Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iscitah koliko sam mogla prethodnih stranicai vidim da su svi nesto ogorceni na stefanovski iz nacionalne... ja dobila nju... je l' stvarno tako strasna ona i ta njena knjiga?
![]()
Moze li mi neko reci koji su predmeti sa poslovnopravnog smera u III godini?
Ljudi jel istina da kod Labusa mora da se uče one tabele u lekcijama bilans stanja/uspeha napamet?
Ха ха ха, не побогу... Та табла је као примјер, треба да знаш оријентационо да је објасниш
hvala, dobih informaciju da se mora znati napamet!
Kako napamet kada je to on izmislio? *** kako to učiš. Ja sam dobio 10 kod njega i baš me je to pitanje ispalo. Doduše, ja sam mu napravio sopstveni bilans svoje firme, i naravno da ti brojke moraju biti pravilne, ali ne kao u knjizi. Ja ne znam šta je tu problem i zašto bi uopšte neko učio to napamet.... To ti je kod onih degena koji uče tako sve a ne kapiraju ni A od gradiva.
Ne, izjednačili su upravo da bi manje ljudi upisalo, iako se čini da su olakšali: ranije bi ljudi samo učili krivično ili stvarno i dali to i doviđenja a sad...paa...to su zapravo uradili da bi sto vise ljudi dalo uslov..pismeni rad je skocio na nenormalnih 9 poena, a krivicno i stvarno pali na 11...
Znaci hoce da reorganizuju fax? Pa sto ne krenu sa tim principom rada od okobra sa novom generacijom? Uostalom odluka im je potpuno debilna jer ce neki upisati narednu godinu sa 2 ispita a neki ce morati da ciste celu godinu jer su mozda dali lakse ispite i sada im je ostao samo jedan ali tezak ispit koji nosi 14 bodova i samim tim moraju i taj da daju da bi upisali godinu!!! STRASNO!!!