nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Слажем се са тобом да има гомиле деце која једу сув хлеб ... Зато постоје донаторства ... Бар за оне приватнике који имају макар мало људскости у себи ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovaj forum je izgleda prepun velikih radnika.
Kad čovek pogleda broj postova i vreme u kom su napisani, zapita se da li je kloniranje prisutno i u stvarnom životu ili samo ovde na forumu.![]()

Ali koliko je takvih, nažalost. Velika većina spada u onu grupu koju sam ti pomenuo, samo svoje d.upe gledam i hoću što više. Jedno znam nikad ne bih voleo velike pare jer veliki novac lako donosi nesreću kad ga ti imaš, a drugom, koji nema, a zna da ti imaš, svakakve ideje mogu pasti na pamet.
Ja sam brale, navikao na hroničnu neispavanostEvo, ustajem u osam za posao, zato sad odoh, da pristignem s platom ove što im ne valja vlast, a prosečno imaju 50 000.
![]()
Није само хронична неиспаваност, него и стрес у току дана који доживиш ... Мораш негде да се празниш

Radnici, ajde na spavanje. Mi studenti učimo do 5.
Stres se ne leči postovima na forumu.![]()
A ti tako završavaš studije...malo-malo pa eto ga na forumu... ne studiraš valjda Pravni u Kragujevcu![]()

A ti tako završavaš studije...malo-malo pa eto ga na forumu... ne studiraš valjda Pravni u Kragujevcu![]()

Kolika je njima plata po završetku studija, verovatno stotinak hiljadaPa zato učim do 5, razvlačim se ko budala. Da ne svraćam ovde, učio bih do 2.![]()

Ма само да не испадне да студира у затвору као неки овде![]()

Ovaj forum je izgleda prepun velikih radnika.
Kad čovek pogleda broj postova i vreme u kom su napisani, zapita se da li je kloniranje prisutno i u stvarnom životu ili samo ovde na forumu.![]()

Ko bre?![]()

Ма иди бре ... учи се по дану, а не ноћу ... али то је добро као изговор![]()
Stislo me sad opasno, a primrzelo me. Već sam pri kraju.Učim ja i danju.Stislo me sad opasno, a primrzelo me. Već sam pri kraju.

Ма има овде таквих ... који су се хвалили да су студирали и дипломирали ... а ни Ф од факултета нису видели ... можда само на слици или евентуално као молерски радници![]()
To me podseti na onaj stari dobri... Šta radi Bosanac kad završi Pravni fakultet? - Prebaci skelu na Ekonomski
Ode ja da sanjam platu od 50 000!!

Ма има овде таквих ... који су се хвалили да су студирали и дипломирали ... а ни Ф од факултета нису видели ... можда само на слици или евентуално као молерски радници![]()

Ех, ех ... Ајде де ... књигу у шаке ... знаш како ће ти бити добро кад завршиш факултет? ... Биће ти исто као и док га ниси имао![]()

Kako bre ni F.......a onaj FIS,FAB,FAP kako li ide ***** li ga........![]()