Koliki ti je iq?

Truman:
Skoro je u Evropi izasao jedan zanimljiv tekst o najinteligentnijim Srbima. Postoje li podaci o nasim politicarima i ljudima od kojih nam zavisi buducnost i koliko mislite da je to bitno?
Ne znam za podatke o nasim, ali sam nekada citala podatke o IQ americkih predsednika.
U principu, bitno je da im je inteligencija u okvirima normale...za pocetak .:wink: :D

Dina81:
Ja sam pre nekih mesec dana radila test na engleskom i dobila rezultat 129, ali je ne moguce resiti ga ako ne znas dobro engleski!
Pise da ako ti engleski nije maternji jezik,rezultat treba da se uveca za 10-15 %...:D:D Zavisi koliko dobro govoris engleski....a i neke stvari ne mozes ni resiti bez odlicnog engleskog....Ja sam radio taj test pre godinu dana....dobio sam 135.....

Truman:
U poslednje vreme me zanima ova tema pa vas cisto u naucne svrhe to pitam.Bolje mi nemojte odgovoriti ako cete da lazete!

Heej! Gospodine Truman! Dobru temu si postavio.

Evo moj ajkju je 150 (radjen neki boni IQ test jos pre 5 godina) a od skorije vazi rezultat hrvatske mense (isto na internetu) - 147.

Mnogo sam inteligentan. Trebalo je da drzava ulozi u moju pamet a ne da dozvoli da dodje i do agravacije iste, te gubitka tri pojena.

****** e.

I na kraju, hteo bih da izjavim da svi ljudi koji imaju ajkju nizi od 147 treba da se streljaju.

Poz

Zli Inkvizitor:
E ne znam da li je neko od vas radijo onaj Tikl ajkju test. Ja sam ga radijo skoro i skorirao 135. Posle sam dobijo na imejl besplatan ajkju report! To se inace naplacuje, bre.

Cekaj Rambo - jel 150 il 135. Velika je to razlika. Nego da se uozbiljim - da li si cuo za istrazivanje psihologa Koksove o iq - ovima znacajnih profesija i licnosti izmedju 1450. i 1850.? Sta mislis ko je na vrhu? Filozofi! Tacnije grupa filozofa imala je prosecan iq 170, a posto ja tebe vidim kao filozofa ocekujem i od tebe priblizne rezultate :) Mlooooooogo si me razocarao :) I sta mislis - koliko je iq bitan za kvalitetno bavljenje filozofijom, a koliko to zavisi od neceg drugog ( i od cega )?

Truman:
Cekaj Rambo - jel 150 il 135. Velika je to razlika. Nego da se uozbiljim - da li si cuo za istrazivanje psihologa Koksove o iq - ovima znacajnih profesija i licnosti izmedju 1450. i 1850.? Sta mislis ko je na vrhu? Filozofi! Tacnije grupa filozofa imala je prosecan iq 170, a posto ja tebe vidim kao filozofa ocekujem i od tebe priblizne rezultate :) Mlooooooogo si me razocarao :) I sta mislis - koliko je iq bitan za kvalitetno bavljenje filozofijom, a koliko to zavisi od neceg drugog ( i od cega )?

Da, Trumanko, ali taj Tikl radi po nekoj drugoj skali. Naime tu se 130+ smatra ono, fijuuu... fuhhhhhhh... Znas kao...

Ajd sad kad dodjem kuci pa cu bas da pogledam taj ajkju riport. A u vezi s tim secam se da su meni nametnuli titulu visual matematician koja je jedno mesto iznad visual philosopher!

Ha, ha, ha..

Zli Inkvizitor:
Da, Trumanko, ali taj Tikl radi po nekoj drugoj skali. Naime tu se 130+ smatra ono, fijuuu... fuhhhhhhh... Znas kao...

Ajd sad kad dodjem kuci pa cu bas da pogledam taj ajkju riport. A u vezi s tim secam se da su meni nametnuli titulu visual matematician koja je jedno mesto iznad visual philosopher!

Ha, ha, ha..

A vidis cim sam ugasio komp posle te poruke pade mi na pamet da kad radis na engleskom dobijes za 10 posto manji rezultat pa to zaista i dodje kao kad si radio na srpskom. Meni je na jednom testu na engleskom kad sam ga uradio stigao report da sam nesto kao inovator (vizionar, pronalazac ili tako nesto, ne secam se davno je bilo ) pa ako bi mi rekao, pod pretpostavkom da je to isti test koji si i ti radio, koje je to mesto na skali? Inace, ne secam se brojcanog rezultata.

Zjb. testove.Dal' si pametan ili ne to se moze videti svakodnevno.Ja sam radila test pre polaska u srednju(cela generacija) i kao, gle slucajnosti,skoro svi odlicni proglaseni maltene genijima.Jos sam u srednjoj i nemam bas neki utisak da sam genije :roll:

MENI SU U SREDNJOJ SKOLI RADILI NEKE TESTOVE NEZNAM STA JE BILO U PITANJU ALI SE SECAM DA JE BILO GOVORA O NEKOM VIZUELNOM I MANUELNOM DELU A REZULTATI SU BILI 158 I 140 I NESTO...NIKAD MI NIJE BILO JASNO STA KO KOME TU DODJE...

wtf iq i odakle treba da pochnem ga da merim?
e088.gif

Back