KOLEKCIJA NAJGORIH KORPICA...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuuuuuu... mene hiljadu puta ispalile... ja sam više prestao i da brojim, i da pokušavam... jedna od interesantnih situacija: napinjao sam se sa jednom preko sms-a, ona se kao nešto naljutila, ja dolazim do nje, a sve se dešava na hodniku u školi, moji drugovi gledaju, ja je pitam: "Jel si ti ljuta na mene?", ona kaže "Da" i ladno samo ode... ja tu ostadoh, a moji drugovi se, naravno, iskidaše od smeha, a posle mene od zajebancije...

2pike:
Jednom mi se desilo da totalno kulturno pridjem ribi, zamolim da se upoznamo (i za brojku, bejah u zurbi), a ona meni na prvu: Ne pada mi na pamet ni da se upoznajem sa tobom, a kamoli da ti dajem broj telefona!
Ovo ti je odlicna situacija. Makar odmah znas na cemu si. Ne moras da se cias dalje. Bolje da ti odmah odyebe,nego da te zavlaci kad ti da broj fona.pa kao cucemo se,pa ne mogu danas dosla mi estra iz Nemacke,sutra dan tetka iz Australije,ujak iz Svajcarske,tu su mi neke drugarice...i ostali slicni glupi izgovori.
Ovako te otkaci i znas da mozes odmah da ides da trazis dalje i da ne gubis vreme. Svaka cast toj ribi.

2pike:
Neam pojma dal je ovo do sad bilo na forumu, mrzi me da trazim. Ako nije bilo, da vas cujem! Koliko puta vam se desilo da jedva skupite mooda da nekom, ovaaaaj, stavite do znanja, a onda vam doticna osoba "ulepsa" vece sa dva-tri prideva, pa se celo vece ceskate po glavi i vadite se kod drustva sa onim bednim: Ko nije pitao, nije ni ... Jos ako si mortus pijan, pa i ne primetis da riba pokusava kulturno da te iskulira, i cepas, cepas, dok ne pocne sa: Slusaj bre, seljaku... Tu se ja (obicno) povlacim. Kako vi? E, a najvise volim kad cujem ono: Imam momka u tvorza, itd. Jednom mi se desilo da totalno kulturno pridjem ribi, zamolim da se upoznamo (i za brojku, bejah u zurbi), a ona meni na prvu: Ne pada mi na pamet ni da se upoznajem sa tobom, a kamoli da ti dajem broj telefona! Mislim da je bio problem sto sam bio totalno trezan. E, moz da prosirimo- Najgori startovi i najgore korpe! Pazi sad start(nije moj): Seko (hik!), a jel imas dva minuta da ja i ti popijemo po pice (hik!), i da rascistimo neke stvari? Naravno, ima i gorih, pa, da vas cujem:
I, ima li nesto novo za kolekciju?

Jednom davno sam ispao skot prema jednoj devojci koja to nije zaslužila i rekao joj kao Nikola Kojo da sam dobio nasledstvo u Riju i da moram da putujem... tja! :-? Šta ćeš... bio sam mlad i neozbiljan i nisam cenio osobu koja je bila stvarno predivna! :-(

2pike:
Neam pojma dal je ovo do sad bilo na forumu, mrzi me da trazim. Ako nije bilo, da vas cujem! Koliko puta vam se desilo da jedva skupite mooda da nekom, ovaaaaj, stavite do znanja, a onda vam doticna osoba "ulepsa" vece sa dva-tri prideva, pa se celo vece ceskate po glavi i vadite se kod drustva sa onim bednim: Ko nije pitao, nije ni ... Jos ako si mortus pijan, pa i ne primetis da riba pokusava kulturno da te iskulira, i cepas, cepas, dok ne pocne sa: Slusaj bre, seljaku... Tu se ja (obicno) povlacim. Kako vi? E, a najvise volim kad cujem ono: Imam momka u tvorza, itd. Jednom mi se desilo da totalno kulturno pridjem ribi, zamolim da se upoznamo (i za brojku, bejah u zurbi), a ona meni na prvu: Ne pada mi na pamet ni da se upoznajem sa tobom, a kamoli da ti dajem broj telefona! Mislim da je bio problem sto sam bio totalno trezan. E, moz da prosirimo- Najgori startovi i najgore korpe! Pazi sad start(nije moj): Seko (hik!), a jel imas dva minuta da ja i ti popijemo po pice (hik!), i da rascistimo neke stvari? Naravno, ima i gorih, pa, da vas cujem:
Najgori startovi:
1. Mala, 'oš se provozaš? (zvec, zvec...ključevima ispred mog nosa).....
2. Vidi se da si ti fina i poštena devojka....prvi vlasnik, prva farba! (neuspeli pokušaj jednog automehaničara da mi udeli kompliment).....
3. Ovaj, gledam te celo veče...i, ovaj, deluješ mi kao super cura, ovaj, da li bi sa mnom na piće, sutra....(a tokom izgovaranja čitavog teksta ne skida pogled sa mog deholtea)....
4. O, pa ti si profesorka?! Pa, što ne kažeš?! Hoćeš da mi daješ privatne časove?! Ha, ha! (moj odgovor "Važi! Ja predajem u školi za mentalno zaostale ali pošto se ti očigledno uklapaš u profil, nema problema!")...
5. ....nakon odbijanja da mu dam broj telefona....tip izvodi epohalni zaključak: "A ti si jedna od onih što šatro drže do svog rezimea?!" (mislio je "renomea"...mukica).....

