Колико бурма значи за самопоуздање мушкарца?!

Приметио сам да жене другачије посматрају мушкарца са бурмом. Сматрају га зрелијим ваљда, одраслијим, шта ли већ... Свакако пожељнијим. А одатле, чини ми се, долази и самопоуздање мушкарца. Некако му та бурма даје нешто више него што има без ње. Нисам никад преварио жену, а имао сам прилику више пута, некако су се дешавале ситуације које као момак нисам имао. Сад се питам, да ли је то само због бурме на мом прсту, или ја наступам другачије. Да се разумемо, не планирам да преварим жену, али без флерта не могу! :)

Meni je burma značila dok sam verovao u taj brak
Ali onda je postala mučenje
Iako je bila lepa, jednostavna
Volim zlato
Voleo sam tu burmu i koristio sam je da lupam ritam đacima na času, dlanom o sto ili o klavir ....
Još uvek ponekad mahinalno krenem desnom rukom ali se setim da neće zazveckati ;)

Kažu da ta burma ume da "privuče" druge žene ali mislim da to nije neki adut

Приметио сам да жене другачије посматрају мушкарца са бурмом. Сматрају га зрелијим ваљда, одраслијим, шта ли већ... Свакако пожељнијим.
C

Bude mi ga žao nekako imam potrebu da mu izjavim saučešće

Паде ми на памет. Шта мислите? Питање је свакако и за мушкарце, али мислим да жене могу дати бољи одговор на ово!
Mozda zato sto ta burma oznacava da se ostvario porodicno i kao muskarac-patner? Doziveo ljubav koju je krunisao brakom? :think:

Mislim da je muskarcima nakon 40. malo frka da „kasne“, ako vec nemaju nikog konkretno. Verujem da im nije lako i da se mnogi osecaju izgubljeno.
Kao ni zenama, ali sada pricamo o muskarcima.

Mozda zato sto ta burma oznacava da se ostvario porodicno i kao muskarac-patner? Doziveo ljubav koju je krunisao brakom? :think:

Mislim da je muskarcima nakon 40. malo frka da „kasne“, ako vec nemaju nikog konkretno. Verujem da im nije lako i da se mnogi osecaju izgubljeno.
Kao ni zenama, ali sada pricamo o muskarcima.
Zene imaju problem sa udajom.Smatraju da nisu uspele u zivotu, ako se nisu udale.Muskarci nemaju neki bioloski sat, i muskarac od 40, koji ne spava ispod mostova, ili na kartonima na zeleznickoj stanici, obicno je materijalno situiran, zivot mu ima neku kolotecinu, i ne pomislja da se zeni

Zene imaju problem sa udajom.Smatraju da nisu uspele u zivotu, ako se nisu udale.Muskarci nemaju neki bioloski sat, i muskarac od 40, koji ne spava ispod mostova, ili na kartonima na zeleznickoj stanici, obicno je materijalno situiran, zivot mu ima neku kolotecinu, i ne pomislja da se zeni
Sto se tice muskaraca ono sto sam ja mogla da vidim preko ljudi koje poznajem je upravo suprotno. I oni prozivljavaju svoje krize, zude za porodicom, stalnom partnerkom. Pogotovo ukoliko su im prijatelji ozenjeni i vec imaju decu, pa u drustvu uvek budu oni koji su sami i koji ponekad na proslave dodju sa nekim.

Ali verujem da ima i takvih situacija koje si ti naveo. :)

Мислим да је Бамби у праву. Ја сам се оженио са неких 38 година, имао сам све ово што пакетије каже, али ипак ми је нешто недостајало. С тим што сам ја одлучио да се женим јер сам схватио да је доста, а жена у четрдесетим, која схвати да јој је доста и даље чека некога да је запроси, а таквих је све мање. Мислим, може и она да буде та која прави корак ка браку, али код нас то и није баш толико заступљено. Успут, не желим да ме погрешно разумеју жене које немају потребу за браком, поштујем и то.
А да се вратим на тему, воле жене да виде бурму код мушкарца, знам то. И исто тако знам да бурма даје мушкарцу на самопоуздању. Само, што рече Миланче, док носиш бурму, живи у складу са њом! Или је скини.

Ne nosim ni sat. Kao mladji sam imao mindjisu eto. I to sam je onako pukao. Bez ikakvog razloga. Dosao kuci, mama: ijaoo sto ti lepo stoji, nemoj tati da kazes. Cale za ruckom, prvo nije ni primetio, posle se zagledao, namrstio i rekao: To samo pedeyi i narkomani nose, i nastavio da ruca.
Lepo ti reko

Мислим да је Бамби у праву. Ја сам се оженио са неких 38 година, имао сам све ово што пакетије каже, али ипак ми је нешто недостајало. С тим што сам ја одлучио да се женим јер сам схватио да је доста, а жена у четрдесетим, која схвати да јој је доста и даље чека некога да је запроси, а таквих је све мање. Мислим, може и она да буде та која прави корак ка браку, али код нас то и није баш толико заступљено. Успут, не желим да ме погрешно разумеју жене које немају потребу за браком, поштујем и то.
А да се вратим на тему, воле жене да виде бурму код мушкарца, знам то. И исто тако знам да бурма даје мушкарцу на самопоуздању. Само, што рече Миланче, док носиш бурму, живи у складу са њом! Или је скини.
1520100058767.jpeg

Приметио сам да жене другачије посматрају мушкарца са бурмом. Сматрају га зрелијим ваљда, одраслијим, шта ли већ... Свакако пожељнијим. А одатле, чини ми се, долази и самопоуздање мушкарца. Некако му та бурма даје нешто више него што има без ње. Нисам никад преварио жену, а имао сам прилику више пута, некако су се дешавале ситуације које као момак нисам имао. Сад се питам, да ли је то само због бурме на мом прсту, или ја наступам другачије. Да се разумемо, не планирам да преварим жену, али без флерта не могу! :)
Nekim zenama burma nista ne znaci na muskarcu. Tako I zenama burma nista ne znaci na njenom prstu. Sve je individualno.

Neka ce odustati ako si ženjen, neka neće. Isto tako musko nekad neće, nekad hoće da prevari sa burmom.

Ako njemu ili njoj smeta burma zbog okoline, mogu je skinuti kad su negde odvojeno.

Burma ti je kao kostim kod superjunaka. Čim je navučeš na prst, dobiješ supermoć.

ryan-reynolds-green-lantern-warner-bros.jpg

Sve slobodne žene se odmah zagledaju u tebe.

Jedne su znatiželjne, pa se pitaju, koji je to plamen u njemu, koji je zapalio njegovu izabranicu, pa je odlucila da mu se podari za ceo život...

Druge su već zavidne, pa kazu, zasto ona da ima takvog frajera. Sad cu ja da ga zavedem, pa cu da mu pokazem dubine koje nikad nije dostigao. Ostaviće ženu, i biće samo moj.

U oba slučaja, samopouzdanje vlasnika svemoćnog prstena eksplodira. Ah, te slatke muke...

Back