Koliki vam je koeficijent inteligencije?

pa iskreno ovo ce zvucati sovinisticki...al mene je retko koja zena ma kolko god pametna..fascinirala intelektom.....sa foruma kreptosuck...i ovako u rl....1..mozda 2 zene....tako da mi stvarno pamet kod zena i nije nesto bitna jer nemam neko visoko misljenje o istoj...

Imam uvrezeno misljenje da vecina muske populacije svih uzrasta konstatuje/upija informacije slicno kao ti povodom toga da li su ili nisu zene inteligentne.

To je jer su oduvek morale da se za svoje ideje/zelje/potrebe bore indirektno, odnosno da manipulisu i da barataju vestom diplomatijom , da se prave naivne, neveste, da nista ne razumeju, ali to nije definicija neinteligentnog.
Istorija i okolnosti su zahtevale takvo ponasanje od zena.

Mislim da je to misljenje pogresno, zene umeju da budu itekako neposredne.

-Dobre- tradicionalne vrednosti koje muskarci idealizuju nisu onakve kakvim ih zamisljate, niti je ijedna zena orna da bude necijii rob jer ju je neko od rodjenja smarao da nije sposobna da se obrazuje, da bude uspesan doktor, pisac, govornik, a tek arhitekta, fizicar, raketni strucnjak, nego da joj je u genima to da je vesta da kuva rucak i pere rublje i ni za sta drugo.
Tako je bilo ranije, danas je fala nebesima drugacije, ali teza da su zene mentalno nesposobne ili nesposobnije od muskaraca i dalje izgleda vazi.

Samo ne bih da zvucim kao ekstremna radikalna feministkinja jer nisam (pretpostavljam), ali to da zenama nije data prilika da se pokazu onako kako je muskarcima pruzana od pamtiveka je cinjenica, pa su ipak uspele da se vremenom potpuno osamostale i dobiju puna prava.

Inteligentna zena je direktna, zna sta hoce i sa njom ces uvek i ti da znas na cemu si, a takvih zena ima mnogo, pogotovo danas.( a ne da gubis vreme igrajuci igrice, toplo - hladno i tumaceci znake i signale kao da ti je 13 godina.)

Inace, hvala ti za ovo gore, i ja mislim isto za tebe, znas vec.

Imam uvrezeno misljenje da vecina muske populacije svih uzrasta konstatuje/upija informacije slicno kao ti povodom toga da li su ili nisu zene inteligentne.

To je jer su oduvek morale da se za svoje ideje/zelje/potrebe bore indirektno, odnosno da manipulisu i da barataju vestom diplomatijom , da se prave naivne, neveste, da nista ne razumeju, ali to nije definicija neinteligentnog.
Istorija i okolnosti su zahtevale takvo ponasanje od zena.

Mislim da je to misljenje pogresno, zene umeju da budu itekako neposredne.

-Dobre- tradicionalne vrednosti koje muskarci idealizuju nisu onakve kakvim ih zamisljate, niti je ijedna zena orna da bude necijii rob jer ju je neko od rodjenja smarao da nije sposobna da se obrazuje, da bude uspesan doktor, pisac, govornik, a tek arhitekta, fizicar, raketni strucnjak, nego da joj je u genima to da je vesta da kuva rucak i pere rublje i ni za sta drugo.
Tako je bilo ranije, danas je fala nebesima drugacije, ali teza da su zene mentalno nesposobne ili nesposobnije od muskaraca i dalje izgleda vazi.

Samo ne bih da zvucim kao ekstremna radikalna feministkinja jer nisam (pretpostavljam), ali to da zenama nije data prilika da se pokazu onako kako je muskarcima pruzana od pamtiveka je cinjenica, pa su ipak uspele da se vremenom potpuno osamostale i dobiju puna prava.

Inteligentna zena je direktna, zna sta hoce i sa njom ces uvek i ti da znas na cemu si, a takvih zena ima mnogo, pogotovo danas.( a ne da gubis vreme igrajuci igrice, toplo - hladno i tumaceci znake i signale kao da ti je 13 godina.)

Inace, hvala ti za ovo gore, i ja mislim isto za tebe, znas vec.

Meni je ovo da izvines malo glupo....zenama nije dato..msm...to je isto kao reci..crnci nisu na istom nivou kao belci jer su ih belci porobili...sto crnci nisu porobili belce.....sto zena nije naterala muskarca da bude ispod nje...?...naravno...stvar je fizicke snage koja je do pre koju godinu(100-200) bila manje vise glavna...ali opet i sada su zene bar sto se tice kvaliteta kreativnosti koju ispoljavaju iza....evo 20 vek...ravnopravnost je otprilike tu negde.....pa opet pogledaj dostignuca u nauci,umetnosti....

