Znash, ponekad poludim kada pomislim na moju bracu koja zive u inostranstvu i kada znam koliko su do sada menjali u kuci sve, te im ne odgovara ono, ye ovo, te ovo im je lepshe od prethodnog pa da menjaju, te idu na skijanje za vikend, pa na letovanje, a onda pomislim da oni mnogo vishe polude kada znaju da mi lepo kod kuce se druzimo, pojemo kaficu sa komshinicom, sa komshijom, sa prijateljima, pijemo kafu nas dvoje...Onda mi bude mnogo lakshe i shto kazesh ko shisha platu, bitno je zadovoljstvo u srcu i dushi...Ma nek ide zivot
Ne razumem samo zasto poludis?
Zatp sto svaki cas menjaju namestaj?
Ja jos nisam sreo nikoga ko moze da sedi na dve fotelje, dve garniture.....Da ne pricam o tome, sto oni odvoje u godini jedno 5 do maksimalno sedam dana kada uopste mogu da se pruze u tu fotelju ili na taj krevet....
Zato sto svaki cas menjaju WC-solju?
Meni je ova moja sasvim dovoljna, za ono za sta mi treba, a dovoljno je stabilna da mogu i novine da se procitaju za vreme boravka....
Na skijanje nikad nisam voleo da idem, te me to ne tangira uopste...
Ja sigurno necu kao oni da radim od jutra do mraka, da se hranim po kioscima brze hrane mesecima, da kad dodjem u domovinu uvecam kilazu za 10kg....
Ovde ako se radi, svakako moze da se zaradi.za pristojan zivot, za odmor preko leta, da ne budes stalno napet oko neplacenih racuna..
Svakako treba se malo pomuciti, ali ni delic onoga koliko se muce oni koji su otisli vani.....
Kad stavis na tas novac, posao, izolaciju, nostalgiju gde god odes vani da radis, i na drugoj strani zivot i posao ovde, meni je kristalno jasno sta ce da pretegne.......
Naravno, ja nikako ne osudjujem ljude koji su otisli vani da rade.
Ja samo nisam od tih......