Skafander
Iskusan
- Poruka
- 6.037
Meni je dosta ili dovoljno 100 evra u Beogradu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pristojan zivot je, evo vec nekoliko komentara, zivot u Srbiji bez Vucica. Y.e.bes novac, on je nevazan.sta podrazumevas pod pristojnim zivotom posto recimo ti i ja ne moramo da imamo isti osecaj sta je to... neko je skromniji neko je manje skroman a neko uopste nije skroman i te osobe imaju razlicito vidjenje sta je pristojan zivot.
brate meni samo rezijski troskovi 200Meni je dosta ili dovoljno 100 evra u Beogradu.
2000 evra u srbiji a ako nastavi inflacija onda više.Ili u BIH
Pitanje u naslovu
![]()
Znam, da. Nemam kredit, ne plaćam kiriju, Nemam infostan koji bi plaćao 150 evra sa centralnim grejanjem cele godine, nemam kablovsku od 50 evra, ne gledam tv, plaćam vodu 500, infostan 500 za smeće i svetlo u ulazu, ne plaćamo upravnika, struja mi sa grejanjem i hlađenjem dođe 3000 mesečno u proseku, internet od komšije, hehe, pripejd mobilni plaćam oko 500, ne pušim 100 - 150 evra, ne pijem alkohol, ne vozim kola, bus i bajs su besplatni, i zdraviji, ne idem na more, mogu i na neko prelepo besplatno jezero, može i ada. Ne kupujem često odeću, imam kvalitetnu sportsku opremu koju nosim i u "civilu". Ne zanimaju me tržni centri, bioskopi i ostalo. Družimo se po kućama. Ne jedemo brzu hranu. Ne idemo u pekare, ne idemo u kladionice. Bavim se sportom, ne moram da ga gledam preko ekrana. Sam spremam ili u društvu. Toalet papir ne koristim, kupim 5 sapuna za 100 dinara u MERE, tamo je sve džabe. Ne jedem slatkiše, slaniše. Jedini porok mi je gazirano. Po malo. I mlečni proizvodi. Kefir, pavlaka. I to sam smanjio. Stvarno može lepo i zdravo da se živi. Šampon jednom u dva, tri meseca, gel za kosu isto. Rol on još ređe, a svaki dan se kupam. Prašak za veš isto retko. A svaki dan perem. Pasta za zube isto drugo traje. Sapun koristim umesto pene za brijanje. Brijač fusion 5 isto dugo traje. Ne znam šta još. Nemam neke posebne potrebe i želje. Živim skromno, zdravo, ekonomično, normalno. Štapići za uši 300 komada 80 dinara. Haha Smešno.brate meni samo rezijski troskovi 200

Ko je rekao da nisam beba, i da sam odrastao? HeheŠtapići za bebe, to nije za odrasle nepotreban trošak![]()
prebaci meni,meni nikad dovoljno.. a i neke cizme i torbe su sad na snizenjuImam i više nego dovoljno. Nije problem novac u Srbiji.
lepo ti je rekao!Да ли те је жена ангажовала као заступника?
Nisam rekao da zimujem u stanu ako zaboravim da uključim grejanje. HahaŠtapići za bebe, to nije za odrasle nepotreban trošak![]()
Toliko ja ne potrošim za 10 godina. Haha10k€ sve ispod toga su kompromisi.
Treba postaviti visoko svoje ciljeve.Toliko ja ne potrošim za 10 godina. Haha
Neograničena vremenski ili neograničena finansijski? HahaNeka neograničena plata, da ne gubim vreme na posao i ja zadovoljan.![]()
Ne da mi žena.prebaci meni,meni nikad dovoljno.. a i neke cizme i torbe su sad na snizenju![]()
Neograničena vremenski ili neograničena finansijski? Haha
.gif)
nadji neku manje sebicnuNe da mi žena.![]()
ti i ja bi cuda praviliNeka neograničena plata, da ne gubim vreme na posao i ja zadovoljan.![]()
Тако јеZavisi šta ko smatra pristojnim životom ovde, kao i u kom mestu živi?