Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.490
Паде ми на памет. Шта мислите? Питање је свакако и за мушкарце, али мислим да жене могу дати бољи одговор на ово!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим да сарказам врца. А видим и да не носиш бурму!Ma idi, stavis burmu i sav si svoj. Odmah na wol strit.
CПриметио сам да жене другачије посматрају мушкарца са бурмом. Сматрају га зрелијим ваљда, одраслијим, шта ли већ... Свакако пожељнијим.
Jok jaВидим да сарказам врца. А видим и да не носиш бурму!![]()
Mozda zato sto ta burma oznacava da se ostvario porodicno i kao muskarac-patner? Doziveo ljubav koju je krunisao brakom?Паде ми на памет. Шта мислите? Питање је свакако и за мушкарце, али мислим да жене могу дати бољи одговор на ово!
Zene imaju problem sa udajom.Smatraju da nisu uspele u zivotu, ako se nisu udale.Muskarci nemaju neki bioloski sat, i muskarac od 40, koji ne spava ispod mostova, ili na kartonima na zeleznickoj stanici, obicno je materijalno situiran, zivot mu ima neku kolotecinu, i ne pomislja da se zeniMozda zato sto ta burma oznacava da se ostvario porodicno i kao muskarac-patner? Doziveo ljubav koju je krunisao brakom?
Mislim da je muskarcima nakon 40. malo frka da „kasne“, ako vec nemaju nikog konkretno. Verujem da im nije lako i da se mnogi osecaju izgubljeno.
Kao ni zenama, ali sada pricamo o muskarcima.
Sto se tice muskaraca ono sto sam ja mogla da vidim preko ljudi koje poznajem je upravo suprotno. I oni prozivljavaju svoje krize, zude za porodicom, stalnom partnerkom. Pogotovo ukoliko su im prijatelji ozenjeni i vec imaju decu, pa u drustvu uvek budu oni koji su sami i koji ponekad na proslave dodju sa nekim.Zene imaju problem sa udajom.Smatraju da nisu uspele u zivotu, ako se nisu udale.Muskarci nemaju neki bioloski sat, i muskarac od 40, koji ne spava ispod mostova, ili na kartonima na zeleznickoj stanici, obicno je materijalno situiran, zivot mu ima neku kolotecinu, i ne pomislja da se zeni
Lepo ti rekoNe nosim ni sat. Kao mladji sam imao mindjisu eto. I to sam je onako pukao. Bez ikakvog razloga. Dosao kuci, mama: ijaoo sto ti lepo stoji, nemoj tati da kazes. Cale za ruckom, prvo nije ni primetio, posle se zagledao, namrstio i rekao: To samo pedeyi i narkomani nose, i nastavio da ruca.
Мислим да је Бамби у праву. Ја сам се оженио са неких 38 година, имао сам све ово што пакетије каже, али ипак ми је нешто недостајало. С тим што сам ја одлучио да се женим јер сам схватио да је доста, а жена у четрдесетим, која схвати да јој је доста и даље чека некога да је запроси, а таквих је све мање. Мислим, може и она да буде та која прави корак ка браку, али код нас то и није баш толико заступљено. Успут, не желим да ме погрешно разумеју жене које немају потребу за браком, поштујем и то.
А да се вратим на тему, воле жене да виде бурму код мушкарца, знам то. И исто тако знам да бурма даје мушкарцу на самопоуздању. Само, што рече Миланче, док носиш бурму, живи у складу са њом! Или је скини.
Al ti ne daju.. hahahaNisam primetio neku razliku sa ili bez svakako me spopadaju.
Ne dam ja njima.Al ti ne daju.. hahaha
Nekim zenama burma nista ne znaci na muskarcu. Tako I zenama burma nista ne znaci na njenom prstu. Sve je individualno.Приметио сам да жене другачије посматрају мушкарца са бурмом. Сматрају га зрелијим ваљда, одраслијим, шта ли већ... Свакако пожељнијим. А одатле, чини ми се, долази и самопоуздање мушкарца. Некако му та бурма даје нешто више него што има без ње. Нисам никад преварио жену, а имао сам прилику више пута, некако су се дешавале ситуације које као момак нисам имао. Сад се питам, да ли је то само због бурме на мом прсту, или ја наступам другачије. Да се разумемо, не планирам да преварим жену, али без флерта не могу!![]()
Tako je. Samo na distanci nek vas deli po koji cm.Ne dam ja njima.