KOLEKCIJA NAJGORIH KORPICA...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dopisujem se ja tako par meseci sa jednim likom sa Foruma...razmenimo mi i fotografije i brojeve telefona...bla, bla.....sve opušteno i neobavezno....kad jednog dana zove on mene, umire od smeha i kaže kako je njegova devojka pronašla moje fotografije na kompu i pravi mu scene pa eto on me zove da joj potvrdi kako se mi u stvari ne poznajemo?! Ja u šoku.... u pozadini se čuje cica kako "parla" na nekom stranom jeziku (nije Srpkinja...i ne razume naš jezik)...a on se i dalje smeje... Sledećeg dana ja mu šaljem protestnu poruku u fazonu " na šta liči ono juče" a on ti meni mrtav 'ladan odbrusi "ma ne lupetaj! zar ti misliš da si neki faktor u mom životu.....pali, mala!" E a posle me pitaju što neću da se upoznajem sa Forumašima...i ljute se što im ne odgovaram na pp.... Neka hvala.... dosta mi bilo jedanput....

Srpkinje su iskljucivo neprijatne prema studentima, obicnim momcima, ***** su neprijatne prema gazdama kafica, krimosima, lovanima, tatinim sinovima.....kola kinta kad to namirisu mozete da budete i totalni krelac...pare su pare

Nego uvatio sam foru....samo napusavanje i to maksimalno. Odma je iznapustavas. Naravno ne vazi za pijane idiote njih devojke i treba da napusavaju. Ali ako si fin i normalan, onda moze i normalno da te odbije. Jednu sam iznapusavao pre 2 nedelje i evo juri me da se kresemo. Sta dalje reci. Odma vratis sa kamatom skotu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back