Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.411
Cca 10k €/mesečno +.Ili u BIH
Pitanje u naslovu
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cca 10k €/mesečno +.Ili u BIH
Pitanje u naslovu
![]()
50k € bi već bilo fino, definitivno.Kolika bi vam plata bila dovoljna za pristojan život u Srbiji ?
evo ti direktan odgovor, posto to trazis, konkretno a ti vidi sta ces s odgovorom.
posto jedno odelo nije skrojeno da svima stoji saliveno, recimo da bi mi jedno 15-30000 evrica na mesec recimo, bila jedna pristojna cifra, ne kazem da bi smetalo i vise od toga. Ladno bi i to moglo. Cak i mnogo veca. Ali to bi se u Srbiji kotiralo kao nepristojno velika platasto bi proizvelo odredjene troskove.
Ali i dalje je pitanje da li pristojnost i kolicina novaca imaju neke veze jedno s drugim. Sta se smatra za pristojno?
Što više to pristojnije.Kolika bi vam plata bila dovoljna za pristojan život u Srbiji ?
evo ti direktan odgovor, posto to trazis, konkretno a ti vidi sta ces s odgovorom.
posto jedno odelo nije skrojeno da svima stoji saliveno, recimo da bi mi jedno 15-30000 evrica na mesec recimo, bila jedna pristojna cifra, ne kazem da bi smetalo i vise od toga. Ladno bi i to moglo. Cak i mnogo veca. Ali to bi se u Srbiji kotiralo kao nepristojno velika platasto bi proizvelo odredjene troskove.
Ali i dalje je pitanje da li pristojnost i kolicina novaca imaju neke veze jedno s drugim. Sta se smatra za pristojno?
Minimum.Za samca 1500 evra, za porodicu 2500
Takve plate su ovde već odavno, zaboravio si da smo ekonomski tigar?Minimum.
Meni se čini da ova tema nije bilo originalno na forumu Beograd? Ovo nije mesto za nju.Ili u BIH
Pitanje u naslovu
![]()
Meni se čini da ova tema nije bilo originalno na forumu Beograd? Ovo nije mesto za nju.
Srbija, Ekonomija ili tvoj 40+A dje bi je ti ?
Za samca 1500 evra, za porodicu 2500
Hmmmm10-15k €.
vala pre i u sokobanju nego u sutomoreZa pristojan za porodicu 2500 eura mesečno?
A gde da se leče, gde da idu na more? U sokobanju.
Obzirom da su igrice za nintendo switch2 jako skupe, kao da ni mesečna tarifa za iPhone nije baš mala puta broj ukućana, onda dodati kablovsku u fullu sa svim otključanim kanalima, i ako uzmemo u obzir da jedan auto više nije dovoljan za tročlanu porodicu onda jedno 30.000 evra mesečno minimum, hrana je skupa znateIli u BIH
Pitanje u naslovu
![]()
vala pre i u sokobanju nego u sutomore
Što je najgore čak i za to Sutomore trebaju pare i to ne tako male!Sutomore nije pristojan život. Sutomore je ispodprosečno letovanje u svakom pogledu. Pristojno letovanje je Sitonija. Ko ima para ide u Francusku ili Španiju na more.
Premalo.Obe da imamo po 1000 neto (i bez ucene strankom i sl), s obzirom da se sada ne moze pronaci stan za dve osobe u Mirijevu ispod 350. Posto je ta suma za nas bila nedostizna u Srbiji, otisle smo.
Nije, dovoljno je ako nemas decu, auto.Premalo.
Potrebna su jedna kola po članu porodice.Nije, dovoljno je ako nemas decu, auto.
To što pričaš je za višu srednju klasu.Za pristojan za porodicu 2500 eura mesečno?
A gde da se leče, gde da idu na more? U sokobanju.