Koliki vam je koeficijent inteligencije?

Devojka samo razmišlja... neka muška razmišljanja su mi stvarno zanimljiva...
Nego da ja vas pitam nešto, šta je loše u tome da budeš feministkinja?
Zašto se ta reč stalno stavlja u negativan kontekst?
Феминисткиње су жене са мудима, и поседују амбивалентно сулуд
спој ирационалности и идеолошке затуцаности (другим речима - духовне неуравнотежености).
Укратко - представљате све оно што је одвратно.

Капиш, мацо моја лепа? :dzentlmen:

Devojka samo razmišlja... neka muška razmišljanja su mi stvarno zanimljiva...
Nego da ja vas pitam nešto, šta je loše u tome da budeš feministkinja?
Zašto se ta reč stalno stavlja u negativan kontekst?

zato što su obično žene koje su feministkinje zapravo iskompleksirani idioti i to projektuju kroz feminizam.
Al nisu sve takve, imam jednu feministkinju u grupi koja je bukvalno učlanjena u neku feminističku organizaciju i piše neke tekstove itd. i devojka je super ovako.

da sam musko ja bih definitivno bila kreptoman u glavi mislim

Hvala Kejti brate, i obratno, mislim da sam žensko hehe

zato što su obično žene koje su feministkinje zapravo iskompleksirani idioti i to projektuju kroz feminizam.
Al nisu sve takve, imam jednu feministkinju u grupi koja je bukvalno učlanjena u neku feminističku organizaciju i piše neke tekstove itd. i devojka je super ovako.
To nije feminizam već frustracije i šovinizam koji se skriva iza feminizma, uglavnom zbog nepismenosti.

Феминисткиње су жене са мудима, и поседују амбивалентно сулуд
спој ирационалности и идеолошке затуцаности (другим речима - духовне неуравнотежености).
Укратко - представљате све оно што је одвратно.

Капиш, мацо моја лепа? :dzentlmen:
Ne, ja kapiram samo da si ti izvređao bez ijednog argumenta....

Ne, ja kapiram samo da si ti izvređao bez ijednog argumenta....
А не не не, није то вреЏање, другарице, то су чињеничне констатације базиране
на здравом разуму и истини. Можемо сада да се бомбардујемо аргументима (који
потврђују ове моје тезе) до миле воље, ако си заинтересована, ја вала јесам -
наднаравно искуство је водити кореспонденцију са особама из НВО - ''Жене у црном''.

Inače najjadnije mi je kako žene pljuju po feminizmu... ili još crnje, ograđuju se, a da im nije bilo tog feminizma još bi ribale podove i bile srećne što imaju pravo da dišu...
Да знаш. :ok:

Да није било комуниста и другарица из АФЖ-а, још би се жене рвале са међедима по неким
гудурама у Црној Гори и Босни, и прескакале трамвајске шине (да их не удари струја!) када
би дошле у Београд (туристички - дапаче).

И то им хвала?

За силан и мукотрпан напор да се ослободе патријархално-шовинистичко-мизогинистичке
диктатуре? Да разбију окове доминације?

СРАМ ИХ БИЛО! :banovati:

covek je lepo reko

Friedrich Nietzsche:
The struggle for equal rights is even a symptom of sickness: every physician knows that. — The more a woman is a woman the more she defends herself tooth and nail against rights in general: for the state of nature, the eternal war between the sexes puts her in a superior position by far. — Have there been ears for my definition of love? It is the only one worthy of a philosopher. Love — in its methods war, in its foundation the mortal hatred of the sexes. Has my answer been heard to the question how one cures — "redeems" — a woman? One makes a child for her. The woman has need of children, the man is always only the means: thus spoke Zarathustra. — "Emancipation of woman" — is the instinctive hatred of the woman who has turned out ill, that is to say is incapable of bearing, for her who has turned out well — the struggle against "man" is only means, subterfuge, tactic. When they elevate themselves as "woman in herself", as "higher woman", as "idealist" woman, they want to lower the general level of rank of woman; no surer means for achieving that than grammar school education, trousers and the political rights of voting cattle. At bottom the emancipated are the anarchists in the world of the "eternal-womanly", the under-privileged whose deepest instinct is revenge... An entire species of the most malevolent "idealism" — which, by the way, also occurs in men, for example in the case of Henrik Ibsen, that typical old maid — has the objective of poisoning the good conscience, the naturalness in sexual love...

da prevedem za neinteligentnu populaciju foruma: razlog zasto je feminizam dekadentan je taj sto smanjuje kompleksnost zivota. to vazi i uopste za liberale i za sve morone koji se zalazu za "jednakost" jer jedini nacin da se poveca kompleksnost je putem RAZLICITOSTI a ne "jednakosti". a glupe feministkinje ne mogu da shvate da je otac svih stvari rat i da je upravo rat taj koji pokrece svet. njihov cilj je da kompletno eliminisu rat cime bi samo usporile dalji razvitak covecanstva, dalji rast kompleksnosti.

razlog zasto je muskarac dominantniji od zene je taj sto je muskarac dominantniji od zene lol. to sto zene govore muskarcima da trebaju da prestanu da budu dominantni je samo pokusaj da suprotni pol dodje do dominacije. problem je taj sto je suprotni pol (zenski pol) toliko glup da ne kapira ovu cinjenicu. JER JA NEMAM NISTA PROTIV ANTAGONIZMA. ako, ne se izbore za "prava" (tj. za moc), samo sto ovim retardacijama ne postizu nista drugo osim celicenja mojih mozdanih celija.