pa, sta znam... stalno mi se desava da me startuju devojke... al' nikad nesto ruzno... skroz su super... eh, secam se kad je ona dosla prvi put kod cika Rokija... sve se poklopilo... i pesma... i sto pored muzike... i stolnjak tek promenjn.... cist... mirisljav... na stolu dve ljubicice.... piksla prazna... samo jedna stolica slobodna... tek sam stavio cackalicu u usta... ona prolazi, pogleda, osmehne se... odma' se vidi neka reakcija... ofanziva... a ja pogledam u nju i pravim se kul... to je moderno u mahali... cika Roki gleda sa strane i kaze: rile, legendo, dobar si bio... kao ja nekada... i sune jednu rakijicu i zavrti glavom... polazeci na svoj put kroz vreme...

Ja sam dosta stidljiv, pa su i moje ispale, tj. korpe koje su mi devojke davale bile dosta diskretne i retke. A mozda je to odbrambeni mehanizam, to sto ih se ja ne secam. U svakom slucaju nista interesantno iz licnog iskustva, ali ova dva, meni najjaca, sam procitao negde, a mozda ste ih i vi vec procitali.
1.Prisao tip devojci u nekom klubu i pitao je najkulturnije da popije pice sa njim. Ona otvori svoju tasnicu, izvadi ogledalce i pruzajuci mu ga, kaze:"Pogledaj na sta licis!":(
2.U nekoj diskoteci pocela je spontana prica izmedju tipa i ribe. Pricali oni tako nekih 2 sata i "kao" krenu kuci istovremeno, a u stvari on za njom i trazi joj broj moba. Aona mu kaze:"Evo ti moj broj, ali molim te nemoj nikad da me zoves, dosadan si!" Decko nije izasao u grad dva meseca posle toga.

Sta mislite o ovim ispalama, a najvise me interesuje misljenje zenskog dela populacije foruma.;)

2pike:
Setih se bisera: Priso neki ubildovani grmalj (za tri broja veci od mene) devojci koja je stajala sa nama u drustvu (inace sam je prvi put u zivotu video), a ona da ga otkaci kaze mu da ima momka. Pa ako imas momka, gde ti je? Ona se zbunjena osvrne, vidi mene, zgrabi i gurne pred tipa- Evo ga! Kolko sam se prepao, tolko sam se zbunio, nista mi nije jasno, gledam ja nju, ona gleda njega, on gleda mene (sto je najgore od svega), samo cekam da me zgromi, a on ce: Izvini, molim te, stvarno nisam znao, moze pice od mene u znak izvinjenja?

jbt... dobro si prosho... zamisli da nije bio homofobichan :)

Grimizni_ratnik:
Ja sam dosta stidljiv, pa su i moje ispale, tj. korpe koje su mi devojke davale bile dosta diskretne i retke. A mozda je to odbrambeni mehanizam, to sto ih se ja ne secam. U svakom slucaju nista interesantno iz licnog iskustva, ali ova dva, meni najjaca, sam procitao negde, a mozda ste ih i vi vec procitali.
1.Prisao tip devojci u nekom klubu i pitao je najkulturnije da popije pice sa njim. Ona otvori svoju tasnicu, izvadi ogledalce i pruzajuci mu ga, kaze:"Pogledaj na sta licis!":(
2.U nekoj diskoteci pocela je spontana prica izmedju tipa i ribe. Pricali oni tako nekih 2 sata i "kao" krenu kuci istovremeno, a u stvari on za njom i trazi joj broj moba. Aona mu kaze:"Evo ti moj broj, ali molim te nemoj nikad da me zoves, dosadan si!" Decko nije izasao u grad dva meseca posle toga.

Sta mislite o ovim ispalama, a najvise me interesuje misljenje zenskog dela populacije foruma.;)
Ova prva sirotica je verovatno foru sa ogledalcem pronašla u nekom časopisu za savremene žene, i jedva čekala da je neki pavijan startuje kako bi plasirala istu i ispala do yaya. Povratj...
Ova druga je tek šampionka...dva sata priče i broj telefona...Mislim, šta bi tek bilo da joj tip nije bio dosadan?

Шон:
ma moshh da radish i furijeovu analiizu, ako ne uspesh da je smorish il' zaintrigirash... prso si :)
Uh, brate, ne volim ja da smaram previse. Ako je ne zainteresujem u pocetku i sam cu se smoriti. O'sh, ne'sh, pa kako joj dusa zeli? Sta cu kada imam kratak fitilj za te stvari. Samo jednom sam muvao ribu 2 meseca i posle smo bili zajedno 4 godine. Posle mi je najsladje kada je muvanje kratko, tada nekako i do sexa brzo dodje. I sladje je. :)

Imam neke ortake koji startuju po 3-4 devojke za veche, iskulira ih jedna, odmah traze drugu i to bez obeshrabrivanja. I mogu ti reci da im ponekada bas ide od ruke. Ja kada sam u najboljem raspolozenju i najvise zagoreo, ali i kada samo vezbam, dosta mi je jedan start za veche. Ali bas mislim da pojacam prosek. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back