KOLEKCIJA NAJGORIH KORPICA...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao ja to isto radim.... chim me neko smara prvo shto mi padne pod ruq... 'ovo je moj dechko'.... ili kazhem da sam lezz.... al jedan mi se tako ponudio da mi nabaci ribu.....
a ispale.... qq... ja bash i nisam..... khm.... umerena.... pa ne bih sad.....
a start.. e sad sam se setila jednog daaaavnog..... josh iz bga.... kad me neko dete startovalo na ulici mrtvo pijano.. sa 'gdeee si, machkasta?' :shock:
lele ja sam inache magnet za dileje..
e ne znam dal se ovo rachuna.... al ishla ja na zhurq jednom... sad.. dogovorim se da se nadjem s nekim drushtvom da ne bih morala da vozim - da mogu na miru da pijem.... oni neshto kasnili pa ja krenem polako prema nekom prometnijem putu.. ono 2 min od moje qcje al kao da se oni ne zavlache da ne zakasnimo mnogo... elem... tako ja na cjoshq pet i po min, kad neki meksikanac staje.. i pita me 'kol'ko?' :shock:

Pričam sat vremena sa dečkom u kafiću koji mi je prišao. jeste stariji, ali sviđam mu se zato što imam široku opštu kulturu. pričamo o filozofiji, psihologiji, kultnim filmovima..on je pisac i crtač stripova, pa pričamo i o tome..sve u svemu, posle sat vremena, prilazi šanku moja tadašnja naj drugarica sa ooogroomnim dekolteom da uzme piće..
dečko se samo zagleda u nju i kada je otišla, pita me onako coolerski:da, da... a jel ima ova tvoja drugarica dečka?..:)

Liblet:
Pričam sat vremena sa dečkom u kafiću koji mi je prišao. jeste stariji, ali sviđam mu se zato što imam široku opštu kulturu. pričamo o filozofiji, psihologiji, kultnim filmovima..on je pisac i crtač stripova, pa pričamo i o tome..sve u svemu, posle sat vremena, prilazi šanku moja tadašnja naj drugarica sa ooogroomnim dekolteom da uzme piće..
dečko se samo zagleda u nju i kada je otišla, pita me onako coolerski:da, da... a jel ima ova tvoja drugarica dečka?..:)

:lol::lol::lol:

Mozda si stvarno liku bila simpa zbog siroke opste kulture, ali dekolte je nadjacao siroku opstu kulturu.

Liblet:

Decko voli siroka ledja , a ti ih namerno nisi pomenula u prici , a tvoja drugarica ih ima...jel tako....

2pike:
Mislim da je bio problem sto sam bio totalno trezan.
Ili što je ona bila :lol: :P
E, ne znam, meni je to neprijatno, bila već tema pa da se ne ponavljam.
Ali te prideve popije samo onaj koji se (valjda) toliko upikio da je smislio "strategiju" u fazonu - ribo, da se razumemo, dvajes' njih su me startovale, a ja sam se odlučio za tebe :mrgreen:
Nekad se toliko trudite da, čak, ispadnete nevaspitani. Valjda se načitate tih klišea pa pomislite da sve vole isto i da ih arogancija privlači.

livija:

e sinnke jel sad samo za tebe da qcam ceo dijalog?
strah me da se ne prepoznash.... :lol:

Opet Livada cvakas krivi kukuruz.

Ne bi ti prisao da lezis gola i zoves me, a ja pre toga popio teglu vijagre i ostalih sredstava za opaljivanje.

Tvoja psiha ubija svaku zelju.:lol: E sta radis svojoj pi,ci ... mora svasta trpeti zbog lude glave. Nije ni cudo sto ono smatras startom, jer i meni je bilo cudno da postoji neko ko bi tebi prisao hahahaha:lol::lol:

Ma nije to ništa, ja sam jednom prišao ribi i krenuo da se nagnem i kažem neko sranje(za koje one uopšte ne mare)i zakačim zipom od jakne njen plastični deo brusa(onaj deo što ide na ramena) i ... :lol: :lol: :lol: i osta devojka bez grudnjaka :-D e sad ne da sam dobio korpetinu nego ... :lol: :lol: :lol:

U diskoteci lik "davi " 15 minuta jednu devojku a ona nesto progovori ali je lik nije dobro cuo pa se nagne prema njoj i upita sta je rekla a ona mu odgovori:
"Celog zivota cekam princa na belom konju a uvek dodje samo konj."
Lik zadrzi pribranost i nagne se ponovo prema njoj i upita:
"Da li su vrata na starom mestu?"
"Da " kratko odgovori devojka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back