Znam, da. Nemam kredit, ne plaćam kiriju, Nemam infostan koji bi plaćao 150 evra sa centralnim grejanjem cele godine, nemam kablovsku od 50 evra, ne gledam tv, plaćam vodu 500, infostan 500 za smeće i svetlo u ulazu, ne plaćamo upravnika, struja mi sa grejanjem i hlađenjem dođe 3000 mesečno u proseku, internet od komšije, hehe, pripejd mobilni plaćam oko 500, ne pušim 100 - 150 evra, ne pijem alkohol, ne vozim kola, bus i bajs su besplatni, i zdraviji, ne idem na more, mogu i na neko prelepo besplatno jezero, može i ada. Ne kupujem često odeću, imam kvalitetnu sportsku opremu koju nosim i u "civilu". Ne zanimaju me tržni centri, bioskopi i ostalo. Družimo se po kućama. Ne jedemo brzu hranu. Ne idemo u pekare, ne idemo u kladionice. Bavim se sportom, ne moram da ga gledam preko ekrana. Sam spremam ili u društvu. Toalet papir ne koristim, kupim 5 sapuna za 100 dinara u MERE, tamo je sve džabe. Ne jedem slatkiše, slaniše. Jedini porok mi je gazirano. Po malo. I mlečni proizvodi. Kefir, pavlaka. I to sam smanjio. Stvarno može lepo i zdravo da se živi. Šampon jednom u dva, tri meseca, gel za kosu isto. Rol on još ređe, a svaki dan se kupam. Prašak za veš isto retko. A svaki dan perem. Pasta za zube isto drugo traje. Sapun koristim umesto pene za brijanje. Brijač fusion 5 isto dugo traje. Ne znam šta još. Nemam neke posebne potrebe i želje. Živim skromno, zdravo, ekonomično, normalno. Štapići za uši 300 komada 80 dinara. Haha Smešno.