А не не не, није то вреЏање, другарице, то су чињеничне констатације базиране
на здравом разуму и истини. Можемо сада да се бомбардујемо аргументима (који
потврђују ове моје тезе) до миле воље, ако си заинтересована, ја вала јесам -
наднаравно искуство је водити кореспонденцију са особама из НВО - ''Жене у црном''.

Да знаш. :ok:

Да није било комуниста и другарица из АФЖ-а, још би се жене рвале са међедима по неким
гудурама у Црној Гори и Босни, и прескакале трамвајске шине (да их не удари струја!) када
би дошле у Београд (туристички - дапаче).

И то им хвала?

За силан и мукотрпан напор да се ослободе патријархално-шовинистичко-мизогинистичке
диктатуре? Да разбију окове доминације?

СРАМ ИХ БИЛО! :banovati:
S tobom da se raspravljam ne mogu... videla sam koliko si u stanju da sereš, tako da ću preskočiti. Ovo gore je ogromna glupost, a ništa gore nego kad se neko ponosi nečim čega bi zapravo trebalo da se stidi...

da prevedem za neinteligentnu populaciju foruma: razlog zasto je feminizam dekadentan je taj sto smanjuje kompleksnost zivota. to vazi i uopste za liberale i za sve morone koji se zalazu za "jednakost" jer jedini nacin da se poveca kompleksnost je putem RAZLICITOSTI a ne "jednakosti". a glupe feministkinje ne mogu da shvate da je otac svih stvari rat i da je upravo rat taj koji pokrece svet. njihov cilj je da kompletno eliminisu rat cime bi samo usporile dalji razvitak covecanstva, dalji rast kompleksnosti.

razlog zasto je muskarac dominantniji od zene je taj sto je muskarac dominantniji od zene lol. to sto zene govore muskarcima da trebaju da prestanu da budu dominantni je samo pokusaj da suprotni pol dodje do dominacije. problem je taj sto je suprotni pol (zenski pol) toliko glup da ne kapira ovu cinjenicu. JER JA NEMAM NISTA PROTIV ANTAGONIZMA. ako, ne se izbore za "prava" (tj. za moc), samo sto ovim retardacijama ne postizu nista drugo osim celicenja mojih mozdanih celija.

Pa ako ste toliko dominantniji što vam se svi konci otimaju iz ruku?

Zato sto se kad jednom izadjes iz Platonove pecine vise ne vracas u nju. Zato sto nadcovek -- covek iznad pecine -- vremenom zaboravi da obavlja one radnje koje je obavljao dok je bivstvovao u toj pecini. Zato sto je takav covek sada gospodar koji manipulise drugima. Zato sto je onu ruku koja mu je nekada koristila u pecini zamenio rukama drugih, rukama robova, onih koji ga sluze. Zato sto je najinteligentnija, najdominantnija osoba najveci manipulator.

S tobom da se raspravljam ne mogu... videla sam koliko si u stanju da sereš, tako da ću preskočiti. Ovo gore je ogromna glupost, a ništa gore nego kad se neko ponosi nečim čega bi zapravo trebalo da se stidi...
:hahaha:

Ништа горе него кад неко као ТИ држи придике неком као ја
а одвали овакву епохалну глупост:

Pa ako ste toliko dominantniji što vam se svi konci otimaju iz ruku?

Него, да баталимо анализу модерних односа између полова, ниси се истакла по том питању,
реци ми:

где си ти у овој акцији?

Inače najjadnije mi je kako žene pljuju po feminizmu... ili još crnje, ograđuju se, a da im nije bilo tog feminizma još bi ribale podove i bile srećne što imaju pravo da dišu...

Bez ikakvog seksizma,macoizma ili kako se vec to zove..
Da nije bilo muskog konsenzusa i jedne liberalne struje u muskom intelektualnom krugu jos bi ste vi ribale podove..
Zaista jako postujem zene, ali je opsta cinjenica da ako bi se napravio konsenzus muskaraca za dan bi oduzeli sva prava zenama isto kao sto su vam ih dali..
Nema tu vase borbe, samo nase dobre volje...tuzno al je tako

Back