ili su noge kako valja ali guza nije dobra...ma boli te briga sta ti je kazao...

ok zbog bolesti si smršala-viša sila
i posle si krenula da nadoknađuješ...ali što se ne zaustavi kad si već bila model pa si valjde htela i da nastaviš sa tim?

Prestala sam jos pre 4 godine da se bavim manekenstvom. Ne znam, to je jace od mene, samo jedem. Najgore je sto sam 2 godine gubila na telesnoj tezini a jela sam previse, i onda posle terapije pocela sam da dobijam na tezini a navikla sam tokom te 2 godine da jedem mnogo...

modelsice zamisli da si se 45 kila ugojila preko noci, sledece jutro bi sigurno zvala hitnu...ovako si se postepeno navikavala...o kakvoj god bolesti da se radi budi pazljiva prema sebi...mentalno stanje utice na telo, razmisljaj pozitivno, kazi sebi da je dobro zdravlje tvoje pravo koje si dobila po rodjenju i da zasluzujes da budes zdrava

a pristojna duzina je?z:lol:

kad se ne vide gatje u prostojnom polozaju z:mrgreen:
12406.jpg

Back