Primer...citam ja neki EU propagandni letak o jednakosti polova i sad tu kao zanimljivost stoji....zene su izmislile Protiv pozarne stepenice(one sporedne),slikarsko platno i sta vec..nzm...msm ako je to za pohvalu.......Moguce da su zenama nametnute nauka umetnost filozofija..i da one prosto u tome slabo funkiconisu........

Nema na cemu...hvala i tebi...:)...

.naravno...stvar je fizicke snage koja je do pre koju godinu(100-200) bila manje vise glavna...
..ravnopravnost je otprilike tu negde.......
...

Otprilike tu negde nije dovoljno.
A i fizicka snaga nije bila glavna do pre sto dvesta godina, i danas je . ?
I dan danas se nasilje nad slabim polom stavlja pod default za vecinu muskaraca,
Moje vidjenje ove vrste nasilja je da se emocionalno slabija grupa - muskarci iskaljuje nad emocionalno jacim zenama jer ne umeju da konflikte resavaju razgovorm, pa zato koriste fizicku silu.
Ali da ne rasplinemo sad u tom pravcu >
Primer...citam ja neki EU propagandni letak o jednakosti polova ...

Da razjasnim samo jednu stvar:
Ja ne branim stav da svi moramo da budemo jednaki po svaku cenu. Ne moze i ne treba da se zanemari da imamo razlicitu gradju i polne uloge i da smo sustinski razliciti.
Tako da se u pojedinim sferama i trebamo mimoilaziti, neizbezna stvar je da su muskarci dobri sa trofaznom strujom, a zene imaju majcinski instikt.

Ali se ne treba zloupotrebljavati nadmoc, niti da se ispira mozak zbog interesa jedne strane.

sad tu kao zanimljivost stoji....zene su izmislile Protiv pozarne stepenice(one sporedne),slikarsko platno i sta vec..nzm...msm ako je to za pohvalu.......Moguce da su zenama nametnute nauka umetnost filozofija..i da one prosto u tome slabo funkiconisu......

Pa ne slazem se, zene od skora, otkad imaju jednaka prava kao i muskarci postizu brojnije uspehe na svim poljima, kako ti je to promaklo?

Otprilike tu negde nije dovoljno.
A i fizicka snaga nije bila glavna do pre sto dvesta godina, i danas je . ?
I dan danas se nasilje nad slabim polom stavlja pod default za vecinu muskaraca,
Moje vidjenje ove vrste nasilja je da se emocionalno slabija grupa - muskarci iskaljuje nad emocionalno jacim zenama jer ne umeju da konflikte resavaju razgovorm, pa zato koriste fizicku silu.
Ali da ne rasplinemo sad u tom pravcu >

Da razjasnim samo jednu stvar:
Ja ne branim stav da svi moramo da budemo jednaki po svaku cenu. Ne moze i ne treba da se zanemari da imamo razlicitu gradju i polne uloge i da smo sustinski razliciti.
Tako da se u pojedinim sferama i trebamo mimoilaziti, neizbezna stvar je da su muskarci dobri sa trofaznom strujom, a zene imaju majcinski instikt.

Ali se ne treba zloupotrebljavati nadmoc, niti da se ispira mozak zbog interesa jedne strane.

Pa ne slazem se, zene od skora, otkad imaju jednaka prava kao i muskarci postizu brojnije uspehe na svim poljima, kako ti je to promaklo?

Nije srbija primer za sve...u mnogim stranim drzavama(zapadnim) nasilje je sankcionisano........a i nad muskarcima se vrsi veliko emociono nasilje...msm nije potrebno da te neko pegla da bi te maltretirao....

Al iskreno..mene iritira to tolko nametanje da smo svi jednaki dza bu...msm to sto kazes je potpuno tacno nije potrebno nametati musku nadmoc...ali ni to da zene to mogu da rade isto kao i muskarci...to prosto nije tacno........U ani karenjini kad se raspravljaju o zenskim pravima Knez kaze....ako one oce da budu sluzbenici(nzm tacno cega) ocu i ja da budem doikinja......

I obama je vlasnik nobelove nagrade za mir....

Hm, pa mislim da IQ od 20 nije baš nešto čime treba da se hvališ. :think:
Pa ni ne hvalim se :D
ja stvarno ne razumem šta si ti zapravo hteo reći, al foru da izvališ nisi uspeo

Ne mogu da verujem...pre nego sto sam usao na temu pomislio sam "Zamisli dodje neki blento i kaze da mu je IQ velicine tukija" kad ono... :lol:
Dobro, ko zna do koliko raste taj + :lol:

Sala ljudi, nisam stvarno toliko glup :lol:

Back