luckastalutkica
Ističe se
- Poruka
- 2.931
Procitala sam nesto o inteligenciji i o vrstama inteligencije.Imam emocionalnu inteligenciju,zbog toga mogu da se igram i manipulisem sa ljudima,ali ja to ne radim da bih nekog povredila a mogla bih,zato sto je meni mnogo stalo da budem dobra prema svima koji su mi bliski.
"Postupajte s njima prema svojoj sopstvenoj casti i svom dostojanstvu;pa sto oni manje zasluzuju,tim ce vise zasluga imati vasa plemenitost.(Postupaj sa svakim kao sto zasluzuje,pa ko ce ostati neizbijen?)" Sekspir - Hamlet
"Postupajte s njima prema svojoj sopstvenoj casti i svom dostojanstvu;pa sto oni manje zasluzuju,tim ce vise zasluga imati vasa plemenitost.(Postupaj sa svakim kao sto zasluzuje,pa ko ce ostati neizbijen?)" Sekspir - Hamlet
........taj IQ
) ni da bi se osecao lose... ali nekako ljudski je da te zanima, sebe radi... Naravno mnoge ne zanima toliko da bi isli da se testiraju, eto mene zanima a nikad nisam bila, :? , (planiram), ali kad si vec imala priliku, sticajem okolnosti morala si da se testiras -ponavljam, trk po rezultate!