Колика вам је плата?

Колика вам је плата?

• Нисам запослен

glasova: 23 32,9%
  • до 10,000 Динара

glasova: 1 1,4%
  • 10-15,000 Динара

glasova: 2 2,9%
  • 15-25,000 Динара

glasova: 6 8,6%
  • 25-35,000 Динара

glasova: 3 4,3%
  • 40-50,000 Динара

glasova: 8 11,4%
  • преко 50,000 Динара

glasova: 27 38,6%

• Ukupno glasova
    70
  • Anketa je zatvorena .
Ali koliko je takvih, nažalost. Velika većina spada u onu grupu koju sam ti pomenuo, samo svoje d.upe gledam i hoću što više. Jedno znam nikad ne bih voleo velike pare jer veliki novac lako donosi nesreću kad ga ti imaš, a drugom, koji nema, a zna da ti imaš, svakakve ideje mogu pasti na pamet.

Ovaj forum je izgleda prepun velikih radnika. :hahaha1:
Kad čovek pogleda broj postova i vreme u kom su napisani, zapita se da li je kloniranje prisutno i u stvarnom životu ili samo ovde na forumu. :)

Ja sam brale, navikao na hroničnu neispavanost ;) Evo, ustajem u osam za posao, zato sad odoh, da pristignem s platom ove što im ne valja vlast, a prosečno imaju 50 000. :mrgreen:

Ali koliko je takvih, nažalost. Velika većina spada u onu grupu koju sam ti pomenuo, samo svoje d.upe gledam i hoću što više. Jedno znam nikad ne bih voleo velike pare jer veliki novac lako donosi nesreću kad ga ti imaš, a drugom, koji nema, a zna da ti imaš, svakakve ideje mogu pasti na pamet.

Слажем се ... Никада нисам радио да бих имао виле и градове, али за нормалан живот да ...

Ja sam brale, navikao na hroničnu neispavanost ;) Evo, ustajem u osam za posao, zato sad odoh, da pristignem s platom ove što im ne valja vlast, a prosečno imaju 50 000. :mrgreen:

Није само хронична неиспаваност, него и стрес у току дана који доживиш ... Мораш негде да се празниш

Није само хронична неиспаваност, него и стрес у току дана који доживиш ... Мораш негде да се празниш

Tačno. A meni kao novinaru po profesiji to je normalno već postalo ;) .... ozbiljnom novinaru, da napomenem, ne oni šalabajzeri....a i statistika nije na mojoj strani, životni vek nam je u proseku 38 godina.... pa gde da spavam, majku mu :)

Ма има овде таквих ... који су се хвалили да су студирали и дипломирали ... а ни Ф од факултета нису видели ... можда само на слици или евентуално као молерски радници :hahaha::hahaha::hahaha:

To me podseti na onaj stari dobri... Šta radi Bosanac kad završi Pravni fakultet? - Prebaci skelu na Ekonomski ;)

Ode ja da sanjam platu od 50 000!!

Ма има овде таквих ... који су се хвалили да су студирали и дипломирали ... а ни Ф од факултета нису видели ... можда само на слици или евентуално као молерски радници :hahaha::hahaha::hahaha:

Kako bre ni F.......a onaj FIS,FAB,FAP kako li ide ***** li ga........:hahaha1:

Back