KOLEKCIJA NAJGORIH KORPICA...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao ja bila na qglanju prvi put.. i sad odlazimo drugarica i ja.. i ja da platim.. a uvek ostavim napojnicu... i sad ne secjam se vecj koliki je qsur bio.. al kao vishe nego shto inache dobijaju otqd znam... elem, ja sve to nabodem u onu zdelicu... a meni tip chije lice do tog trenutka nisam ni videla.... mislim radi tu, samo ja nisam obratila pazhnju.... pred petnaestak ljudi: ˝nema veze koliq mi kintu ostavish rekao sam ti vecj da ja ne mogu da spavam s tobom...˝ i josh me onako tuzhno pogleda....
i onda nekako saosecjajno.. ˝ajd... sad... daj mi broj pa cju te ja vecj nekad nazvati....˝
e meni vilica ispala... i bez rechi dam choveq broj....

ja izashla sa drugaricom koja, inache, ne pije uopshte, sa namerom da je napijem. i dok sam ja nju "napijala" ja se prva odvalim, a ona odma' za mnom. i djuskamo nas dve, ona se totalno pogubila i prilazi mi nabildovan lik
-e, bash mi se dopada shto si tako opushtena cura...ovaaaaj..ja sam kristijan, a ti?
i zagrli me oko struka. ja zagrlim njega oko vrata i skroz mu se priblizim, kao da tju da ga poljubim
-pretpostavljam da volish devojke?-pitam ga
-naravno!
-e, pa, i ja volim devojke...ovo je moja cura
a ova moja drugarica kako je to chula zagrli me, ovaj nas gleda
-ma, zayebavate me!
kad je ova mene krljnula! :shock: i ja zagrlim nju i nas dve se ljubile na sred kluba
a ovaj lik pocheo da skakutje oko nas
-a jel' mogu i ja sa vama? znate, lepo je i kada si sa mushkarcem
-nas zaista ne zanimaju mushke osobe.....tjao!

lik se pokupio i otishao :lol:
to mi je bilo najzeshtje

rotten tomatoes:
jao ja bila na qglanju prvi put.. i sad odlazimo drugarica i ja.. i ja da platim.. a uvek ostavim napojnicu... i sad ne secjam se vecj koliki je qsur bio.. al kao vishe nego shto inache dobijaju otqd znam... elem, ja sve to nabodem u onu zdelicu... a meni tip chije lice do tog trenutka nisam ni videla.... mislim radi tu, samo ja nisam obratila pazhnju.... pred petnaestak ljudi: ˝nema veze koliq mi kintu ostavish rekao sam ti vecj da ja ne mogu da spavam s tobom...˝ i josh me onako tuzhno pogleda....
i onda nekako saosecjajno.. ˝ajd... sad... daj mi broj pa cju te ja vecj nekad nazvati....˝
e meni vilica ispala... i bez rechi dam choveq broj....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: idi begaj...i jos si mu dala br....ja bih mu odogovrila "pa ko ti je kriv sto si derpe!!"
nesto u tom fazonu,pa da on meni da br....hehehehehe :lol:

qq.. i to odma... ja zanemela.... e prvo veche mi se pozhalio da imam male sise.... a to mi je oprostio.... e bilo je tu posle svashta.... jednom mi je pretio da cje me silovati... al nikako to da se desi.. ne znam jel odustao od te zamisli ili vecj shta se po tom pitanju u njegovoj glavi desilo....

DOVELI DVE TREBE KUCI JA I ORTAK I RESILI BEZ SEXAA TO OBICNO MI OSTANEMO BEZ RIBE DAJ NEKA ONI OSTANU BEZ KU...A SVE JE BILO KO STO SMO PLANIRALI JEDVA SMO SE UZDRZALI ALI SMO IZDRZALI I UJUTRU NJIMA TREBA DA IDU KAD JEDNA OD NJIH VADI 100 DINARA I BACA NA KREVET EVO VAM KUPITE RACKU.POSLETOGA I NIJE BILO SEXA ALI BILO JE PRICE I UVEK KAD VIDIMO 100DINARKU ASOCIJACIJE NA TU NOC I NA RACKU...

savic dr:
DOVELI DVE TREBE KUCI JA I ORTAK I RESILI BEZ SEXAA TO OBICNO MI OSTANEMO BEZ RIBE DAJ NEKA ONI OSTANU BEZ KU...A SVE JE BILO KO STO SMO PLANIRALI JEDVA SMO SE UZDRZALI ALI SMO IZDRZALI I UJUTRU NJIMA TREBA DA IDU KAD JEDNA OD NJIH VADI 100 DINARA I BACA NA KREVET EVO VAM KUPITE RACKU.POSLETOGA I NIJE BILO SEXA ALI BILO JE PRICE I UVEK KAD VIDIMO 100DINARKU ASOCIJACIJE NA TU NOC I NA RACKU...

e ovo je bilo bash lichno :D:D:D

savic dr:

e vid ovaj dovo trebe..ee hahahahahah...a jelsu to nekake tice? :lol:

Ja nikad nisam dobla korpu :cry:

Nije korpa... al' je neshto slichno:
Na nekom rodju, pre par godina, neki presladak metalac i ja sedimo i prichamo od kada smo doshli... Caskomo mi nekoliko sati i on mi kaze:"Hey, pa ti i nisi tako losha kao shto izgledash!" i to sa veelikim kezom... E, ala sam se tada izbedachila. Samo sam ustala i otishla po sok... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back