Koliki vam je prag tolerancije u vezi?

kad je dosadno otvaraju se glupe temice na krsti:lol:
ja sad slusala neki razgovor i mislim se auuuu ja tu ne bi ostajala u vezi..on vristi ona sl i tako zezanje:mrgreen::lol:
druga misao je forever alone:lol:
a na kraju razmisljam koje mi sitnice smetaju za sta me bas bole cose,a sta nikako ne bi trpela...eto odgovorite i vi na ovo pitanje..

sta vam smeta,jel ima nesto za sta ste mislili e to ja ne bi trpela/trpeo paskontali da vam u reali to ne smeta?i obrnuto?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

jbt koliko je meni dosadno:dash::lol:

Bogme, godinama .... porastao, prosto ne verujem ni sama koliki mi je. :lol:

Mnogo sam tolerantna. AL mnogo bas. Dok zelim da budem tolerantna.
Smeta mi kada je neko picajzla u svemu, kada trazi dlaku u jajetu, kada je preterano uredan, ali i druga krajnost, aljkavost, nemanje manira, cutljivost, nemanje svojega "Ja", briga o tome: sta ce reci svet ... :roll:
Navedeno ne tolerisem na keca.
Nesto drugo, sad ne mogu da se setim konkretnih primera, moze da mi zasmeta malo, pa da resim da osoba vredi dovoljno da bih ja to tolerisala. Sad i to moze da mi zasmeta prilicno, pa kada mi predje prag tolerancije dodjem do tacke da kazem: jb.g, sorry, ja dala sve od sebe, dalje ne ide.

kad je dosadno otvaraju se glupe temice na krsti[emoji38]
ja sad slusala neki razgovor i mislim se auuuu ja tu ne bi ostajala u vezi..on vristi ona sl i tako zezanje:mrgreen:[emoji38]
druga misao je forever alone[emoji38]
a na kraju razmisljam koje mi sitnice smetaju za sta me bas bole cose,a sta nikako ne bi trpela...eto odgovorite i vi na ovo pitanje..

sta vam smeta,jel ima nesto za sta ste mislili e to ja ne bi trpela/trpeo paskontali da vam u reali to ne smeta?i obrnuto?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

jbt koliko je meni dosadno:dash:[emoji38]
Tolerancija znaci trpljenje. Zasto bih nesto trpeo sto narusava moj mir?!

secam se davno bese neki lik sto je rekao(ad ne znam dal je bio u vezi ili pricao da mu u budicoj ne bi smetalo)al ovako nesto ja sam sa njom srecan meni je lepo u kuci i ne bi mi smetalo da se ona keksa sa strane dokle god me voli i dokle god je srecna..mi tako zajedno pravimo rucak i tako neki momenti su mi divni i ispunjavaju me...

Moje misljenje je da je to samo posledica hardcore papucarstva. Ako je forumas verovatno je @Kami83 :lol:, prepoznajem njegov stil na kilometar.:kafa:

Papucari su cesto hedonisti koji imaju jako malo emocija, a papucarstvo im je samo orudje da dodju do seksa.
Dok bivaju namireni seksom i svim ostalim zena je na pijedastalu, ali njihov odnos sa zenom se ne razlikuje mnogo od odnosa sa prostitutkom.
Kada primetis da je muskarac hedonista znaj da je imao i imace posla sa prostitutkama i ne samo tim, vec da cesto nema mnogo iskrenih emocija i da su za njega zene samo alat za postizanje zadovoljstva.
Nema mnogo iskrenih emocija. Takvi cesto ne vole bracne obaveze, a ako se dese problemi u braku pretvaraju se u zenomrsce i lako mogu ostaviti sve.

I kada ovako postavljamo stvari ispada da devijacija ljudskih licnosti se uglavnom manifestuje na muskarce-hedoniste i zene-egocentricne princeze.
Skoro pa scenario za neku od perverznih filmova Fox kanala.:)

kad je dosadno otvaraju se glupe temice na krsti:lol:
ja sad slusala neki razgovor i mislim se auuuu ja tu ne bi ostajala u vezi..on vristi ona sl i tako zezanje:mrgreen::lol:
druga misao je forever alone:lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

jbt koliko je meni dosadno:dash::lol:

Prag tolerancije mi je prilicno visok ako su u pitanju manje bitne stvari ili sitnice..Ali kada je nesto ozbiljnije u pitanju i nesto sto stvarno smeta, onda nema praga, vec se sve kaze u lice...
Ali sve zavisi od veze, ako je kvalitetna i vredna truda, ako je to ono pravo, onda neke stvari vredi i pretrpeti..

Back