Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvalaaaaa !!!
Znam za pismeni da nije tesko,a za usmeni cula da iz te,jedne jedine,knjige prepricam neku lekciju,po svom izboru!
Znaci,ona je ok...ne bi trebalo da je cimanje?!

Ako polazes po starom programu,najbolje da odes do nje i ona ce ti obeleziti koje tekstove treba da procitas, cisto zbog pravnih izraza koje neznas. Jer na pismenom imas neke od tih reci...a od tih nekoliko tekstova ti izabers tri i prepricas, a na usmenom te pita jedan od ta tri, po njenom izboru. Inace na pismenom mozes da koristis recnik.
Bar je tako bilo kad sam ja polagala,ako se nije nesto promenilo..

A da li neko moze da mi kaze sta Hiber pita na usmenom iz obligacija...ima nekih 80-ak pitanja,kako sam cula???? :think:

Ako polazes po starom programu,najbolje da odes do nje i ona ce ti obeleziti koje tekstove treba da procitas, cisto zbog pravnih izraza koje neznas. Jer na pismenom imas neke od tih reci...a od tih nekoliko tekstova ti izabers tri i prepricas, a na usmenom te pita jedan od ta tri, po njenom izboru. Inace na pismenom mozes da koristis recnik.
Bar je tako bilo kad sam ja polagala,ako se nije nesto promenilo..

Puno hvala,dosta si mi pomogla:bye:

Puno hvala,dosta si mi pomogla:bye:[/QUOTE]

Nema na cemu!:)
Neznam koliko znas za pismeni deo. Koliko se secam, prvo vezbanje je kao neki tekst dat da procitas, i onda su date recenice da zaokruzis dal je tacno ili ne. ostala vezbanja sa na manje-vise slicnu foru... drugo je bilo kao neki tekst i date su reci koje treba da postavis u tekstu. ostala vezbanja su manje vise samo dodavanje reci u recenici...
ako ne koristis recnik ocena vise.
moja drugarica inace je skoro polagala, i nije imala usmeni...al mislim da je samo taj termin bio da se ne polaze usmeni...verovatno je bila raspolozena.
Al sve ovo najbolje da proveris kod profesorke....prijatna je zena.
Eto ja te malo udavih...al mislim da ce ti znaciti!

Jel bas niko nezna sta pita Hiber na obligacijama,na usmenom il pismenom delu???:think:

Puno hvala,dosta si mi pomogla:bye:

Nema na cemu!:)
Neznam koliko znas za pismeni deo. Koliko se secam, prvo vezbanje je kao neki tekst dat da procitas, i onda su date recenice da zaokruzis dal je tacno ili ne. ostala vezbanja sa na manje-vise slicnu foru... drugo je bilo kao neki tekst i date su reci koje treba da postavis u tekstu. ostala vezbanja su manje vise samo dodavanje reci u recenici...
ako ne koristis recnik ocena vise.
moja drugarica inace je skoro polagala, i nije imala usmeni...al mislim da je samo taj termin bio da se ne polaze usmeni...verovatno je bila raspolozena.
Al sve ovo najbolje da proveris kod profesorke....prijatna je zena.
Eto ja te malo udavih...al mislim da ce ti znaciti!

Ih,gde udavila,svaka informacija je znacajna!
Hvala,opet,puno puno....!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svakako cu ja otici do nje,da vidim mozda je nesto menjano!
A za Hibera bih ti rado pomogla,mada ja nista bukvalno,nisam polagala kod njega.....ali,iz prica znam da su mu testovi tezi(dvosmisleni,pitanja i odgovori dosta mogu biti slicni).
Pozzic

dali se desilo nekome da je dobio kombinaciju Panov - Antic ( porodicno - stvarno ) ako jeste samo me interesuje kako mu ili kako joj je bilo. pozzzzzzzzz :)

U aprilu sam polagao kad Panova, od nas 6-oro samo jedan decko nije polozio. Bitno je da znas konkretne stvari,tako sigurno prolazis. Ako znas pitanje, podpitanje koje neko drugi ne zna,OBAVEZNO se javi,posto moze da te oslobodi ispitnog pitanja.

Back